Home » , , » Αντιμετωπίζεται με δικαστικές διώξεις το ναζιστικό εγκληματικό μόρφωμα; (Βίντεο)

Αντιμετωπίζεται με δικαστικές διώξεις το ναζιστικό εγκληματικό μόρφωμα; (Βίντεο)

Από giorgis , Τρίτη 18 Μαρτίου 2014 | 7:38 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα όσα διαδραματίζονται σχετικά με την Χρυσή Αυγή τα παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε από την τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

Σε λίγες μέρες η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος Μιχαλολιάκου έχασε δυο βουλευτές -η Μ. Σπυράκη μετέδωσε στο δελτίο ειδήσεων του Mega ότι και τρίτος βουλευτής ετοιμάζεται να αποχωρήσει- και σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι να αντιμετωπίζουν την προφυλάκιση τους. Είναι δηλαδή δεδομένο ότι η Χ.Α αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την κοινοβουλευτική της παρουσία.

Το ζητούμενο όμως είναι άλλο, αντιμετωπίζοντας πολιτικά το όλο θέμα και ανεξάρτητα απ’ τις όποιες δικαστικές εξελίξεις που σίγουρα δεν είναι απαλλαγμένες από πολιτικές σκοπιμότητες.

Η καταδίκη της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας δεν θα έχει καμιά ουσιαστική αποτελεσματικότητα αν περιοριστεί να αποδοθεί από αστικούς δεσμούς. Και όχι μόνο αυτό αλλά υπάρχει κίνδυνος να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα παρουσιάζοντας τα στελέχη του ναζιστικού μορφώματος «θυματοποιημένα».

Αν δεν αποδομηθεί ιδεολογικοπολιτικά αυτό το ναζιστικό μόρφωμα –και αυτό δεν μπορεί να γίνει από ένα πολιτικό σύστημα που το εξέθρεψε και το γιγάντωσε- τότε οι όποιες δικαστικές διώξεις θα πέσουν στο κενό. Κι αυτό έχει χρέος να το κάνει το εργατικό, επαναστατικό κίνημα .

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger