Home » » Εξελίξεις στην υπόθεση της ναζιστικής συμμορίας

Εξελίξεις στην υπόθεση της ναζιστικής συμμορίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 | 5:27 μ.μ.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οι ανακρίτριες που ασχολούνται με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, με έγγραφό τους ζητούν την άρση της ασυλίας και των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χ.Α. που μέχρι σήμερα δεν είχαν καμία ποινική εμπλοκή στην υπόθεση, καθώς έχουν τυποποιηθεί κατηγορίες σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και κατοχής όπλων.

Πρόκειται για τους άλλους 9 βουλευτές της ΧΑ (Ελένη Ζαρούλια, Νικόλαο Κούζηλο, Αντώνιο Γρέγο, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, Δημήτριο Κουκούτση, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, Μιχαήλ Αρβανίτη), οι οποίοι δεν κατηγορήθηκαν ως τώρα για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση.

Στο πολυσέλιδο πόρισμα που έστειλαν οι ανακρίτριες στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να διαβιβαστεί  στη Βουλή ζητώντας την άρση της βουλευτικής ασυλίας των Χρυσαυγιτών βουλευτών υπάρχουν καταθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων καθώς και τα ευρήματα  από τα βίντεο τα οποία εντοπίστηκαν στα αρχεία των ήδη εννέα κατηγορουμένων βουλευτών του κόμματος απ’ όπου προκύπτει –σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- ότι τα στελέχη της Χ.Α επεδίωξαν να επιβάλλουν με τη βία τη ναζιστική ιδεολογία τους.

Μ’ αυτή την εξέλιξη ξαναήρθαν στην επιφάνεια σενάρια για παραίτηση όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χ.Α κάτι που θα δρομολογήσει πολιτικές εξελίξεις κλπ.

Θα παρακολουθήσουμε τις τηλεοπτικές ειδήσεις και θα επανέλθουμε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger