Home » , » Ο Π. Παυλόπουλος νέος ΠτΔ - Δηλώσεις Γ. Βαρουφάκη (Βίντεο)

Ο Π. Παυλόπουλος νέος ΠτΔ - Δηλώσεις Γ. Βαρουφάκη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 | 9:28 μ.μ.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο «είναι συγκινητική στιγμή για όλες τις ελληνίδες και τους έλληνες», η «συναίνεση της αριστεράς και της συντηρητικής παράταξης», όπως είπε ο Γ. Βαρουφάκης μετά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στην βουλή από τα οποία προκύπτει ότι νέος ΠτΔ είναι ο Π. Παυλόπουλος. Κατά την γνώμη μας περισσότερο κυριάρχησε η απογοήτευση στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο βίντεο που παραθέτουμε βλέπουμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας καθώς και τις δηλώσεις που έγιναν αμέσως μετά από τον υπουργό οικονομικών, που αναφέρθηκε και για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι άσχετα απ’ τις διαφωνίες για το πρόσωπο του Π. Παυλόπουλου σε θέση ΠτΔ που είχαν εκφραστεί από μια σειρά βουλευτές του Σύριζα (Λαπαβίτσας, Λαφαζάνης κ.α) όλοι τους κράτησαν την κομματική γραμμή κατά την ψηφοφορία.
Μόνη συνεπείς στα λεγόμενα της (απουσίαζε από την ψηφοφορία) ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη που προέρχεται από την Διεθνιστική Εργατική Αριστερά η οποία από χτες είχε δηλώσει ότι δεν θα ψήφισε νέο ΠτΔ ο οποίος θα προέρχεται από τον κεντροδεξιό χώρο.

Η σχετική της δήλωση:

Δεν παρευρέθηκα στη συνεδρίαση της Βουλής που ψήφισε για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, γιατί για λόγους συνείδησης και πολιτικής παράδοσης αδυνατούσα να υποστηρίξω με ψήφο την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, την πρόταση του κόμματος με το οποίο εκλέχτηκα. 

Συνεχίζω να υποστηρίζω με θέρμη το πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμά του, την κυβέρνηση της Αριστεράς.

Αυτό το πολιτικό σχέδιο δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν να υπηρετηθεί μέσα από συναινετικές σχέσεις με το κόμμα της ΝΔ και τα πολιτικά στελέχη από τον χώρο της Δεξιάς.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μέσα από τη συλλογική λειτουργία του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από τη δράση των μελών του και την παρέμβαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του, το σχέδιο αυτό θα ολοκληρωθεί νικηφόρα.

Ιωάννα Γαϊτάνη

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α'  Θεσσαλονίκης 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

18 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:49 μ.μ.

Για να θυμούνται οι παλιοί:
https://www.youtube.com/watch?v=b2esAD9GFg0

https://www.youtube.com/watch?v=xvsQUyFmGWc

Καλορίζικος παιδιά και να τον χαίρεστε

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:57 μ.μ.

Αν ήταν συνεπής η συγκεκριμένη βουλευτίνα, θα παρέδιδε την έδρα στο κόμμα που την εξέλεξε και θα συνέχιζε την πολιτική της δράση εκτός Βουλής.
Αλλά φαίνεται είναι γλυκιά η καρέκλα... Τόσο γλυκιά που όταν κάθεσαι σε αυτήν, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φαντάζει "κυβέρνηση της Αριστεράς".

18 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:58 μ.μ.

θελω μαζικα να βγαινουν συριζαιοι να υποστηριζουν τον Πακη.Οχι γιατι οταν λεγαμε οτι θα πεσουν οι μασκες στο διμηνο μας λεγανε τρελους

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:20 π.μ.

Με τις υγειες μας!! Και οτι αποριες ειχα ,τον τελευταιο καιρο......εε ,μια χαρα λυθηκαν,και μαζι τους και εγω. Απο δω και μπρος,δεν με ξαφνιαζει τιποτα. Ολοι ξερουμε τωρα,πως τα ''αδυνατα",γινονται "δυνατα",πατο δεν εχει το τιμημενο το βαρελι αυτης της χωρας,"εχετε, δεν εχετε,πρεπει να πληρωσετε" και ο ευαερος και ευηλιος Βαρουφακης,περιφερεται ανεμιζοντας τα κασκολ και τα φουλαρια του, με υφος πολλων καρδιναλιων,"διοτι,ειναι και οικονομολογος,και μιλα και τα αγγλικα'' και.....Αντε ρε απο κει!! Και ολα αυτα,γιατι δεν συμφωνουσαν με την επιλογη Δημα!!!! Ευτυχως,δεν τους ψηφισα!! Αντε τωρα να ψαχνεις συννεφο ,για να πεσεις!! Με τετοιο κρυο!!! Βρε Αλεξη,για τρελλους ψαχνεις;; Ελα αγορι μου,προχωρα,δεν σε θελει ,ολη η χωρα!!!!!

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:55 π.μ.

Μετα το Βαρουφακη Κοτζια Παναριτη Χριστοδουλακη Lazard και με τον Παυλοπουλο για ΠτΔ ο Συριζα εγινε αποκρουστικος κι
απομακρος απο τις λαικες προσδοκιες και τα λαικα οραματα Δεν κρατησαν ουτε καποια τυπικα προσχηματα εστω και μεσα σε καποια
"ανεκτα "χρονικα ορια Ολα γρηγορα χυμα και με την αντιδραστικη δεξια ανταμα melito

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2015 στις 7:07 μ.μ.

Ευχαριστούμε πάπια, κι εσύ να χαίρεσαι το κόμμα σου που δεν χαμογελάει για το Γρηγορόπουλο, αλλά κλαίει για το μπάτσο
http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=4880001

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger