Home » » Συριζαίικοι "εκσυγχρονισμοί" απόψεων και πρακτικών

Συριζαίικοι "εκσυγχρονισμοί" απόψεων και πρακτικών

Από giorgis , Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 | 11:52 μ.μ.


Θα μας «κουφάνουν» κάποιοι Συριζαίοι με τις αντιλήψεις τους. Μπορεί να μην έφτασαν στο σημείο να «καταργήσουν» την πάλη των τάξεων –όπως ευελπιστούσε ο χουντικός υπουργός Λάσκαρης- αλλά αρκέστηκαν να ζητούν την αποκομματικοποίηση των συνδικαλιστικών παρατάξεων και γιατί όχι θα λέγαμε εμείς, την κατάργησή τους.  (Λέτε αυτό να είναι το επόμενο βήμα τους;).

Δεν κάνουμε πλάκα. Την είδηση που μας άφησε άφωνους την διαβάζουμε σε εφημερίδα φίλα προσκείμενη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης (στον «Δρόμο της Αριστεράς»), γ’ αυτό θεωρούμε δεδομένο ότι ισχύει.

Συγκεκριμένα μαθαίνουμε ότι σε πρόσφατες εκλογές για το νέο Δ.Σ του συλλόγου δασκάλων σε επαρχιακή πόλη –δεν την κατονομάζει- το σχήμα με το οποίο εκφράζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, πρότεινε σε ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚ και ΠΑΜΕ να κατέβουν στις εκλογές σε ενιαίο ψηφοδέλτιο. Αφορμή γι αυτή την πρόταση ήταν σύμφωνα με τους Συριζαίους συνδικαλιστές η «εκφρασμένη διάθεση (sic!) των δασκάλων να μην κομματικοποιείται ο χώρος τους». Η πρόταση τους έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ, οπότε κατέβηκαν με ενιαίο ψηφοδέλτιο στις εκλογές και … σάρωσαν, καταλαμβάνοντας 8 απ’ τις 9 έδρες στο Δ.Σ.

Μιλάμε για εκσυγχρονισμό απόψεων και πρακτικών … έτσι;

Γ. Γ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Sotos
15 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:49 π.μ.

Mε αυτην την λογικη να καταργηθουν τα κομματα!!! Αφου ο κοσμος δεν τα εμπιστευετε οπως λενε οι δημοσκοπησεις.
Να καταπολεμησουμε την κομματοκρατιαν (αν σας θυμιζει κατι αυτο). Ειδες τα κονε με τον Μαρκεζινη ;)

Y.Γ. Αυτο θα ειναι το επομενο βημα οταν οι οπορτουνιστες εξαναγκαστουν να κανουν αυτο που ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ που ειναι να βαζουν υπογραφη σε ΓΡΑΠΤΕΣ αποφασεις, γιατι τα γραπτα μενουν, καπως θα πρεπει να αντιμετωπισουν την αντιδραση στις ΑΝΤΙΛΑΙΚΕΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ πολιτικες τους.
Υ.Γ. Γερμανοι σοσιαλδημοκρατες - Σπαρτακιστες ;)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger