Home » , , » Σύριζα: Πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης στο πολιτικό σύστημα (Βίντεο)

Σύριζα: Πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης στο πολιτικό σύστημα (Βίντεο)

Από giorgis , Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013 | 8:35 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Με αφορμή το ότι μετέτρεψαν την Αθήνα σε μια στρατοκρατούμενη πόλη για να αποφύγει η κυβέρνηση λαϊκές αντιδράσεις ενάντια στην επίσκεψη Σόιμπλε ο Α. Τσίπρας έκανε δηλώσεις στις οποίες ανάμεσα στα άλλα τόνισε ότι ο Γερμανός αξιωματούχος έρχεται στην χώρα μας σαν να είναι εκπρόσωπος κατοχικών στρατευμάτων και η κυβέρνηση τον υποδέχονται με τον φόβο και με χιλιάδες πάνοπλους αστυνομικούς. «Αυτή δεν είναι δημοκρατία. Δεν είναι δημοκρατία να ξεθάβεις ένα χουντικό νόμο για να χτίσεις τα τείχη των μνημονίων» υπογράμμισε ο πρόεδρος του Σύριζα.

Εξεμάνει ο υπουργός προστασίας του συστήματος και από το βήμα της βουλής εκδήλωσε την αγανάκτησή του λέγοντας μεταξύ άλλων: «Τι πολίτευμα έχουμε σήμερα στην Ελλάδα; Δεν έχουμε δημοκρατία; Έχουμε χούντα;».

Ανέλαβε λοιπόν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα Νίκος Βούτσης να βάλει τα πράγματα στην θέση τους κάνοντας λόγο ότι το κόμματα του απλώς στηλιτεύει φαινόμενα «δημοκρατικής εκτροπής», ενώ εμφανίστηκε ότι ο ίδιος και το κόμμα του μπορεί να διαχειριστούν καλύτερα το καπιταλιστικό σύστημα.

Εκεί πια που η υπόκλιση στην καθεστηκυία τάξη πραγμάτων του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Σύριζα χτυπάει κόκκινο είναι στην αποστροφή του λόγου του: «Από πότε μας ζητάτε καινούργια πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης; Και από πότε δεν ανέχεστε να σας δώσουμε;»

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
18 Ιουλίου 2013 στις 9:02 μ.μ.

τη τρίχα τριχιά-Πόσα Γ.Γ.?

Ανώνυμος
19 Ιουλίου 2013 στις 12:29 π.μ.

Παιδιά δεν είστε to defencenet απευθύνεστε σε κόσμο που η αντίληψή του είναι πάνω από τον μέσο όρο.
Εγώ λοιπόν που δεν πάω τον ανεκδιήγητο Βούτση... σας λέω ότι την νοημοσύνη μας δεν μπορείτε να την προσβάλετε... την δικιά σας όμως την θέτετε υπό αμφισβήτηση με τέτοιες ερμηνείες...

Ανώνυμος
19 Ιουλίου 2013 στις 12:08 μ.μ.

Μπραβο Γ.Γ αλλαξε τους τα φωτα.Δεν ειναι θεμα βουτση ειναι ολο το ΠΑΣΟΚ του ΣΥΡΙΖΑ Βεβαίως.Θελουν καθε μερα ξεβρακωμα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger