Home » , , , » «Συναντηθείτε και συμφωνήστε με τη ληστοσυμμορία των δοσιλόγων, μπας και σωθούμε όλοι...».

«Συναντηθείτε και συμφωνήστε με τη ληστοσυμμορία των δοσιλόγων, μπας και σωθούμε όλοι...».

Από askordoulakos , Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 | 4:32 μ.μ.

«Μπράβο Φαίη μου! Ξεφτιλίσου κι άλλο να ανεβάσουμε τα νούμερα...».

Γιώργος Λιάγκας.
______________________________

Άρθρο-παρέμβαση της Realnews υπογράφει ο...αντικειμενικός Νίκος Χατζηνικολάου με τίτλο: «Συναντηθείτε και συμφωνήστε!». Ο Ν. Χατζηνικολάου σημειώνει χαρακτηριστικά: «Οι κ.κ. Σαμαράς και Τσίπρας οφείλουν πάραυτα να συναντηθούν, να συζητήσουν και να συνεννοηθούν για τρία απλά, αλλά εξαιρετικά σημαντικά για την επόμενη μέρα της χώρας ζητήματα. Για το χρέος και τη βιωσιμότητά του, για την εκλογή του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας και για τον χρόνο των εθνικών εκλογών». Ο...αντικειμενικός αρχίζει να σέρνει το χορό των προσφάτων σεναρίων, περί κυβέρνησης ειδικού, ή εθνικού σκοπού, τα οποία άρχιζαν να ψελλίζουν πριν λίγο καιρό διάφοροι παρατρεχάμενοι της εξουσίας και γραφικοί ντζουτζέδες. Τυχαίο; Μπα!

Για να μπούμε στη ευρωζώνη, δεν τα κονόμησε μόνο η Goldman Sachs μέσω των διαβόητων Swaps. Πήραν κι άλλοι τα χαρτζηλίκια τους, ώστε ν’αποδεχθούν και να βάλουν πλάτη στο ευρώ. Τη δεκαετία το ’90, μόλις εξήντα (60) ολιγάρχες, λήστεψαν από το Χρηματιστήριο περί τα 175 δις αποτιμώμενα σε ευρώ, με μαϊμού μετοχές, με ΑΦΜ νεκρών και κυρίως, με την κατάργηση του limit up και limit down, το οποίο παρείχε μια σχετική προστασία στους μικροεπενδυτές.  Σημειωτέον, ότι τότε το ΑΕΠ της χώρας ήταν περί τα 160 δις αποτιμώμενα σε ευρώ! Έφαγαν ένα ολόκληρο ΑΕΠ, το οποίο κι έβγαλαν έξω! Κατόπιν, με την είσοδο στο ευρώ, έφεραν στη χώρα τα κλεμμένα από το Χρηματιστήριο, υποτίμησαν- σε συνεννόηση με τους έτερους συμμορίτες της ΕΚΤ- τόσο πολύ τη δραχμή σε σχέση με το ευρώ (340,75), ώστε κατόπιν να προχωρήσουν στη στρογγυλοποίηση (το ματσάκι μαϊντανό, από 50 δρχ πήγε στα 50 λεπτά του ευρώ, ήτοι 3 φορές πάνω) και να θησαυρίσουν! Οι κύριοι αυτοί είναι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι, ενώ αρκετοί από αυτούς αποτελούν τον κοινωνικό, φιλικό κι επαγγελματικό κύκλο του...αντικειμενικού αρθρογράφου.

Στις 31-12-2012, οι ελληνικές τράπεζες φαίνονται (βάσει στοιχείων, ισολογισμών κλπ), ότι έχουν δανείσει στις κυπριακές τράπεζες το συνολικό ποσό των 10 δις. Τέλος Μαρτίου 2013 (όταν έσκασε το κανόνι στην Κύπρο), το ποσό αυτό κατεβαίνει στα 2,5 δις! Που πήγαν αυτά τα 7,5 δις; Χαρίστηκαν, διαγράφηκαν, ή τα πλήρωσε ο Αγ. Βασίλης; Ο Χατζηνικολάου τείνει μάλλον προς την 3η εκδοχή.

Πάμε παρακάτω...
Αυτή τη στιγμή, 25 εταιρείες οφείλουν 10 δις σε τράπεζες, τα οποία προέρχονται από θαλασσοδάνεια. Οι 25 αυτές εταιρείες ανήκουν στα 7-8 γνωστά (κατά Καραμανλή) νταβατζόπαιδα της πιάτσας.
Τα εν λόγω δάνεια βέβαια, έχουν επί της ουσίας χαριστεί, καθόσον η συνολική αξία εκάστης εκ των εταιρειών, είναι υποπολλαπλάσια των δανείων που έχει πάρει. Πχ τα συνολικά περιουσιακά στοιχεία μιας εταιρεία αξίζουν 10 δραχμές και η εταιρεία λαμβάνει δάνεια ύψους 100 δραχμών.
Πχ η Marfin Investment Group, οφείλει 2 δις, ενώ η οικονομική της επιφάνεια είναι περί τα 300 εκ. Κι όλα αυτά με τις πλάτες των Γκαργκαναίων και των Προβοπουλαίων! Ποιος απλός πολίτης λαμβάνει δάνειο 100 δραχμών, ενώ έχει εισοδήματα 10 δραχών;
Επίσης, οι εφοπλιστές έχουν λάβει σε θαλασσοδάνεια (κυρίως από την τράπεζα Πειραιώς) διψήφιο αριθμό σε δις ευρώ. Εξ’ ου και η εκπεφρασμένη αγωνία του...αντικειμενικού αρθογράφου, προς τον εφοπλιστή Πρόεδρο του... Θρύλου «μαλακίες κάνει και ο Καρατζαφέρης και θα βρεθούμε με τον Τσίπρα πρωθυπουργό, με τους μαλάκες».


Νομίζουμε ότι είναι πλέον ξεκάθαρο, για ποιο λόγο σαλπίζουν εσχάτως διάφοροι τη σάλπιγγα της εθνικής συνεννόησης με τους δοσίλογους ληστοσυμμορίτες. Ο «Αρμαγεδώνας» έρχεται, με συνέπεις που ουδείς μπορεί να προβλέψει. Κι αν ο λαός πάρει τη χώρα πίσω κι ανοίξουν τα κιτάπια, τότε δεν θα κλάψουν πολλές μανούλες, αλλά πολλοί «καθώς πρέπει κύριοι» θα κυκλοφορούν μεταμφιεσμένοι...

Διότι γνωρίζουν, ότι ο λαός νιώθει ηττημένος, αλλά δεν έχει παραιτηθεί.

Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του μετώπου!

askordoulakos 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

18 Οκτωβρίου 2014 στις 5:04 μ.μ.

Και το κουλούρι από 50δραχμές πήγε 170 δραχμές και κάτι....

18 Οκτωβρίου 2014 στις 11:27 μ.μ.

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ, ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ Σ ΕΝΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Άντε να εξηγήσεις σε έναν ηλίθιο, πως οι υπογραφές που έβαλε κάτω από τα συμβόλαια της ντροπής, δε μπήκαν διότι οι συμμορίες των ισχυρών είδαν στο πρόσωπό τους το φωτισμένο ηγέτη που θα έσωνε τη χώρα του…
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/10/blog-post_961.html
Μπήκαν γιατί στο πρόσωπο αυτού του μασκαρά (που ενώ είναι κότα παριστάνει το κουτσαβάκι), οι συμμορίες είδαν έναν πρόθυμο ηλίθιο που τον έδεσαν πισθάγκωνα με αυτές τις υπογραφές και σήμερα τις χρησιμοποιούν για να βάλουν στο χέρι τη χώρα.
Πως είπες??? Δεν προειδοποιήσαμε??? Για δες ΕΔΩ...
Αυτόν το χρήσιμο ηλίθιο χρησιμοποίησαν οι συμμορίες των πολύτιμων συμμάχων μας, σ αυτό το άθλιο παιχνίδι που μέσα σε δυο μόλις μέρες έβαλαν στο χέρι (μέσω του χρηματιστηρίου τη μισή Ελλάδα. (Για δες ΕΔΩ)
Άντε να αποδείξεις στους αφελείς που συνεχίζουν να υποκλίνονται στην επίπλαστη ετοιμολογία του, πως όταν το πατριδοκάπηλο φερέφωνο της κατοχής που ακούει στο όνομα Αδωνης και που βάλθηκε να καθαγιάσει τις συμμορίες των τοκογλύφων, το μόνο που κάνει είναι να εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία. Αλλά και βρώμικες αντεθνικές επιδιώξεις προωθεί με τους ισχυρισμούς του για τις ανύπαρκτες «λαϊκές αποταμιεύσεις». (Για δες ΕΔΩ)
Σήμερα που οι «πολύτιμοι εταίροι του» αποκάλυψαν και πάλι το αδίστακτο πρόσωπο της εγκληματικής τοκογλυφίας ( που είναι και το μόνο που διαθέτουν) εκτοξεύοντας στα ύψη τα spreads των ελληνικών ομολόγων, για...
να εξασφαλίσουν ρευστότητα στις «ελληνικές τράπεζες», ο καιροσκόπος της πατριδοκαπηλίας, εξαφανίστηκε προσωρινά για να επανέλθει δριμύτερος όταν καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός, ποντάροντας στη λήθη των νεοελλήνων. (Για δες ΕΔΩ)
Άντε να εξηγήσεις στους ελληνόφωνος πατριδοφωνακλάδες που δε διαθέτουν δράμι μυαλό αλλά...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/10/blog-post_961.html

19 Οκτωβρίου 2014 στις 9:48 π.μ.

Ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Θα ήθελα να δω πως θα σχολιάσει την πρόταση - αν τη σχολιάσει - ο Μπογιόπουλος που κάνει εκπομπή στο σταθμό του συγκεκριμένου.

Ανώνυμος
19 Οκτωβρίου 2014 στις 5:48 μ.μ.

Μην σου πω και εγω....ποσο ενδιαφερον εχω,να ακουσω τον σχολιασμο του Μπογιοπουλου!!! Οχι τιποτα αλλο,αλλα εδω και καιρο φωναζουμε για κατι τυπακια σαν τον Χατζηνικολαου,και τα νεα φιντανια που ,σιγα-σιγα ντεπουταρουν και πιανουν δουλεια!! Και για να ειμαστε δικαιοι, ετσι οπως τα χωνουμε και στο ΚΚΕ,καλο θα ειναι να ανοιξουμε ολι τα στραβα μας, γιατι δεν μας σηκωνει παλιν......το συνεφο,και παλιν θα εχουμε...."πτωσεις"! Εχει γουστο,να πιστεψουν πολλοι,στον "εθνικο σκοπο",που ψηνουν,και να τους ψηφισουν!! Εε, τοτε ειλικρινα,,ειμαστε εθελοντες στο κερατο!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger