Home » , » Από 902gr και "Αυγή" χωρίς σχόλια

Από 902gr και "Αυγή" χωρίς σχόλια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 | 5:52 π.μ.

"Ένα βήμα πιο κοντά στις αιτιάσεις των δανειστών φαίνεται πως κάνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, μετά τις επαφές του Γερούν Ντάισελμπλουμ με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και το Οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
Συμμόρφωση με τις συμφωνίες ζήτησε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, για αποκατάσταση της ανταγωνιστικότητας και για ισοσκελισμένο προϋπολογισμό με μικρό πρωτογενές πλεόνασμα δεσμεύτηκε ο Γ. Βαρουφάκης δείχνοντας ότι τα δεινά πάλι θα φορτωθούν στο λαό.
Αυτά τα δύο σημεία θέλησαν να προτάξουν ο επικεφαλής του Γιούρογκρουπ και ο υπουργός Οικονομικών στις δηλώσεις τους μετά τη συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών".

902

"Οι προκάτοχοί μου μόλις ανέλαβαν έκαναν τούμπα. Εγώ σκέφτομαι να πρωτοτυπήσω". Η φράση με την οποία υποδέχτηκε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας τον πρόεδρο του Εurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ συμπυκνώνει τη στάση της νέας ελληνικής κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, που από χθες εισήλθε στο ουσιαστικό μέρος της. Τόσο ο Αλ. Τσίπρας όσο και ο υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης ξεκαθάρισαν στον Γ. Ντάισελμπλουμ ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να βρεθεί μια νέα συμφωνία χωρίς Μνημόνιο και τρόικα, που οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή και απορρίφθηκαν από τον ελληνικό λαό στις εκλογές.

"Αυγή"
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 24 σχόλια

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 9:15 π.μ.

Θα μπορούσαμε να απαντήσουμε στον προβοκάτορα 902 για όσα ψευδή ισχυρίζεται,το ίδιο που απάντησε ο Βαρουφάκης στον Νταισελμπλουμ:
Στα αρ@@@ια μας!!!

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 9:41 π.μ.

902 το γάρ πολύ της θλίψεως.......
δεν είναι ο γιαλός στραβός.

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 10:47 π.μ.

ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ...ΙΩΑΝΝΗΣ.....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ....
Τόσο ο Αλ. Τσίπρας όσο και ο υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης ξεκαθάρισαν στον Γ. Ντάισελμπλουμ ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να βρεθεί μια νέα συμφωνία

αποκατάσταση της ανταγωνιστικότητας και για ισοσκελισμένο προϋπολογισμό με μικρό πρωτογενές πλεόνασμα δεσμεύτηκε ο Γ. Βαρουφάκης
ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ...

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:27 π.μ.

@ΑνώνυμοςΑυτά δεν τα διαθέτετε!άτιμο πράγμα η σοβαρή και εμπεριστατωμένη κριτική!Δεν την αντέχεις,ε;

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:35 π.μ.

Απόσπασμα από συνέντευξη Βαρουφάκη σχετικά με την συνάντηση του με Ντάισελμπλουμ...

«Η κυβέρνησή μας θα πορευτεί με γνώμονα την καλύτερη δυνατή συνεννόηση με τους θεσμοθετημένους, νόμιμους θεσμούς της Ευρωζώνης, της Ε.Ε. και με το Δ.Ν.Τ. Αλλά με μια τριμερή επιτροπή που στόχο έχει την εφαρμογή ενός προγράμματος του οποίου εμείς θεωρούμε ότι τη λογική είναι αντιευρωπαϊκή, με αυτή που σύμφωνα και με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι σαθρά δομημένη επιτροπή, δεν έχουμε στόχο να συνεργαστούμε». Πηγή in.gr

Χαμός γίνεται στο ίντερνετ με αυτές τις δηλώσεις για το πώς τους έτριξε τα δόντια ο νέος υπουργός...

Μα καλά δεν βλέπουν όλοι όσοι εκστασιάζονται, ότι μέσα στην ίδια παράγραφο αυτούς που διώχνει από την πόρτα ο Βαρουφάκης τους βάζει ξανά από το παράθυρο;(Για την ακρίβεια πρώτα φροντίζει να τους ανοίξει το παράθυρο και μετά τους βγάζει από την πόρτα)

Τα ίδια και με τις κυρώσεις της Ε.Ε ενάντια στη Ρωσία, κάνουν πρώτα τα παλικάρια μετά πάνε και υπογράφουν την επέκταση των κυρώσεων, και επιστρέφουν πάλι σαν τα παλικάρια να μας πουν ότι έβαλαν κόκκινες γραμμές.

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:43 π.μ.

1047 Κνίτη διαβάζεις πολύ τον ψεύτη ριζοσπάστη.
Η ανακοίνωση των Ρώσων για τις κυρώσεις στην Ρωσία θα σε ξεστραβώσει.
Κάτι καταλαβαίνουν αυτοί περισσότερο απο σένα και τον ψεύτη ριζοσπάστη.

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 12:33 μ.μ.

Στα τσακίδια ρε η Τρόϊκα.. Δεν μιλάμε άλλο μαζί της!
Μόνο με την ΕΚΤ την Ε.Ε και το ΔΝΤ...

https://www.youtube.com/watch?v=azqRouhTL2Y&hd=1
Μαλώνεις ρε; -Ζήκος

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 12:36 μ.μ.

ΑνώνυμοςΣάββατο, Ιανουαρίου 31, 2015
Μία φράση του Βλαντιμίρ Λένιν, ήταν το μήνυμα της Ντόρας Μπακογιάννη στην κυβέρνηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter. Συγκεκριμένα, η κ. Μπακογιάννη έγραψε: «Προς κυβέρνηση: "Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ πεισματάρα για να την αγνοεί κανείς". Β. Λένιν ΝΜ». ΣΩΣΤΑ ! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΓΝΟΕΙΣ ... Κυρία μου ! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ! Γιαυτό ΣΚΑΣΜΟΣ Κυρία μου ! Αλέξη ΠΡΟΧΩΡΑ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 1:12 μ.μ.

Δηλώσεις Γ. Βαρουφάκη

Ο Γ. Βαρουφάκης ανέφερε πως η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ «χωρίς φόβο και πάθος» θα προωθήσει «βαθιές μεταρρυθμίσεις» που θα «αποκαταστήσουν την ανταγωνιστικότητα της χώρας» και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση προσφέρει την εγγύηση στους εταίρους για «ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς με μικρό πρωτογενές πλεόνασμα στο διηνεκές».

Διαβεβαίωσε επίσης τον επικεφαλής του Γιούρογκρουπ ότι «το κράτος έχει συνέχεια» αλλά η κυβέρνηση δεν θα δεχτεί «την αυτοτροφοδοτούμενη κρίση αποπληθωρισμού και μη βιώσιμου χρέους».

Εμφανίστηκε αρνητικός στην κατάθεση αιτήματος για την παράταση του υπάρχοντος μνημονίου και απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανάφερε πως «θέλουμε να πείσουμε ότι το κοινό μας συμφέρον εξυπηρετείται από μια νέα συμφωνία μετά από διαβουλεύσεις όλων των Ευρωπαίων».

Όσο για την τρόικα ο υπουργός Οικονομικών κατέδειξε πως πρόθεση της συγκυβέρνησης είναι να παίξει με τις λέξεις, καθώς υποστήριξε ότι πρέπει να διαχωριστούν οι θεσμικοί εταίροι ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ από μια επιτροπή ελέγχου των συμφωνιών, με την οποία δεν θα συνεργαστεί.

Καλες οι εντυπωσεις αλα ΠΑΣΟΚ 81 (τοτε που το ΝΑΤΟ εκλεισε κανα 2 αχρηστες βασεις και το ΠΑΣΟΚ ελεγε οτι τις διωχνει και ο Λαλιωτης εδινε συνεντευξεις με το καδρο του Βελουχιωτη φοντο στο γραφειο του)αλλα υπαρχει και η πραγματικοτητα. Αυτη λεει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφισε τις ιδιες κυρωσεις για τη Ρωσια με αυτες που ειχε ψηφισει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτη τη στιγμη μετατρεπει τη χωρα σε πεδιο οπου ΗΠΑ, Γαλλια, Ιταλια απο τη μια και Γερμανια απο τις χωρες του Βορρα απο την αλλη θα λυσουν τις δικες τους διαφορες για το ποιος θα χασει στον ανταγωνισμο τους για το ξεπερασμα της κρισης. Ταυτοχρονα προσπαθει να παιξει και απ'εξω απ'εξω και με τους Ρωσους. Καλο ειναι να θυμηθουμε πως και τι συνεβει στην Ουκρανια. Γιατι ο ΣΥΡΙΖΑ οχι μονο δεν εχει προετοιμασει για τιποτα το λαο αλλα τον εχει βαλει μπροστα απο μια οθονη να χαζευει τα παζαρια του πρωην συμβουλου του ΓΑΠ(Βαρουφακη) με τους Ευρωπαιους... Η πραγματικοτητα λεει οτι η συμμετοχη σε ΕΕ και ΝΑΤΟ απ'οπου απορρεουν τα δεινα του λαου μας δεν αμφισβητειται. Το να μη θελει ο Βαρουφακης να τα πει με τους υπαλληλους της τροικα αλλα με τα αφεντικα του ΔΝΤ και της Κομισιον δεν αλλαζει την αντιλαικη ουσια και το οτι η νεα συμφωνια θα δεσμευεται απο ισοσκελισμενους προυπολογισμους και πρωτογενη πλεονασματα. Δεν αλλαζει το οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειπε οτι θα επιδιωξει νεες ξενες επενδυσεις και οτι θελει να κανει πιο ανταγωνιστικη τη χωρα. Ανταγωνιστικοτητα σημαινει θυσιες του λαου για το κεφαλαιο. Το παιχνιδι χοντραινει, οι μεγαλες δυναμεις εχουν ζορια και ανταγωνισμους και η Ελλαδα παει να γινει με τις προτροπες των ΗΠΑ ο μοχλος πιεσης προς την Γερμανια και την ΕΕ. Αυτο δεν προμυνηει καλα πραγματα για το λαο μας ο οποιος αν δεν βγει να γινει πρωταγωνιστης των εξελιξεων, αν δεν αφουγκραστει τη μοναδικη σωστη γραμμης παλης του ΚΚΕ για μονομερη διαγραφη χρεους , αποδεσμευση απο ΕΕ και ΝΑΤΟ και κοινωνικοποιηση των μονοπωλιων και μεινει παθητικος θα βρεθει σε ακομα πιο δυσκολη θεση. Το ζητημα δεν ειναι αν θα ακολουθησει η ΕΕ την περιοριστικη πολιτικη της Γερμανιας ή αν θα παει στην επεκτατικη πολιτικη διαχειρησης που θελουν ΗΠΑ, Γαλλια, Ιταλια και για την οποια πιεζουν μεσω της Ελλαδας. Ειτε με το ενα μειγμα ειτε με το αλλο η φτωχια ειναι δεδομενη και μια ματια στο τι γινεται στις ΗΠΑ για τα λαικα στρωματα αρκει. Το ΚΚΕ εχει μεγαλες ευθυνες στην πλατη του για το επομενο διαστημα μιας και περα απο αυτο δεν φαινεται να υπαρχει αλλη πολιτικη δυναμη με σωστη πολιτικη γραμμη ωστε να κατευθυνει την παλη του λαου εκει που πρεπει.

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 2:09 μ.μ.

1.12 ''ο λαός να αφουγκραστεί την μοναδική σωστή γραμμή πάλης του ΚΚΕ''.
Σου διαφεύγει μια μικρή λεπτομέρεια.Ο λαός μόλις πρίν 5 μέρες αφουγκράστηκε την μόνη φωνή ελπίδας και σωτηρίας.Διόρθωσε δηλαδή την ψήφο του με τον καλύτερο τρόπο.
Την φωνή του ΚΚΕ την αγνόησε παντελώς,και την πέταξε στα σκουπίδια μαζί με τις φωνές του ΠΑΣΟΚ του Ποτάμη και του Λεβέντη.
Στις άλλες εκλογές την ξαναβλέπουμε την δουλειά.
Τώρα τα κεφάλια μέσα.

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 3:47 μ.μ.

Αν κρίνουμε από την διαστρέβλωση της δήλωσης της ΕΕ για την Ρωσία και το ομόφωνο ψήφισμα για συνέχιση των κυρώσεων, βάζουμε στοίχημα. ότι ο 902 λέει την αλήθεια και όχι η Αυγή? μανώλης

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 3:54 μ.μ.

Ανακοίνωσε ο Βαρουφάκης, αυτός που έλεγε προχθές ότι δεν θα προσλάβουν κανέναν σύμβουλο για να βρουν λεφτά για τις καθαρίστριες, ότι προσλαμβάνει την εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβούλων LAZARD, με κάτι εκατομμυριάκια φαντάζομαι αμοιβή!!. Μήπως συνεχίζετε να έχετε αμφιβολία για το ποιός λέει αλήθεια, ο 902 ή η αυγή? Εχει κανείς αμφιβολία για τον συμβούλο του ΓΑΠ και του Σημίτη, γιατί αυτό ήταν ο Βαρουφάκης πριν μεταπηδήσει στον σύριζα από το ΠΑΣΟΚ, ότι θα ακολουθήσει ακριβώς τα βήματα και τα χνάρια του πασόκ? Μανώλης

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 4:04 μ.μ.

Με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα τοποθετείται διοικητής της ΕΥΠ, ο Γιάννης Ρουμπάτης. Αμερικανοθρεμμένος, ανταποκριτής της εφημερίδας Βήμα της Ουάσινγκτον. το 1981 σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου. Τον Μάρτιο του 1987 κυβερνητικός εκπρόσωπος του πασόκ μέχρι το 1988. Το 1989-1999 ευρωβουλευτής του πασόκ. Να τον χαίρεστε!!! Μέχρι στιγμής δεν έχει μείνει πασόκος που να μην έχει πάρει καίρια κυβερνητική θέση. Καμμία μήπως αμφιβολία για το αν λέει ψέμματα ο 902 ή η αυγή? Κάθε καλοπροαίρετος, που θεωρεί τον εαυτόν του αριστερό και όχι "αριστερό", οφείλει από τώρα, πριν πλακώσουν τα χοντρά, να διαχωρίσει την θέση του με αυτό το τσίρκο που παίζεται μπροστά στα μάτια μας, και το οποία το έχουμε δει πολλάκις με το παλιό πασόκ. Μανώλης

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 4:17 μ.μ.

@ΑνώνυμοςΜεγάλε,με το να αποκαλείς κάποιον κνίτη του αποδίδεις τίτλο τιμής,βλιτομάμα! Εσένα πάντως σε κόβω να ενημερώνεσαι από το defencenet.gr,χρυσαβγιτόπουλο!

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 9:59 μ.μ.

Ας αφήσουμε το τι λένε ο 902 και η Αυγή και ας δούμε τι λένε οι ίδιοι οι Ρώσοι (αν και νομίζω ότι εδώ και χρόνια οι κκέδες, υποκινούμενοι από ένα στείρο και αντανακλαστικό αντιδυτικισμό, υιοθετούν αντιδραστικές θέσεις στα εξωτερικά ζητήματα. Δυστυχώς, οι εποχές είναι τέτοιες που φαίνεται πολυτέλεια η ψύχραιμη τοποθέτηση επί διεθνών ζητημάτων).

Η Ελλάδα χρειάστηκε να αντέξει όχι μόνο κάποια πίεση αλλά «της έστριψαν το χέρι λόγω της θέσης της για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας», μεταδίδει το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι από την Αθήνα, επικαλούμενο διπλωματικές πηγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «η Αθήνα κατόρθωσε να μην επιτρέψει την επιβολή ενός νέου κύματος κυρώσεων, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσει ένας διάλογος με τη Ρωσία» και όπως σημειώνεται «οι Ευρωπαίοι εταίροι της Ελλάδας άρχισαν ευθέως να συνδέουν το ζήτημα των χρεών της με τη θέση της για τη Ρωσία».

«Η Ελλάδα άνοιξε την πόρτα στην εποικοδομητική συζήτηση της πολιτικής της ΕΕ ως προς τη Ρωσία και την ουκρανική κρίση. Μάλιστα η Ελλάδα τηρεί με αυστηρότητα και ορισμένες αρχές, όπως για παράδειγμα το τεκμήριο της αθωότητος. Μέτρα πρέπει να ληφθούν μόνον μετά την ολόπλευρη διερεύνηση των όσων έχουν γίνει στην Ουκρανία. Αυτός είναι απλός πραγματισμός, διότι απώλειες από τις κυρώσεις υφίστανται όχι μόνο οι Ρώσοι, αλλά και οι χώρες της ΕΕ», ανέφεραν στο ΡΙΑ-Νόβοστι οι διπλωματικές πηγές, που επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο και κατέληξαν στην εκτίμηση ότι «το βασικό είναι ότι κατέστη δυνατό να μην επιτραπεί ένα τρίτο κύμα κυρώσεων, ότι δεν πέρασε η γραμμή των γερακιών στην ΕΕ» και ότι το Μάρτιο θα συζητηθεί το ζήτημα της ανανέωσης ή όχι των κυρώσεων, που επιβλήθηκαν ένα χρόνο πριν.

Πολλά ρωσικά ΜΜΕ επισημαίνουν ότι μπορεί η Αθήνα να μην απέτρεψε τη συνέχιση των κυρώσεων, που είναι σήμερα σε ισχύ, όμως εμπόδισαν την επιβολή νέων.
Από τη στιγμή «της πολιτικής ανανέωσης είναι προφανές ότι από την Αθήνα εκπέμπεται σωφροσύνη», αναφέρει ο διεθνολόγος αναλυτής Μιχαήλ Σέινκμαν με σχόλιό του στο ρωσικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι.

Στην ίδια έρευνα ο υφηγητής του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας Αλεξάντρ Τεβντόι-Μπουρμούλι περιέγραψε την υπόθεση «πρωτίστως ως μια άποψη για παζάρεμα», θυμίζοντας τη δεινή οικονομική κατάσταση της Αθήνας, επεσήμανε πάντως ότι «το ελληνικό καρύδι αποδείχθηκε σκληρό για τα δόντια κάποιων», καθώς «ο επικεφαλής του ελληνικού ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιάς με το εγκάρδιο χαμόγελό του τώρα θα εμφανίζεται στους νυχτερινούς εφιάλτες τους».

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 10:51 μ.μ.

Οι όψιμοι συριζαίοι πρώην πασοκοι φαίνεται καθαρά οτι τόσα χρόνια δεν κατάλαβαν τίποτα από όσα έχει τραβήξει ο λαός μας, εξαιτίας των αυταπατών που έτρεφαν τα κόμματα τους και οι ίδιοι στο λαό.
Το πρωί ψευτοτσαμπουκάς,το απόγευμα τηλέφωνα να διαβεβαιώσουν οτι δεν τρέχει τίποτα.Μου θυμίζουν τη διαφήμιση με τον προπονητή που υποδύετε τον Αναστόπουλ .

Ανώνυμος
1 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:26 π.μ.

Αν είχα κι εγώ πατέρα τον πρόεδρο της χαλυβουργικής, και πεθερό τον Στράτο πολύ ευχαρίστως θα εφάρμοζα το πρόγραμμα του βαρουφάκη για λιτό βίο ανάλογα με τις δυνατότητές μου.

Ανώνυμος
1 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:32 π.μ.

@31 Ιανουαρίου 2015 - 9:59 μ.μ
Ν' αφήσουμε την Αυγή και τον 902 και να πιασουμε την Καθημερινή και το Πρώτο Θέμα ε; Να υποθέσουμε ότι αυτές οι δυο εφημερίδες είναι αντικυβερνητικές ε;

Ανώνυμος
1 Φεβρουαρίου 2015 στις 5:28 μ.μ.

Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο...
Και τους Μενσεβικους ψηφιζαν καποτε αλλα οταν ηρθε η ωρα μιλισαν τα οπλα...

Ανώνυμος
1 Φεβρουαρίου 2015 στις 6:40 μ.μ.

@12.32

Αυτό είναι ό,τι κατάλαβες από αυτά που έγραψα στις 9.59; Ε ρε κατακαημένο κκε, με τι οπαδούς κατάντησες να πορεύεσαι. Τίποτα δεν έρχεται μόνο του όμως

Ανώνυμος
1 Φεβρουαρίου 2015 στις 8:09 μ.μ.

@1 Φεβρουαρίου 2015 - 6:40 μ.μ
Mε πλήγωσες τώρα. Να μα τω Κοτζιά. Να δω την Λεπέν να συνομιλεί με τον Τσίπρα εγκάρδια αν λέω ψέματα. ΄Η μήπως να δω τη Ραχήλ να κόβει νόμισμα;

Ανώνυμος
2 Φεβρουαρίου 2015 στις 1:00 μ.μ.

@8.09

Να δεις το ΠΑΜΕ να ανεβοκατεβαίνει Ομόνοια-Σύνταγμα δέκα φορές

Ανώνυμος
2 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:13 μ.μ.

@ Φεβρουαρίου 2015 - 1:00 μ.μ.
Μωρ' και το ΠΑΜΕ θα δω να είναι στους δρόμους και να αγωνίζεται και κάποιους σαν και σας θα δω να είστε στους υπονόμους και να προβοκάρετε τους αγώνες. Γιατί τώρα έχουμε αριστερή κυβέρνηση που θα μας τα λύσει όλα. Φτάνει να διάγουμε λιτό βίο. Σε λίγο θα μας εξασφαλίσετε και φουλ μνημονιακό πρόεδρο. Τον Αβραμόπουλο. ΄Αξιος ο μισθός σας.

Ανώνυμος
3 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:05 μ.μ.

Τι θα γίνει ρε παιδιά; Εσείς οι πασοκοσυριζαίοι λέγατε ότι απ' τα πρώτα νομοσχέδια που θα φέρνατε ήταν και τα 751 ευρώ. Και τώρα λέτε άστο για αργότερα κι αν ξεπεράσουν το σοκ οι επιχειρηματίες. Δηλαδή σκέφτεστε να φέρετε τα πρώτα νομοσχέδια ως κυβέρνηση στη δευτέρα παρουσία; Δε μας τα λέγατε αυτά πασοκοσυριζαίοι.....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger