Home » , , » Οταν έχει την αίσθηση ότι μας δουλεύει ο "άγιος" «Ποιμενάρχης του Πειραιώς» (Βίντεο)

Οταν έχει την αίσθηση ότι μας δουλεύει ο "άγιος" «Ποιμενάρχης του Πειραιώς» (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 11 Μαΐου 2014 | 4:12 μ.μ.

Είναι εντυπωσιακό ότι ο «Ποιμενάρχης του Πειραιώς», όπως αυτοχαρακτηρίζεται ο Δεσπότης Σεραφείμ διαβάζει έντυπα όπως είναι το περιοδικό «Unfollow» και η εφημερίδα «Πριν», και μάλιστα αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει σε δημοσιεύματα που θεωρεί ότι τον θίγουν.

Δεν θα μπούμε στην ουσία αυτής της αντιπαράθεσης. (Οποιος/α έχει διάθεση μπορεί εδώ να διαβάσει τα γραφόμενα του δεσπότη και την απάντηση που πήρε από τον συντάκτη του περιοδικού Unfollow).

Ο «άγιος», λοιπόν Πειραιά, δεσπότης Σεραφείμ γνωστός για την μισανθρωπιά του, και τις ακραίες θρησκόληπτες απόψεις του, γράφει ανάμεσα στα άλλα στην επιστολή του που έστειλε στην εφημερίδα «Πριν», η οποία του απέδιδε έντονη συμμετοχή στα πολιτικά δρώμενα της πόλης: «Να Σας γνωρίσω εκ προσώπου της αγίας μας Εκκλησίας ότι είναι απαράδεκτη και προδήλως αντικανονική η εμπλοκή οιουδήποτε εκκλησιαστικού προσώπου εις κομματικές αντιπαραθέσεις και εκλογικές αναμετρήσεις».

Αλήθεια, πόσα θες να μας τρελάνεις δέσποτα; Εσύ ο ίδιος δεν είχε βγει στην εκπομπή του γραφικού και ανεκδιήγητου Στέφανου Χίου, κάνοντας το «θεόπνευστό» σου κήρυγμα, ζητώντας απ’ το «ποίμνιο» σου να μην ψηφίσει στις περασμένες εκλογές ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ; (Τα «επιχειρήματα» που χρησιμοποίησε μόνο γέλια προκαλούν και θα υποτιμούσαμε την νοημοσύνη των αναγνωστών μας αν τα σχολιάζαμε).

Αν αυτό δεν είναι «εμπλοκή» σε «κομματικές αντιπαραθέσεις και εκλογικές αναμετρήσεις», τότε τι στον ύψιστο είναι;



Αν κάποιος/α έχει διάθεση ας διαβάσει εδώ το «θεόπνευστο» έργο που επιτελεί αυτός ο αρχιρασοφόρος. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger