Home » , » Σε αποσύνθεση οδηγείται η οργανωμένη εκλογική βάση της Ν.Δ

Σε αποσύνθεση οδηγείται η οργανωμένη εκλογική βάση της Ν.Δ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 | 8:09 μ.μ.

 Σε αποσύνθεση οδηγείται η οργανωμένη εκλογική βάση της Ν.Δ. Την αρχή είχε κάνει ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Νίκος Κουτσούκης, που με μια δριμύτατη δήλωση του έκανε λόγο ότι οι συγκυβερνώντες  «παραδίδουν τα τελευταία βασικά θεμελιώδη δικαιώματα των εργαζομένων στα ντόπια και ξένα συμφέροντα» για να συμπληρώσει οργισμένος «Αιδώς Αργείοι! Αιδώς καθάρματα!!».

Χτες επίσης υπήρξε  η δήλωση του Νικήτα Κακλαμάνη ότι οι ομοϊδεάτες του βουλευτές νομοθετούν με εντολή της τρόικας, ενώ σήμερα διαβάζουμε το κείμενο αποχώρησης δυο στελεχών από την Νέα Δημοκρατία, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής  Εθ. Θεοχάρη και Δ. Καψοκόλη. 

Με το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε μας λένε «μπαίνει οριστικά ταφόπλακα στις κατακτήσεις των τελευταίων 100 ετών» και οι διατάξεις του «καθιστούν σκλάβους το σύνολο των ελλήνων πολιτών, που θα εργάζονται σε συνθήκες γαλέρας!».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
31 Μαρτίου 2014 στις 10:05 μ.μ.

Για τους αποχωρήσαντες το καταλαβαίνω. Είδαν ότι τους δούλευαν στη νέα δημοπρασία (ΝΔ) κι έφυγαν. Δεκτό και κατανοητό.
Αλλά για τους προέδρους της ΔΑΚΕ και τα στελέχη που μένουν, ενώ «διαρρηγνύουν ιμάτια» κλπ, λέω ότι θέλουν φάπες. Άμα διαφωνείς με βασική πολιτική του κόμματος δεν βρίζεις μόνο, φεύγεις κιόλας. Γεμίσαμε όψιμους προεκλογικούς αντιμνημονιακούς και γαλάζιους «επαναστάτες του πόλου».
Θέλουν να τα έχουν καλά και με το κόμμα, αλλά να μπορούν να πάνε και γα καφέ. Αγωνία εκφράζουν για τη συντριβή που έρχεται και για τη θεσούλα τους, που τους επιτρέπει να κάνουν τα ρουσφέτια τους. Ξεπούλησαν τη συνείδησή τους κι αλλάζουν πιο εύκολα γνώμη από πουκάμισα. Όπως κείνο το μηρυκαστικό, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που έλεγε ότι δεν θα ψήφιζε για το ληγμένο γάλα κι ας τον διέγραφαν! Στο τέλος σαν «κοτούλα» έκαστε κι έδωσε το «αβγουλάκι».
Εγώ τους αποκαλώ «Λοβέρδους» από τον πρώτο διδάξαντα αυτού του είδους θεατρικής υποκριτικής. Για όλους αυτούς ο κόσμος έχει την εξής ατάκα: Τοίχο – τοίχο μη σε πετύχω...
mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger