Home » » Φυλακισμένα μέλη της "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς" βλέπουν οι ασφαλίτες πίσω από το σαμποτάζ σε Coca-Cola Light και Nestea

Φυλακισμένα μέλη της "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς" βλέπουν οι ασφαλίτες πίσω από το σαμποτάζ σε Coca-Cola Light και Nestea

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013 | 12:20 μ.μ.

Δεν είχαμε κάνει καμιά αναφορά στο δημοσίευμα της ιστοσελίδα του Τριανταφυλόπουλλου που ανέφερε ότι έλαβε ένα usb stick μέσα στο οποίο ήταν αποθηκευμένη μια προκήρυξη έξι σελίδων με την υπογραφή FAI/IRF Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο / Πυρήνας Nicola και Alfredo και ένα video διάρκειας δυόμιση λεπτών που προανάγγειλαν σαμποτάζ σε προϊόντα της Coca-Cola Light και Nestea.

Σημερινό δημοσίευμα της «Καθημερινής» που υπογράφει ο Γιάννης Σουλιώτης, ο οποίος επικαλείται δηλώσεις αξιωματικών της ΕΛΑΣ ισχυρίζεται ότι πίσω απ’ αυτή την ενέργεια είναι φυλακισμένα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».

Ας μην κάνουμε καμιά εκτίμηση προς το παρόν και ας παραθέσουμε το δημοσίευμα της φυλλάδας του Αλαφούζου:


Τα φυλακισμένα μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» είναι οι εμπνευστές του σχεδίου «Πράσινη Νέμεσις» που τέθηκε σε εφαρμογή τη Δευτέρα, με στόχο το σαμποτάζ στα προϊόντα Coca-Cola Light και Nestea.

Αυτό επισημαίνουν με δηλώσεις τους στην «Κ» αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν την ευθύνη της έρευνας για την υπόθεση. Παραλληλίζουν μάλιστα το σχέδιο «Πράσινη Νέμεσις» με το επονομαζόμενο σχέδιο «Φοίνικας» που είχε τεθεί σε εφαρμογή στις αρχές Ιουνίου με την ανατίναξη του Ι.Χ. της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού, Μαρίας Στέφη. Εξάλλου, την ευθύνη για το σαμποτάζ σε προϊόντα της Coca-Cola και της Nestlé ανέλαβε η Ατυπη Αναρχική Ομοσπονδία - FAI, η οποία υπέγραφε (μαζί με τη «Συνωμοσία») και τις προκηρύξεις ανάληψης ευθύνης των ενεργειών του σχεδίου «Φοίνικας».

Αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνουν ότι η εντολή για την ενεργοποίηση του σχεδίου «Πράσινη Νέμεσις» δόθηκε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατούνται τα μέλη του σκληρού πυρήνα (σύμφωνα με τη φρασεολογία της ΕΛ.ΑΣ.) της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς». Το ίδιο είχαν επισημάνει και στην περίπτωση του σχεδίου «Φοίνικας», αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο ένας από τους συλληφθέντες για την απόπειρα επίθεσης στον τέως διοικητή της Αντιτρομοκρατικής Δ. Χωριανόπουλο, ο 30χρονος Σπ. Μ., είχε συναντηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού με τον έγκλειστο για συμμετοχή στη «Συνωμοσία» Χρ. Τσάκαλο, λίγες ημέρες πριν από την αποστολή του δέματος-βόμβας. Οι αστυνομικοί εντάσσουν στο νέο τρομοκρατικό εγχείρημα την ανάρτηση στο Διαδίκτυο ενός βίντεο αλλά και τη δημιουργία νέας ιστοσελίδας, που (και τα δύο) προπαγανδίζουν τις ενέργειες του σχεδίου «Φοίνικας» και της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το σπικάζ στο εν λόγω βίντεο έχει κάνει ο Χρ. Τσάκαλος!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
28 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:05 μ.μ.

Φαίνεται οι μπάτσοι ξεμείναν από διαχειρίσιμο υλικό(εκτός κι αν κρατάνε το καλό για πιο μετά) και χρησιμοποιούν ότι πιο βολικό και κοντινό τους."πράσινη νέμεση" και πράσινα άλογα,ηηηημαρτον ρε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger