Home » , » "Κρυφές φαντασιώσεις" Χρυσαυγιτών (Βίντεο)

"Κρυφές φαντασιώσεις" Χρυσαυγιτών (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Αυγούστου 2013 | 9:57 μ.μ.

Στο άγριο δούλεμα πήρε το αμερικανικό νεανικό περιοδικό Vice τα καλόπαιδα του Μιχαλολιάκου, με αφορμή αυτή την φορά τις «επιδόσεις» τους στην «Εθνικιστική Κατασκήνωση Κρήτης», που οργάνωσε η Χρυσή Αυγή στις αρχές του Αυγούστου. Το άρθρο του περιοδικού, το οποίο φέρει τίτλο «Ελληνικό beach πάρτι των Νεοναζί», παρουσιάζει το βίντεο που παραθέτουμε –από τo σημερινό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Mega- και με καυστικό τρόπο σατιρίζει τις «επιδόσεις» των Χρυσαυγιτών στα αγωνίσματα στα οποία προσπάθησαν να μιμηθούν τους αρχαίους Σπαρτιάτες.
Μάλιστα παραθέτοντας μια φωτογραφία τους το περιοδικό αναφέρει για «κρυφές φαντασιώσεις» που έχουν οι χρυσαυγίτες σχολιάζοντας σκωπτικά: «Η βασική ιδέα, είναι απλά να ενισχύσουν τους δεσμούς τους, να εξαφανίσουν τους Εβραίους και να εκφράσουν τα ανδρικά τους αισθήματα ο ένας στον άλλον».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2013 στις 4:47 μ.μ.

αναμεσα στα ωραιες ασκησεις που εκαναν ηταν...ο λιθοβολησμος του γυφτου, το ξεκοιλιασμα του κκε, το ξεματιασμα του αναρχικου και αλλα ομορφα.Για να αντεχουν καταβροχθιζουν τονους αναβολικων διοτι οι ...αδενες τους δεν παραγουν τετοια πραγματα.Δεν πανε να πνηγουν οι παπαρες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger