Home » » Β. Πολύδωρας: Προσπαθώντας να σώσει το πολιτικό σαρκίο του.

Β. Πολύδωρας: Προσπαθώντας να σώσει το πολιτικό σαρκίο του.

Από giorgis , Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 | 2:05 μ.μ.

Με συνέντευξη του στην εφημερίδα Real news ο Βύρωνας Πολύδωρας, διαψεύδει όσους είχαν σπεύσει να προεξοφλήσουν την πολιτική του αποστρατεία, όπως επίσης και το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ το οποίο είχε αποδώσει την καταψήφιση του φόρου ακινήτων από τον Πολύδωρα, στο ότι ο πρώην νεοδημοκράτης υπουργός είχε συμφωνήσει να «μπει στις επόμενες εκλογές επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ». 

Στην συνέντευξη του –την οποία έχει δώσει στην δημοσιογράφο Λώρα Ιωάννου- ο Πολύδωρας ανακάλυψε κάπως καθυστερημένα το αντιμνημονικό φως και σύμφωνα με τα λεγόμενα του διερευνά το ενδεχόμενο δημιουργίας πολιτικού σχηματισμού σ’ αυτή την κατεύθυνση αφού σύμφωνα με τον ίδιο «πάνω του επενδύονται προσδοκίες». Η απόφασή του να διαφοροποιηθεί απ’ την επίσημη γραμμή της Ν.Δ, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο Β. Πολύδωρας έγινε δεκτή με ενθουσιασμό απ’ το εκλογικό σώμα της Ν.Δ., κάτι που εκφράστηκε με τα τηλεφωνήματα  που δέχεται.
 
Αποποιείται ότι έχει παρασκηνιακές διαβουλεύσεις με το κόμμα του Καμμένου λέγοντας ότι «δεν έχω πρόθεση να πάω σε κανένα ευρωψηφοδέλτιο» τάσσετε υπέρ της «εθνικής ευδοκίμησης», γιατί «είναι της ιεραποστολής», και επιτίθεται στο πρωθυπουργικό περιβάλλον: «Σαμαράς, Στουρνάρας, Λαζαρίδης, Σταμάτης και λοιποί αποφασίζουν για όλα. Τις ερωτήσεις μου δεν τις λογάριαζαν. Τόσο αυτάρκεις είναι; Δεν χρειάζονται καμιά άλλη γνώμη;».

Στην περίπτωση του Πολύδωρα, δεν έχουμε παρά μια γραφική περίπτωση ενός φθαρμένου πολιτικάντη, που «φεύγοντας από το μαντρί» προσπαθεί να σώσει το πολιτικό του σαρκίο και να μην βρεθεί στα αζήτητα. Κατά την άποψη μας όμως αυτή η προσπάθεια του δεν έχει καμιά τύχη.

Γ. Γ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger