Home » , » Η αυτογελοιοποίηση και ο αυτοεξευτελισμός του Μισέλ

Η αυτογελοιοποίηση και ο αυτοεξευτελισμός του Μισέλ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 | 9:10 μ.μ.

Τα καυστικά σχόλια των χρηστών του διαδικτύου που συνόδεψαν τον αυτοεξευτελισμό και την αυτογελοιοποίηση του πρώην υπουργού Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη έγιναν θέμα και στα κεντρικά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων.

Πραγματικά θα θέλαμε να παρακολουθήσουμε τις αντιδράσεις ενός συνταξιούχου του ΟΓΑ π.χ όταν ακούει τον Μισέλ να λέει ότι κι αυτός «είναι θύμα της κρίσης» και ταυτόχρονα να παρακολουθεί τα εισοδήματα που έχει δηλώσει.

Τώρα να ζητήσεις ψήγματα αξιοπρέπειας και ίχνη τσίπας από άτομα σαν τον Μ. Λιάπη πάει πολύ. Αλλωστε το γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτησή. Η Λιάπης είναι η εικόνα της ηθικής που διέπει όλο το αστικό πολιτικό σύστημα.

Αγου δεν μπορούν να μας προσφέρει άρτο, το υπηρετικό πολιτικό των αστών, τουλάχιστον μας προσφέρει θέματα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
18 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:26 μ.μ.

Μόνο αηδία μου προκαλούν οι νεοδημοκράτες. Αυτοί που τόσα χρόνια έβγαζαν πρώτο τον εξάδελφο – ανιψιό τώρα γελάνε. Θα γέλαγα μαζί τους, αν δεν προσπαθούσαν τα λιγοστά κομματόσκυλα που απέμειναν στην υπό κατεδάφιση γαλάζια πολυκατοικία να περάσουν ύπουλα μερικές προπαγάνδες. Ξεχνώντας, ότι για χρόνια οι ίδιοι τοποθετούσαν τον πισινό του στην καρεκλά του υπουργού, μας λένε με θράσος, ότι δεν είναι πλέον ΝΔ! Α μπα; Δηλαδή ο Σημίτης, ο Άκης και τόσοι άλλοι δεν είναι ΠΑΣΟΚ, ή ο Ρουπακιάς επειδή δεν είναι βουλευτής δεν είναι Χρυσή Αυγή; Τι ψήφησε στις τελευταίες εκλογές; Τον συγγενή του μήπως;
Το άλλο ελεεινό και τρισάθλιο που λένε, είναι τα συγχαρητήρια στην κυβέρνηση γιατί λέει, έκανε το καθήκον της! Με τα καμένα χαρτιά μια χαρά τα πάει. Να της δώσουμε κι εμείς συγχαρητήρια για την κάλυψη που πρόσφερε ο Σαμαράς στο Βενιζέλο. Τον έβγαλε λάδι από κάθε λάδωμα για τα υποβρύχια. Συγχαρητήρια επίσης για όλα τα γαλάζια λαμόγια που συνεχώς κλέβουν και δίνουν έτσι την ευκαιρία στην αστυνομία, να τους συλλάβουν! Αν δεν ήταν οι ηλίθιοι να τους ψηφίζουν, δεν θα έκλεβαν το δημόσιο χρήμα οι φτερωτοί δήμαρχοι και άλλοι, κι έτσι οι φυλακές δεν θα είχαν αυτήν την... χαρά.
Το ζήτημα, ότι ο νομοθέτης παραβιάζει τον νόμο που ο ίδιος έφερε και ψήφισε κι ότι η νοοτροπία αυτή υπάρχει στην ίδια την κυβέρνηση με τις απανωτές παραβιάσεις ακόμη κι αυτού του αστικού Συντάγματος, για το οποίο οι ίδιοι δήθεν κόπτονται, δεν περνά από το μυαλό του (ταϊσμένου κουτόχορτου) ψηφοφόρου. Το ότι η απατεωνιά είναι το κύριο γνώρισμα των πολιτικών του καπιταλισμού δεν απασχολεί; Το ότι σαν αγελαία ζώα ψήφιζαν λόγω ονόματος! και μόνο! ανεξάρτητα από ικανότητα ή ήθος;
Μίλησε κι ο Γιακουμάτος για τη βλακεία του Λιάπη. Respect (σεβασμός) στο Γιακουμάτο όταν ομιλεί για βλακείες. Έχει πείρα σ’ αυτές, έχει κάνει άπειρες, επομένως είναι ο πλέον ειδικός. Ξεχνά φυσικά ποια κυβέρνηση ψήφιζε και υποστήριζε και ποιος ήταν υπουργός του. Κι αν ο Λιάπης είναι βλαξ, αυτός που ψηφίζει το βλάκα τι είναι; Έξυπνος ή ηλίθιος;
Αλλά ο Λιάπης δεν είναι βλάκας. Γλύτωσε 4.100+ € κάθε χρόνο τα τελευταία 10 χρόνια χωρίς να λογαριάσουμε τα πόσα γλύτωσε από φόρους και τεκμήρια. Μάλιστα κι ο Σαμαράς δεν έχει δικό του αμάξι,. «Ο κ. Σαμαράς διαθέτει 2 ΙΧ των οποίων όμως οι πινακίδες κυκλοφορίας έχουν κατατεθεί». Μετακινιέται όμως ...ο άπορος με τα αμάξια κι αεροπλάνα του δημοσίου. Καλά είναι πρωθυπουργός, θα πείτε.
ΟΜΩΣ ο διοικητής του ΟΑΕΔ του σαμαρά ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ανέργους που δεν δέχονται τις θέσεις σκλάβων στα προγράμματα. Ξέρετε τι βρωμιά κάνουν; Εκείνους που δεν είναι δικοί τους, τους στέλνουν ΜΑΚΡΙΑ από τον ΤΟΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ώστε τα 400 € που τους δίνουν να ΜΗΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!!! Και ΔΕΝ προβλέπονται κονδύλια μεταφορικών γι' αυτούς! Τέτοια αθλιότητα!
Αυτοί είναι, δοξάστε τους!!! mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger