Home » , » Κυβερνητικές μεθοδεύσεις να κλείσει αρον αρον η υπόθεση Χαϊκάλη

Κυβερνητικές μεθοδεύσεις να κλείσει αρον αρον η υπόθεση Χαϊκάλη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 | 4:03 π.μ.

Είναι πράγματι εντυπωσιακή η κυβερνητική μεθόδευση να κλείσει άρον άρον η υπόθεση της φερόμενης δωροδοκίας του Χαϊκάλη για να ψηφίσει πρόεδρο δημοκρατίας. Απ’ την πρώτη στιγμή που ήρθε στον αφρό αυτή η ιστορία η κυβερνητική εκπρόσωπος προπαγάνδας έβγαλε το πόρισμα  ότι πρόκειται για μια σκευωρία του Καμένου εμπλέκοντας, μάλιστα και τον Τσίπρα που σύμφωνα μ αυτή αποδέχεται πλήρως τα λεγόμενα του αρχηγού των ΑΝ.ΕΛΛ.

Χτες στο ίδιο μήκος κύματος με την κυρία «πώς είναι το μαλλί μου»  ήρθε απ’ το δελτίο ειδήσεων του Σκάι η «κυρία φως-νερό τηλέφωνο» να ενημερώσει τους τηλεθεατές της ότι δεν πρέπει να δίνουμε μεγάλη σημασία σ’ αυτό το θέμα αφού  «οι ενδείξεις περί χρηματισμού Χαϊκάλη είναι ισχνές». Δεν ξέρουμε με ποιο σκεπτικό κατέληξε σ’ αυτό το συμπέρασμα, η κυρία Μάνδρου. Αλλα αντιληφθήκανε εμείς διαβάζοντας τους διαλόγους Χαϊκάλη – Αποστολόπουλου που είδαν την δημοσιότητα. Αλλά αυτό ας το προσπεράσουμε.

Αλλο μας έκανε εντύπωση από τα λεγόμενα της δικαστικής συντάκτριας του Σκάι. Ότι ο εισαγγελέας αποφάσισε να μην γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Αποστολόπουλου, όπως ζήτησε η πλευρά Καμένου γιατί αυτό, λέει δεν σχετίζεται με την υπόθεση! Εδώ μας δουλεύουν πια ψιλό γαζί με χοντρή βελόνα.

Εχουμε μια υπόθεση που έχει κάνει μπάχαλο όλο το πολιτικό σκηνικό. Απ’ την πρώτη στιγμή που έγινε η καταγγελία Χαϊκάλη και είχε δώσει το όνομα αυτού που παρουσιαζόταν ως «μεσάζοντας» να τον χρηματίσει η αστυνομία έπρεπε να κάνει το αυτονόητο. Να παγιδεύσει το τηλέφωνο του Αποστολόπουλου για να δει αν λειτουργούσε αυτοβούλως ή για λογαριασμό κάποιων άλλων. Όχι μόνο δεν το έκανε αυτό, αλλά ούτε εκ των υστέρων η κυβέρνηση  δέχεται να αρθεί το τηλεφωνικό του απόρρητο.

Γιατί; Μήπως έχει δίκιο η νομική σύμβουλος των ΑΝ.ΕΛΛ που ισχυρίζεται ότι αν γνωστοποιηθεί με ποιους είχε τηλεφωνικές συνομιλίες ο Αποστολόπουλος θα μείνουν έκθετοι πολλοί και θα διαπιστωθεί ποιος τον ενημέρωσε να μην παρουσιαστεί στο τελευταίο ραντεβού που είχε με τον Χαϊκάλη όταν τον είχε παγιδεύσει η αστυνομία για να τον συλλάβει την ώρα που θα του έδινε τα χρήματα;

Τέσπα. Εχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά γ’ αυτό το θέμα της επόμενες μέρες. Ας κρατήσουμε κι αυτό που ισχυρίστηκε ο συνεργαζόμενος με τους ΑΝ.ΕΛΛ. Νίκος Νικολόπουλος ότι το επόμενο διάστημα θα αποκαλυφθεί άλλη μια περίπτωση, όχι απλώς προσπάθεια χρηματισμού, αλλά ότι κατατέθηκαν χρήματα σε λογαριασμό που διατηρεί σε Κυπριακή τράπεζα βουλευτής για να ψηφίσει πρόεδρο Δημοκρατίας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger