Home » » Εκτός εαυτού ο Βενιζέλος για την στάση του Γ. Παπανδρέου (Βίντεο)

Εκτός εαυτού ο Βενιζέλος για την στάση του Γ. Παπανδρέου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 | 8:49 μ.μ.

Στην προηγούμενη ανάρτησή μας αναφερθήκαμε στο κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.
Ανάλογη κατάσταση υπάρχει και στην συνιστώσα της ακροδεξιάς κυβέρνησης, στο ΠΑΣΟΚ.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε και μας παρουσιάζουν ένα Βενιζέλο εκτός εαυτού «να χτυπάει τραπέζια και καρέκλες», ενώ ουρλιάζοντας να απευθύνεται στον Γ. Παπανδρέου με τις φράσεις: «Ντροπή σου», «είσαι απαράδεκτος» κ.α λόγω της στάσης που κράτησε στην χθεσινή ψηφοφορία στην βουλή ο πρώην πρωθυπουργός.

Εντελώς μεροληπτικό υπέρ του Βενιζέλου, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ του Mega και η ουσία είναι ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έκανε γαργάρα με ταβανόπροκες το ότι Παπανδρέου και Κακλαμάνης αδιαφόρησαν για την κομματική γραμμή και ψήφισαν ενάντια στις επιλογές Βενιζέλου.
Δεν τόλμησε να τους διαγράψει αφού η επιβίωση της άθλιας συγκυβέρνησης κρέμεται από μια κλωστή, δίνοντας τα περιθώρια σε κάποιους πολιτικάντηδες να παίζουν παιχνίδια για τις δικές τους προσωπικές σκοπιμότητες.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
31 Μαρτίου 2014 στις 11:28 μ.μ.

Γεμίσαμε... ακομμάτιστους!
Για το ΠΑΣΟΚ δε θέλω να πω τίποτα, μίλησε ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροψία. Τώρα, γιατί επιμένουν να έχουν άταφο το πτώμα, τι να σας πω, ίσως υπάρχει περίπτωση νεκροφιλίας.
Το είπα όμως και το ξαναλέω. Πιο γελοίους από τους νεοδημοκράτες δεν θα βρούμε πουθενά. Οι νέοι Τομπούλογλου, οι άξιοι συνεχιστές των μπλε δημάρχων και των νομαρχών που έκαναν παρανομίες, αυτοί που ψήφιζαν το Λιάπη και τους υπόλοιπους κατεβαίνουν, λένε οι πιο πολλοί απ αυτούς, χωρίς τη στήριξη του κόμματος!!!
Κατανοώ, ότι ντρέπονται που είναι νεοδημοκράτες. Στη θέση τους κάποιος, αν είχε έστω μια στάλα τσίπα, θα βούταγε στο γκρεμό, αφού πρώτα γυρνούσε από γειτονιά σε γειτονιά και ζήταγε συγνώμη γονατιστός για το κακό που έκανε η ΝΔ.
Αλλά δεν πείθουν πλέον. Όχι μόνο είναι κομματόσκυλα αλλά κι ύπουλοι. Πίσω από μανδύα του δήθεν «ακομμάτιστου» κρύβεται το βολεμένο λαμόγιο που κατασπάραξε τα κρατικά ταμεία. Κρύβεται αυτός... ο «δεξιός νεοφιλελεύθερος» (συγνώμη για τη βρισιά) που θέλει ανθρωποθυσίες για να ικανοποιηθούν οι θεοί των τοκογλύφων. Είναι αυτός, η πιο επικίνδυνη μορφή ναζί, που μισεί τους φτωχούς μετανάστες, οι οποίοι δεν έχουν σπίτι κι όχι τους πλούσιους τραπεζίτες που παίρνουν τα σπίτια μας.
Είναι εκείνο το απόβλητο, που, αν του κάτσει το κόλπο την νύχτα των εκλογών, θα υψώσει τη σημαία της κομματικής παράταξης, και που, κι αν ακόμα τηρήσει τα προσχήματα το βράδυ των εκλογών, θα δέχεται τις εντολές δοσίλογων καθώς και τις λίστες για κομματικούς διορισμούς από τα γραφεία των βουλευτών κηφήνων.
Εμείς στην Αριστερά δεν κρυβόμαστε. Λέμε με υπερηφάνεια τι είμαστε. Κατεβαίνουμε με τις σημαίες μας φανερά, έχοντας στο νου μας τη συνέχεια των αγώνων μας, το σκοπό μας για καλυτέρευση της κοινωνίας και εξάλειψη της αδικίας.
Όσο για τα ακομμάτιστα γαλαζοπράσινα γίδια, υπομονή... πλησιάζει Πάσχα. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger