Home » » Ο απατεωνίσκος κ. Ντινόπουλος

Ο απατεωνίσκος κ. Ντινόπουλος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 | 4:02 π.μ.

Πηγή: Συσπείρωση Δημοσιογράφων

Ο υπουργός Αργ. Ντινόπουλος με ετήσιο εισόδημα γύρω στις 68.000 ευρώ, λέει ότι από το 2007 εγκατέλειψε το επάγγελμα του δημοσιογράφου, έγινε πολιτικός, εξελέγη βουλευτής και σήμερα είναι υπουργός, αλλά κράτησε την ασφάλισή του στο υγειονομικό-επικουρικό Ταμείο των δημοσιογράφων (τον ΕΔΟΕΑΠ), ως είχε δικαίωμα.

Από τότε ωστόσο, δεν έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ όπως θα έπρεπε για την ασφάλισή του, ενώ συνεχίζει να κάνει χρήση των υπηρεσιών του ΕΔΟΕΑΠ και των λοιπών δωρεάν ιατρικών, νοσοκομειακών και εργαστηριακών ελέγχων.

Τα λεφτά που έπρεπε να έχει δώσει (βάσει των νόμων και των κανονισμών) ξεπερνούν τις 16.000 ευρώ, όμως αυτός θέλει να μην πληρώσει (με δόσεις) ούτε τα 5.500 ευρώ που χαριστικά υπολόγισε ο φίλος του πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ,  Πάνος Σόμπολος. Θέλει να ενταχθεί στο σύστημα εισφορών ασθενείας προς τον ΕΔΟΕΑΠ των ανέργων (21 ευρώ  το μήνα εισφορά!), επειδή, λέει, δεν ασκεί πλέον το δημοσιογραφικό επάγγελμα.

Αλλά ο απατεωνίσκος υπουργός Εσωτερικών, έχει υποβάλει υπεύθυνη δήλωση 27.6.2013 (την έχουμε στα χέρια μας) που υπογράφει ψευδέστατα ότι πληρώνει τις εισφορές του στον ΕΔΟΕΑΠ όλα τα χρόνια που είναι βουλευτής.

Επίσης ο, κατά δήλωσή του, μη δημοσιογράφος πλέον, πάει στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ και ψηφίζει τους δεξιούς φίλους του της παρέας του Σόμπολου, ενώ -όπως εγγράφως δηλώνει ο ίδιος- δεν ασκεί πλέον από το 2008 και εντεύθεν το δημοσιογραφικό επάγγελμα.

Σε οποιαδήποτε άλλη “κανονική” χώρα (που λέει κι ο Σαμαράς) ο κ. Ντινόπουλος θα είχε υποβάλει την παραίτησή του από την κυβέρνηση και θα είχε διαγραφεί από την ΕΣΗΕΑ και τον ΕΔΟΕΑΠ για απάτη.

Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος πρώην πωθυπουργός Μπερεγκοβουά αυτοκτόνησε όταν αποκαλύφθηκε ότι πήρε ένα φιλικό αλλά άτοκο μικροδάνειο για την αγορά διαμερίσματος στο Παρίσι.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger