Home » , » "Σκοτώνονται" αναμεταξύ τους τα μέλη της ναζιστικής συμμορίας της Χ.Α

"Σκοτώνονται" αναμεταξύ τους τα μέλη της ναζιστικής συμμορίας της Χ.Α

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 14 Ιουλίου 2013 | 10:53 μ.μ.

 Όπως διαβάζουμε σε ιστοσελίδα της Πάτρας  «Ακραίες εσωκομματικές αντιπαραθέσεις που προκαλούν τρόμο» υπάρχουν ανάμεσα στα μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.

«Μέσα στα γραφεία του κόμματος και με αφορμή εσωτερικές ομαδοποιήσεις και προσωπικές έριδες, μέλη της οργάνωσης συγκρούστηκαν και έφθασαν εκτός ορίων, βγάζοντας ακόμη και...πιστόλια», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα που αναφέραμε.

Κρίμα που στο επεισόδιο «επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι, με αποτέλεσμα το επεισόδιο να λήξει εκεί, αφήνοντας όμως πίσω του "ανοιχτούς λογαριασμούς"».

Λέτε να υπάρξει συνέχεια με τα καλόπαιδα του Μιχαλολιάκου να σκοτώνονται αναμεταξύ τους;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Styl.D.K
15 Ιουλίου 2013 στις 2:01 π.μ.

Μακάρι να αλληλοσπαραχτούνα για να ξεβρωμίσει λιγάκι ο τόπος...

Ανώνυμος
15 Ιουλίου 2013 στις 12:00 μ.μ.

τα αποβρασματα,οι νταβατζιδες και οι αμορφωτοι κομπλεξικοι μονο με σουγιαδες λυνουν τις διαφορες τους,γιατι δεν ξερουν απο διαλογο.Οσο για τα γυμνασμενα τους κορμια καλα να ειναι τα χαπια και οι ορμονες.Αλιμονο σε αυτους που ελπιζουν σ αυτα τα φασιστομουτρα.

Ανώνυμος
15 Ιουλίου 2013 στις 1:38 μ.μ.

Η είδηση και καλή είναι και μακάρι να συνεχιστεί με πάθος ο φιλότιμος αγών τους μεταξύ τους ... αλλά, χρειάζεται προσοχή στην αξιοπιστία της πηγής: το συγκεκριμένο σάιτ διακρίνεται εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο για το σπρώξιμο που έχει κάνει στους ναζιστές με συνεχείς συμπαθητικές δημοσιεύσεις, για τα σχόλια και τους σχολιαστές που φιλοξενεί και για εκείνα/ους που κόβει! Εκτός των άλλων πρόκειται για ιστότοπο όπου η δημοσιογραφική δεοντολογία (ειδήσεις βάσει συγκεκριμένων στοιχείων, ειδήσεις διασταυρώσιμες, ρεπορτάζ με ντοκουμέντα κλπ κλπ) αποτελεί προσβολή στην πλατιά αναγνωσιμότητα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger