Home » , » Δυο νεκρές κοπέλες και ένας αγνοούμενος στην Ρόδο. Τεράστιες οι εγκληματικές κυβερνητικές ευθύνες

Δυο νεκρές κοπέλες και ένας αγνοούμενος στην Ρόδο. Τεράστιες οι εγκληματικές κυβερνητικές ευθύνες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013 | 5:53 π.μ.

Αν αυτό δεν είναι έγκλημα εκ προμελέτης τότε τι είναι; Και αναφερόμαστε στο γεγονός ότι η κυβέρνηση αν και χαρίζει πακτωλό εκατομμυρίων ευρώ σε μεγαλοεργολάβους –πριν μερικές μέρες αποφάσισαν να δώσουν 3 δισεκατομμύρια για έργα οδοποιίας στους γνωστούς εθνικούς κατασκευαστές, ενώ είναι χαρακτηριστική η προηγούμενη ανάρτηση μας- αφήνουν ανοχύρωτη την Ελλάδα μπροστά σε όλα τα αναμενόμενα καιρικά φαινόμενα.

Η ζωή δυο νέων γυναικών που χάθηκε στην Ρόδο –υπάρχει και ένας αγνοούμενος εκπαιδευτικός - λόγω της χθεσινής βροχής αποτελεί ένα έγκλημα. 
Και έχει ηθικούς αυτουργούς. Είναι αυτοί που ενώ δίνουν εκατομμύρια, ζεστό χρήμα του άγρια φορολογούμενου λαού μας, στους ημέτερους μεγαλοκατασκευαστές, δεν κάνουν απολύτως τίποτα ώστε ένα φυσικό φαινόμενο όπως είναι μια βροχή να μην δημιουργεί τεράστιες καταστροφές στα λαϊκά στρώματα, ακόμα και νεκρούς όπως συνέβη στην Ρόδο.  

Ειδικά για την Ρόδο να θυμίσουμε ότι ανάλογες υλικές καταστροφές είχαν γίνει κι πριν δυο χρόνια, ευτυχώς τότε χωρίς ανθρώπινα θύματα, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε από τότε να γίνει   κανένα αντιπλημμυρικό έργο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger