Home » , » Αντιδράσεις στο εσωτερικό του Σύριζα για ενδεχόμενη υποψηφιότητα Αβραμόπουλου

Αντιδράσεις στο εσωτερικό του Σύριζα για ενδεχόμενη υποψηφιότητα Αβραμόπουλου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 | 12:55 μ.μ.

Ολες οι δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο ότι έχει «κλειδώσει» ο Αβραμόπουλος σαν το πρόσωπο που θα προταθεί από τον Σύριζα για πρόεδρος της δημοκρατίας.
Απ’ αυτή την άποψη ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ενστάσεις που διατυπώνει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς». Σε κύριο άρθρο της που τιτλοφορείται «Όχι μνημονιακός Πρόεδρος της Δημοκρατίας!» υπογραμμίζει: «Ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας σχετίζεται άμεσα με το που και πως θα ισορροπήσει η πολιτική κατάσταση στην χώρα. Μια συναινετική λύση –τύπου Αβραμόπουλου- στέλνει μαζικά μηνύματα συμφιλίωσης με το καταρρέον μνημονιακό σύστημα..».

Σε άλλη στήλη για το ίδιο θέμα η εφημερίδα αναφέρει:

«Μηλιός για Αβραμόπουλο, απαντώντας σε ερώτηση αν το προφίλ του ταιριάζει με αυτό που θα ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ για πρόεδρο: ¨Εχει συναινετικό προφίλ και υψηλό κύρος». Συγνώμη, μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο; Αυτόν που ο κόσμος ξέρει ως «κύριο Τίποτα»; Το υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά και, ακόμα αντιπρόεδρο της Ν.Δ, της κυβέρνησης δηλαδή, και του κόμματος που διέπραξαν την ύβρη των τελευταίων χρόνων; Δεν θα έπρεπε, αν μη τι άλλο, να είναι κανείς πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του, ειδικά –άμεσα ή έμμεσα- συνδέεται με την εξέλιξη αυτού του θέματος;».

Η εφημερίδα αυτή –εκφράζει την ΚΟΕ και την ΚΕΔΑ- πολύ πριν της εκλογές έχει ανοίξει μέτωπο με την ηγετική ομάδα του Σύριζα.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 6:12 μ.μ.

Ποιος Αβραμόπουλος αγαπητοί
Εδώ ο Ρουμπατης το βαθύ Πασοκ, εκπρόσωπος τυπου ΠΑΣΟΚ και Κοσκωτά η χυδαιοτερη Πασοκαρία θα διευθύνει την ΕΥΠ!

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 7:53 μ.μ.

Ποιος κυριος τιποτα; Πατε καλα; Ετσι ειναι οι "τιποτα"; Αντε παλιν ,τα υπαρξιακα ερωτηματα.....ρε παιδια μας ψεκαζουν μηπως; Ο ανθρωπος ειναι χελι!! Χωραει παντου,ακομα και απο τις χαραμαδες,ξεγλυστραει ως χελι,μην το ξαναλεμε,εχει το χαμογελο της Colgate,και το χερι του Τιραμολα....εε πλακα-πλακα δεν τον λες και τιποτα!! Εγω με δυο διπλωματα,και πολλα παπλωματα (οπως λεει και ο καραγκιοζης μας) και δεν καταφερα ουτε τα μισα. Μην ειμαστε κακοι!! " Τα λαντουχος" ο νεος!! Γιατι ,και που δεν ειναι.....παλιν καλα τον παιζει τον ρολο!! Και ετσι και ξεσπασει και κανενα σκανδαλο.....θα ειναι και καλυμενος ο Δημητρος!!! Αντε λοιπον ,καντε τα και εσεις που δεν εισαστε "τιποτα"...αλλα "κατι"!!!

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:20 μ.μ.

Ο πρώτος μνημονιακός είναι που θα έρθει στον σύριζα; Εδώ όλος ο σύριζα είναι πλέον μνημονιακός. Μένει μόνο να το καταλάβουν οι ψηφοφόροι του και να το κάνουν γαργάρα. ΄Οπως πάντα άλλωστε κάναν γαργάρα το δούλεμα που τους έπεφτε απ' αυτούς που ψήφιζαν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger