Home » » Κινέζικο Ωροσκόπιο από τον Τζίμη Πανούση

Κινέζικο Ωροσκόπιο από τον Τζίμη Πανούση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 | 5:56 π.μ.


Με τον δικό του τρόπο ο σατιρικός καλλιτέχνης Τζίμης Πανούσης κάνει τις δικές του "αστρολογικές προβλέψεις" μέσα από τις σελίδες του περιοδικού "ΜΕΤΡΟ". Η Αστρολογία είνα Τέχνη! Δεν είναι επιστήμη όπως η Αστρονομία. Μια πρόβλεψη μπορεί να σ' αρέσει ή να μην σ' αρέσει, όπως ένα τραγούδι, μια ταινία, ένας πίνακας ζωγραφικής, γράφει ο εισαγωγικό του σημείωμα ο Τζίμης Πανούσης.  

ΔΡΑΚΟΣ (ΚΡΙΟΣ)

Το Ποτάμι ίου Σταύρου Θεοδωράκη είναι Δράκος, όπως και ο ίδιος προσωπικά. Το Ποτάμι είναι κόμμα-λαγός και θα εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη της χώρας λίαν προσεχώς. Ο γενέθλιος Ερμής μαζί με τον Χείρωνα θα τον ξαποστείλουν στη διαπλεκόμενη δημοσιογραφία. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είναι χοντροκέφαλοι και συντηρητικοί. Κατά βάθος είναι κότες. Καμία σχέση με τον φλογοβόλο δράκοντα.

ΑΛΟΓΟ (ΔΙΔΥΜΟΙ)

Επικοινωνιακό ζώδιο το Αλογο χλιμιντρίζει με χάρη, είναι μανούλα στις δημόσιες σχέσεις και στο κρεβάτι μανούλα και πατέρας ταυτόχρονα. Στο ζώδιο του αλόγου ανήκει ένα μεγάλο ποσοστό ομοφυλόφιλων παγκοσμίως και κυρίως διασεξουαλικών (τρανς). Στο ζώδιο του Αλόγου ανήκει και ο χειρότερος πρωθυπουργός της Ελλάδας μετά τον Γιωργάκη Παπανδρέου, ο Αντώνης Σαμαράς. Πολύ σύντομα (είναι θέμα ημερών) ο Αντώνης Σίγμα θα ξανακοιτάει τους τοίχους του σπιτιού στη Μεσσηνία επ’ αόριστον. Κανονικά βέβαια θα έπρεπε να κοιτάει τους τοίχους του κελιού στον Κορυδαλλό.

ΦΙΔΙ (ΤΑΥΡΟΣ)

Βαρετό ζώδιο αλλά ταυτόχρονα πολύ επικίνδυνο. Χαρακτηριστικός εκπρόσωπος του Φιδιού, ο Αδόλφος Χίτλερ, που έφαγε χοντρό κόλλημα να απαλλάξει την ανθρωπότητα από τους Εβραίους, τους ομοφυλόφιλους και τους Τσιγγάνους. Η αρρωστημένη αγάπη για το χρήμα και τα υλικά αγαθά μαζί με την παθολογική τσιγκουνιά οδηγούν τα Φίδια στον όλεθρο, πολλές φορές παρασύροντας μαζί τους χιλιάδες αθώους.

ΠΡΟΒΑΤΟ (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Βουτηγμένοι στην κλάψα και στην γκρίνια τα Πρόβατα,συναγωνίζονται σε τσιγκουνιά τα Φίδια. Χαρακτηριστικός εκπρόσωπος του ζωδίου το κατασκευασμένο κόμμα της ΔΗΜΑΡ, που κανονικά γράφεται ΔΕΙΜΑΡ που σημαίνει «Δεν Είμαι Αριστερός». Τα Πρόβατα έχουν έντονη τάση για παθητικό σοδομισμό και αιμομιξία. Βρίθει η ελληνική επαρχία και από τα δύο αυτά παραδοσιακά χόμπι.

ΠΙΘΗΚΟΣ (ΛΕΩΝ)

Το ζώδιο των ηγετών. Οι θλιβερές μαϊμούδες, κρυμμένες κάτω από τη λεοντή, τυραννάνε την ανθρωπότητα από κτίσεως κόσμου. Χαρακτηριστικοί εκπρόσωποι του ζωδίου ο Μέγας Αλέξανδρος (που στην Ινδία έχει το προσωνύμιο καταραμένος) και ο Αλέξης Τσίπρας, η κοφτερή Ανατολή κατά τον συνάδελφο μάγο Παΐσιο, που θα κάνει την Ελλάδα Cuba libre (στον ύπνο του).

ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Οι Αρουραίοι είναι χαζοχαρούμενοι, τυχοδιώχτες και προικοθήρες. Το κόμμα του Αλέξη, ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι Αρουραίος και ως Αρουραίος θα δράσει τα επόμενα δύσκολα χρόνια για την Ελλάδα. Όπως τα ταξίδια είναι ο παράδεισος των ηλιθίων, έτσι και η εξουσία για τον Αρουραίο, που θα την κερδίσει με μπόνους 50 εδρών (!!!),είναι αυτοσκοπός. Το τι σούργελο έχει να μπει στο κυνοβούλιο με 80 ψήφους το κεφάλι δεν φαντάζεστε.

ΚΟΚΚΟΡΑΣ . - (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Πικρόχολο ζώδιο ο Κόκκορας. Γαμάει και δέρνει στο κοτέτσι και δεν ακούει κανέναν! Η ψυχρότητα χαρακτηρίζει τον Κόκκορα και στο σεξ βαριέται αφόρητα. Το ΠΑΣΟΚ είναι Κόκκορας, ένα τσούρμο ρεμάλια, μιζαδόροι και αργυρώνητοι. Στο ίδιο ζώδιο ανήκει και ο υπό προθεσμία αρχηγός του,Μπενίτο Βενιζέλος, που έχει διαλύσει την ελληνική κοινωνία με φασιστικά νομοσχέδια (περί ευθύνης υπουργών, συκοφαντική δυσφήμηση για φίμωση των δημοσιογράφων κ.λπ.). Το ΠΑΣΟΚ θα έχει διαλυθεί μέχρι το Πάσχα. Θα το φάει ο Λυκούδης

ΒΟΥΒΑΛΟΣ (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Οι παρτάκηδες του ζωδιακού βάζουν πάνω απ’ όλα τη δουλειά και την καριέρα. Στο ζώδιο του Βούβαλου ανήκει η Χρυσή Αυγή, ένα κατασκεύασμα της κομματικής χούντας για να πλασάρει το ανύπαρκτο δημοκρατικό της προφίλ. Σου λέει, δηλαδή, μπορεί να είμαστε κλέφτες και απατεώνες, αλλά δεν είμαστε ναζιστές όπως οι χρυσαυγίτες. Χρησιμοποιώντας τον κοινωνικό παρεμβατισμό της αριστερής Χαμάς στρατολογούν νέα παιδιά,  ελληναράδες και φτιάχνουν τα τάγματα εφόδου του μέλλοντος, τα χρυσά βουβάλια της Αυγής

ΣΚΥΛΟΣ (ΖΥΓΟΣ)

Νάρκισσος ο Σκύλος, αυνανίζεται νυχθημερόν μπροστά στον καθρέφτη. Η Νέα Δημοκρατία ανήκει στο ζώδιο του Σκύλου, που δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα. Άνδρο φασιστών η Νέα Δημοπρασία (Βορίδης, Άδωνις,Πλεύρης κ.ά.). Στις επόμενες εκλογές, που θα γίνουν σύντομα, θα πάρει τα ποσοστά της Πολιτικής Άνοιξης του αρχηγού της. Απόγονοι των Γερμανοτσολιάδων της Κατοχής, μετά το ‘49 κάνουν πλιάτσικο στα δημόσια ταμεία. Τα σκυλιά της Συγγρού δεν θα εγκαταλείψουν τις καρέκλες τους εύκολα. Θα προκαλέσουν ακόμη και πόλεμο ή εμφύλιο για να μην χάσουν ούτε μια μέρα εξουσίας.

ΤΙΓΡΗΣ (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Τίγρης είναι η Ελλάδα, η χώρα του μποτέ,η κολυμπήθρα του Σιλωάμ για τους άπληστους πλούσιους. Η Ελλάδα που στους 20 τελευταίους αιώνες είναι συνεχώς υπό κατοχή (Ρωμαίοι, Ενετοί, Τούρκοι, Άγγλοι, Αμερικάνοι, Γερμανοί). Και UFO να έρθουν να κατακτήσουν τον πλανήτη, στην Ελλάδα θα προσγειωθούνε. Λόγια, κόνξες, πουτανιά, μέλι πολύ και τηγανίτα τίποτα. Άντε να σε πείσει η κότα που κάνει την πάπια ότι είναι Τίγρης.

ΓΟΥΡΟΥΝΙ (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Υποχθόνιοι, κουτοπόνηροι, αναίσθητοι, τα Γουρούνια του ζωδιακού, οι χειρότεροι όλων! Στο ζώδιο του Γουρουνιού ανήκει το ΚΚΕ, οι Ιεχωβάδες του Περισσού, που έχουν καταστρέψει το εργατικό κίνημα με τις απίθανες κωλοτούμπες από την Συμφωνία της Βάρκιζας μέχρι σήμερα. Η εκδίκηση και οι αρπαχτές είναι καρφωμένες στο μυαλό του Γουρουνιού, που χρησιμοποιεί το σεξ για καριέρα και πλουτισμό!

ΛΑΓΟΣ (ΙΧΘΥΕΣ)

Οι πλέον φοβισμένοι του ζωδιακού οι Λαγοί, νευρωτικοί και εγωιστές, γίνονται εύκολα θύματα μεταφυσικής παραφιλολογίας. Στο ζώδιο του Λαγού ανήκουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι ψεκασμένοι με τον Κομμένο αρχηγό. Δεν θα μπουν στο κυνοβούλιο στις επόμενες εκλογές, όπως μας διαβεβαιώνει ο Πλούτωνας, με τα παρτουζοτετράγωνα που σχηματίζει στον Ουρανό.

Υ.Γ.: ΤΥΡΙΑ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
22 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:51 μ.μ.

Πολυ γέλιο μιλάμε! "ρεμάλια, μιζαδόροι και αργυρώνητοι,δημιούργημα της κομματικής χούντας,χαζοχαρούμενοι, τυχοδιώχτες και προικοθήρες,έντονη τάση για παθητικό σοδομισμό και αιμομιξία" Ατάκες που συνδυάζουν πολιτικό σκεπτικό με πηγαία σατυρική διάθεση! Κουβέντα για κεφάλαιο κι εκμεταλλευση ανθρώπου από άνθρωπο - για όλα φταίνε οι πολιτικοί και τα προαιώνια ελαττώματα του ελληνικού έθνους! Φυσικά θυμάται το εργατικό κίνημα μόνο και μόνο για να την μπεί στο ΚΚΕ- τους χειρότερους όλων! Χρυσαυγιτισμός με σατυρικά-πλούσια Χριστούγεννα Τζιμάκο θα περάσεις και φέτος στην τρίπατη βίλα σου στην Φιλοθέη,.
Μανουήλ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger