Home » , » Aφόρητη μπόχα και δυσοσμία

Aφόρητη μπόχα και δυσοσμία

Από giorgis , Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 | 1:25 π.μ.

Του Γ. Γ

Με τα όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες ταιριάζει γάντι η ρήση «έσπασε η εικόνα του καπιταλισμού και φάνηκε το πρόσωπο του φασισμού».

Αληλοκαρφώματα, ρουφιανιλίκια, μια κατάσταση αφόρητης μπόχας και δυσοσμίας έρχεται στο προσκήνιο με πρωταγωνιστές στελέχη της αστικής δικτατορίας που βιώνουμε. Και τι βλέπουμε τώρα; Ναζιστές που καταθέτουν σωρηδόν μηνύσεις σε όσους θεωρούν ότι τους έθιξαν τα «προσωπικά δεδομένα», να βιντεοσκοπούν στην ζούλα συζητήσεις που είχαν με ομοϊδεάτες τους που όμως είναι αξιωματούχοι της κυβέρνησης Σαμαρά και να τις δίνουν στην δημοσιότητα.

Παρακολουθήσαμε και άλλα. «Ξεκαθάρισμα ακροδεξιών συμμοριών» και «ενδοοικογενειακή βία» όπως σωστά επισήμανε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας το επεισόδιο του ξυλοδαρμού χρυσαυγιτών βουλευτών από το γιο του Μπαλτάκου, ενώ είδαμε καταστάσεις που επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι η ναζιστική συμμορία του Μιχαλολιάκου εδραιώθηκε και γιγαντώθηκε έχοντας την αμέριστη στήριξη δυνάμεων του αστικού συστήματος.

Προσωπικά, επειδή δεν έχω καμιά σχέση με τον κοινοβουλευτικό κρετινισμό, μ’ αφήνουν αδιάφορο οι παραινέσεις κομμάτων να παραιτηθεί η κυβέρνηση και να πάμε άμεσα σε εκλογές. Και αυτό δεν το λέω εκτιμώντας την πιθανότητα όλη αυτή η ιστορία να καταλήξει υπέρ της Χ.Α και να δει τα εκλογικά της ποσοστά της να απογειώνονται, αφού θα παρουσιαστεί θύμα κυβερνητικών μεθοδεύσεων σε βάρος της. 
Το ισχυρίζομαι γιατί η εγκληματική συμμορία της Χ.Α δεν έχει κατατροπωθεί πολιτικο-ιδεολογικά, έχει ακόμα τα περιθώρια να εκμεταλλεύεται προς όφελος της την κοινωνική καταστροφή που έχουν επιφέρει οι μνημονικές κυβερνήσεις. Να δημαγωγεί δηλαδή, μετατρέποντας σε ψήφους προς όφελος την λαϊκή οργή και απόγνωση που επιφέρει η επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας,
Αυτό όμως είναι μια άλη συζήτηση και φυσικά η πρακτική της ναζιστικής συμμορίας δεν αντιμετωπίζεται μόνο με ιδεολογική αντιπαράθεση.

Υ. Γ Δεν ξέρω αν θυμάμαι καλά αλλά έχω την αίσθηση ότι λίγο πριν τις εκλογές του 2012 πολιτική αρχηγός αναφερόμενη στους χρυσαυγίτες βουλευτές έλεγε ότι «κι αυτοί γραβάτες θα βάλουν και θα γίνουν μέλος του συστήματος». Όχι ότι δεν είναι μέλος του συστήματος, -άλλωστε δημιούργημα του είναι- αλλά ..γραβάτες δεν έβαλαν τουλάχιστον στο νόημα που έδινε τότε στέλεχος της αριστεράς.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2014 στις 1:46 π.μ.

Η Αλέκα ήταν η πολιτική αρχηγός που έλεγε πως αν βάλουν οι ναζί γραβάτες θα γίνουν μέρος του συστήματος,λες και πρίν δεν ήταν!.Να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους παιδιά.
Και η Λιάνα ήταν κολλητή του Μπαλτάκου και παρουσίαζε τα βιβλία του!!!.
Να τα λέμε όλα παιδιά.Οχι μόνο τα τσογλάνια και τα μπόυ!.

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2014 στις 3:58 π.μ.

το απόλυτο άκρο σε πλήρη θέα.Οι υπόγειοι διάδρομοι του χριστιανοναζισμού,κεφαλαίου,δικαστών και δοσίλογων πολιτικών εκτεθημένοι χωρίς ίχνος αμφιβολίας.Τους εύχομαι το τέλος της ταινίας Καζίνο του Σκορτσέζε(βασισμένο σε αληθινά γεγονότα).Ονειρα γλυκά.

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2014 στις 10:26 π.μ.

Σκηνες και γεγονοτα ''απειρου καλους'' στο ναο της Δημοκρατιας τον οποιο καταντησαν κατι σαν καταγωγι,χαμαιτυπειο οπου δερνονται οι ναζι με τον''ζητουντα τα ρεστα''υιον του ορκισμενου κατα δηλωσιν του αντικομμουνιστη Και συ λαε βασανισμενε ζεις με την ψευδαισθηση οτι αυτοι που επελλεξες κι εστειλες εκει εργαζονται για το καλο σου και την προκοπη σου Πες πως ηταν ενα ονειρο απατηλο πες πως λαθεψες παψε να εχεις καποια απαντοχη απ αυτους αγωνισου ap allou με αλλους τροπους και με αλλες μορφες. Πρεπει να το παραδεχτουμε οτι ο δρομος πουχαμε παρει ηταν λαθος εντελως αδιεξοδος
melito

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger