Home » , » Η Ν.Δ συντηρεί τρομοϋστερικό και εμφυλιοπολεμικό κλίμα.

Η Ν.Δ συντηρεί τρομοϋστερικό και εμφυλιοπολεμικό κλίμα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 | 7:51 μ.μ.

Από τις εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορεί το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη». Σύντομα θα παραθέσουμε κάποια αποσπάσματα στο μπλοκ μας από αυτό το βιβλίο το οποίο σύμφωνα με τον Νίκο Γιαννόπουλο ο οποίος το επιμελήθηκε και το προλόγισε «αξίζει να διαβαστεί από όσους και όσες δεν έχουν παρωπίδες και ασφυκτιούν μέσα στη "νομιμότητα" των μνημονίων, της λεηλασίας της ζωής μας, της γενικευμένης βαρβαρότητας».

Απ’ αυτό το γεγονός ορμώμενη η εκπρόσωπος τύπου  της ΝΔ Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου ζητάει από τον Α. Τσίπρα να αποδοκιμάσει και να απομακρύνει τον Ν. Γιαννόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Απ’ την πλευρά του το κόμμα της Κουμουνδούρου με δήλωση του τονίζει ότι ο Ν. Γιαννόπουλος δεν υπήρξε ποτέ μέλος του Σύριζα, ενώ σε κείμενο του που έδωσε στην δημοσιότητα ο Ν. Γ αναφέρει:

Σχετικά με το θόρυβο για το βιβλίο του Δ. Κουφοντίνα «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη» και τον πρόλογο που έκανα σε αυτό, θέλω να διευκρινίσω τα εξής:

Δεν είμαι και ουδέποτε υπήρξα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Ανήκα στην Ομάδα Ρόζα, αλλά, όπως και άλλα μέλη της, δεν εντάχθηκα στο κόμμα. Φυσικά, αυτά είναι γνωστά, ωστόσο διάφοροι κύκλοι σκόπιμα αναφέρονται στον ΣΥΡΙΖΑ για να συντηρούν το αγαπημένο τους τρομοϋστερικό και
εμφυλιοπολεμικό κλίμα.

Είμαι ιδρυτικό μέλος του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα και με αυτή την ιδιότητα κατάθεσα ως μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Κουφοντίνα, υποστηρίζοντας ότι η 17 Νοέμβρη υπήρξε οργάνωση της επαναστατικής Αριστεράς και οι κατηγορούμενοι ως μέλη της πολιτικοί κρατούμενοι.

Με αυτή την έννοια, δέχτηκα με χαρά την πρόταση του συγγραφέα να επιμεληθώ και να προλογίσω το βιβλίο του, το οποίο –επιμένω– είναι εξαιρετικό και αξίζει να διαβαστεί από όσους και όσες δεν έχουν παρωπίδες και ασφυκτιούν μέσα στη «νομιμότητα» των μνημονίων, της λεηλασίας της ζωής μας, της γενικευμένης βαρβαρότητας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
5 Μαρτίου 2014 στις 9:46 μ.μ.

http://tvxs.gr/news/kosmos/tis-antipoliteysis-oi-eleytheroi-skopeytes-sto-kiebo Οι απανταχού φασίστες είναι ικανοί για όλα.

Για το συγκεκριμένο θέμα, υπάρχουν δηλώσεις της ΝΔ πριν πιάσουν τη 17Ν στις οποίες κατηγορούσαν το σημερινό τους δεκανίκι, το ΠΑΣΟΚ, ότι ήταν πίσω από την "τρομοκρατία"! Επειδή θυμάμαι, ότι σε κάθε προεκλογική περίοδο (ιδιαίτερα το 1989 - 90) το έλεγαν, αν υπάρχουν αρχεία ή πηγές με τις τότε αρλούμπες της ΝΔ ας δημοσιευτούν. mitsos175.

Ανώνυμος
5 Μαρτίου 2014 στις 11:42 μ.μ.

Πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει φύγει πολύ μπροστά, ίσως και να πηγαίνει για αυτοδυναμία για να υπάρχει τέτοια ταραχή, τέτοιος πανικός στη ΝΔ. Πρώτα απ όλα αλλάζουν τον νόμο για τις προεκλογικές προσλήψεις. Έτσι θα διορίζουν ακόμα κι ένα μήνα πριν τις εκλογές επίσημα, γιατί ανεπίσημα διορίζουν ακόμα και τη μέρα των εκλογών. Δηλαδή να βολέψουν όσους συγγενείς - κομματόσκυλα μπορούν, από τη μια να πάρουν καμιά ψήφο, από την άλλη να δημιουργήσουν πρόβλημα με τους στρατούς εγκάθετων στον Τσίπρα. Φυσικά τα κολπάκια αυτά έγιναν και στο παρελθόν χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.
Έπειτα κατηγορούν για τρομοκρατία το ΣΥΡΙΖΑ. Εντάξει όσο αστείο φαίνεται σε κάποιον άνθρωπο με στοιχειώδη λογική αυτό, άλλο τόσο τα ηλίθια γίδια τους αναμασάνε το κουτόχορτο: Δες ένας που μπορεί να είναι ΣΥΡΙΖΑ προλογίζει το βιβλίο του Κουφοντίνα! Για να μην δεις τα 5 ευρώ στα δημόσια ιατρεία, που θα γίνουν 25 μετά τις εκλογές, να μην ασχοληθείς με τα γαλάζια λαμόγια που κατακλέβουν τους πάντες (στην Κρήτη δυο γαλάζια φιντάνια εξαπατούσαν κατ εξακολούθηση), να δεχθείς πιο εύκολα την κρατική τρομοκρατία και βία. Ξεχνούν πως ότι λένε για το ΣΥΡΙΖΑ σήμερα τα έλεγαν πριν την σύλληψη των μελών της 17Ν για το ΠΑΣΟΚ. Τόσο γελοίοι.
Ένα άλλο κόλπο είναι τα λεγόμενα «μαξιλάρια» και οι δήθεν «ανεξάρτητοι» υποψήφιοι. Γαλάζια κομματόσκυλα και μνημονιακοί καπιταλιστές ως το μεδούλι, ντύνονται αντιμνημονιακοί παρθένοι! Το Καρναβάλι όμως πέρασε. Οι Αριστεροί παρά τις όποιες ουσιαστικές διαφορές μας, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι για τους αγώνες που δίνουμε καθημερινά και δεν ντρεπόμαστε να λέμε ότι είμαστε ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Αναρχικοί ή οποιοδήποτε άλλο εξωκοινοβουλευτικό κόμμα που έδωσε από τη δική σκοπιά έναν έντιμο και γενναίο αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία.
Σε αντίθεση με μας οι φασίστες της ΝΔ, τα δεκανίκια τους το ΠΑΣΟΚ και οι παραλλαγές τους (ποτάμι – ελιά... το παπάκι πάει στην ποταμιά κοκ) ντρέπονται ή πιο καλά φοβούνται για την καταστροφή που προκάλεσαν. Το παίζουν αντιμνημονιακοί ως τις εκλογές. Τα παραμύθια όμως τελείωσαν. Ο Τομπούλογλου (τον θυμάστε) είχε κατέβει ως «υπερκομματικός». Όλοι αυτοί κρύβουν πίσω τους συμφέροντα και φυσικά είναι γνήσιοι εκφραστές της μνημονιακής πολιτικής, έχοντας μάλιστα υποστήριξη από τα ΜΜΕ ακριβώς για να εμποδίσουν τα γίδια να φύγουν από το μαντρί, να γίνουν άνθρωποι.
Οι κρισιμότητα όχι μόνο των ευρωεκλογών αλλά και των δημοτικών είναι μεγάλη. Στις δημαρχίες μάλιστα κρίνονται οι προσλήψεις και οι απολύσεις. Που με τη σειρά τους κρίνουν πάρα πολλά. Ο ΣΥΡΙΖΑ ναι μεν ρίχνει το βάρος στις Ευρωεκλογές, η ΝΔ όμως ρίχνει το βάρος εκεί που υπάρχει φαί, στους δήμους...

Ανώνυμος
6 Μαρτίου 2014 στις 12:54 μ.μ.

Και οι δύο προλαλίσαντες τα είπατε όλα. Εύγε!
Αλέξανδρος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger