Home » , , » «Το τελευταίο κείμενο –του Νίκου Ρωμανού-είναι η διαθήκη του» (Ηχητικό)

«Το τελευταίο κείμενο –του Νίκου Ρωμανού-είναι η διαθήκη του» (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014 | 12:41 π.μ.

Συγκλονιστική η συνέντευξη που έδωσε ο δικηγόρος του Νίκου Ρωμανού στην Γιάννα Παπαδάκου στον ραδιοσταθμό Alpha. Οι νέες κυβερνητικές μεθοδεύσεις, είπε, στην υπόθεση του αναρχικού απεργού πείνας αποτελούν «ακόμα ένα καρφί στο σταυρό του μαρτυρίου».  Απέδωσε προσωπικές ευθύνες στον υπουργό δικαιοσύνης που τον κατηγορεί για ωμή παρέμβαση στην απόφαση που πήραν οι δικαστές.

«Ο Ρωμανός θα επιμείνει στην απεργία πείνας, μέχρι τον φυσικό θάνατο του» εκτίμησε , αποδίδοντας αυτό το ενδεχόμενο «στην αδιαλλαξία της κρατικής  εξουσίας».
Η υγεία του παρουσιάζει επιδείνωσε μας ενημέρωσε και οι γιατροί σκέπτονται να τον πάνε στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Με την φράση «Το τελευταίο γραπτό κείμενο–του Νίκου Ρωμανού-είναι η διαθήκη του», μας έκανε να ανατριχιάσουμε και να εξοργιστούμε για την κρατική κτηνωδία.

Ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του με την πρόταση: «Ο Ρωμανός μου ψιθυρίζει ότι ο Γρηγορόπουλος χάθηκε για να μου δωρίσει εμένα μια ζωή υπεύθυνη, με αξίες, δεν την πουλάω».

>
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
4 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:43 μ.μ.

πήγε και ληστεψε τράπεζα ο πιτσιρικάς...αν είχε υπογράψει κανένα μνημόνιο η είχε πάρει καμμια μίζα βασιλιάς θα ήταν τώρα.

Ανώνυμος
4 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:36 μ.μ.

με το να χαθει μια ζωη κανενας δεν προκειται να κερδισει τιποτα, ας σκεφτει τον πονο που θα δωσει στους δικους του, πως ενιωσε εκεινος για τον φιλο του, μια σχολη δεν αξιζει οσο η ζωη του, ότι το κρατος σκοτωνει δεν χρειαζεται παραπανω επιβεβαιωση, μην τους χαριστει, να υπερασπιστεί τη ζωη του, το μυαλο του, ζωντανος μονο θα τους πολεμησει

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger