Home » » Γιάννα Αγγελοπούλου: Να γιατί ήθελε να κάψει τη Φιλοθέη!

Γιάννα Αγγελοπούλου: Να γιατί ήθελε να κάψει τη Φιλοθέη!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 | 2:38 μ.μ.

Πηγή:vathikokkino.gr

«Είμαι απέναντι στο σύστημα», είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου σε συνέντευξή της  στην «Καθημερινή», αποκαλύπτοντας ότι παρακολουθεί με ενδιαφέρον τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου δήλωσε επίσης ότι αν και πολιτεύτηκε με τη Νέα Δημοκρατία, ποτέ δεν ήταν εγκλωβισμένη στο κόμμα: «Η διαδρομή μου είναι το άθροισμα μικρών αντιδράσεων και μικρών επαναστάσεων». Συμπλήρωσε πως ευχαρίστως θα ψήφιζε ένα κόμμα που φέρνει μία νέα αντίληψη για τα πράγματα.

Έτσι εξηγούνται όλα! Αντισυστημική η Γιάννα! Πώς και δεν το είχαμε καταλάβει όταν σ” εκείνη τη δεξίωση, πετώντας πυροτεχνήματα από τη βίλα της -που αποτέλεσε προκεχωρημένο φυλάκιο του επαναστατικού κινήματος στη Φιλοθέη- επιχείρησε να βάλει φωτιά στην αστική συνοικία;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2014 στις 3:52 μ.μ.

Και την Λατση παιδια και την Λατση. Ε ρε ξεφτιλικια.

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2014 στις 9:59 μ.μ.

Καλα,δεν το συζητω!! Και μπραβο και σε εσας παιδια στο μπλογκ,γιατι η συγκεκριμενη φωτογραφια....ειναι χιλιες λεξεις......η εξης μια....."ασε μας κυρα μου,να χαρεις την ομορφια σου"!!! Ρε τι διαολο,πωτω ξαναρωτω.....βοηθηστε με επιτελους!! Που διαολο τις πετυχαμε ολες αυτες;; Ρε τι αμαρτιες πληρωνουμε οι ανθρωποι;; Ρε ποιοι φοροι και αηδιες!!! Ρε "ποσα θες κυρα μου,για να μας τρελλανεις.....παρτα,να τελειωνουμε ,λεμε"!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger