Home » , , » Χρυσαυγίτης βουλευτής παραδέχεται δημόσια ότι το ναζιστικό μόρφωμα έχει εγκληματική δράση και παραιτείται απ' την Χ.Α (Βίντεο)

Χρυσαυγίτης βουλευτής παραδέχεται δημόσια ότι το ναζιστικό μόρφωμα έχει εγκληματική δράση και παραιτείται απ' την Χ.Α (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 | 2:43 μ.μ.

Εχει ιδιαίτερη σημασία η ανεξαρτητοποίηση από το κόμμα του Μιχαλολιάκου του βουλευτή Λάρισας Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου.
Και το βασικό δεν είναι ότι ο Χρυσαυγίτης βουλευτής επέλεξε να παραιτηθεί από την Κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής και παράλληλα να κρατήσει την βουλευτική του έδρα.

Το ουσιαστικό είναι η δήλωση που έκανε παράλληλα με την παραίτησή του. Σύμφωνα, λοιπόν, από όσα ακούμε να μας λέει η Μαρία Σπυράκη, στο βίντεο που παραθέτουμε, ο Χ. Αλεξάπουλος έχει στείλει επιστολή στον πρόεδρο της βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη με την οποία διαχωρίζει την θέση του με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, υπογραμμίζοντας στην επιστολή του: «μετά τις αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση την οποία εγώ αγνοούσα δεν μπορώ να είμαι μέλος της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής».

 Είναι φανερό ότι αρχίζει να φυλλορροεί η εκλογική βάση της ναζιστικής συμμορίας και το γεγονός ότι ένα στέλεχος της παραδέχεται δημόσια ότι το ναζιστικό μόρφωμα έχει εγκληματική δράση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και σίγουρα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την Χ.Α.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger