Home » , » Για την κατάληψη του ρ/σ "105,5 στο Κόκκινο"

Για την κατάληψη του ρ/σ "105,5 στο Κόκκινο"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015 | 12:50 π.μ.

Αναγκαστικά πρέπει να τοποθετηθούμε για ένα θέμα –την κατάληψη του ρ/σ «105,5 στο Κόκκινο»- αφού επιλέξαμε να δημοσιεύσουμε ένα κείμενο που μας έστειλαν το οποίο διατύπωνε τις ενστάσεις του γ’ αυτή την ενέργεια.

Μετά απ’ αυτό ήρθαν αρκετά σχετικά μηνύματα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο τα οποία δεν θεωρήσαμε σκόπιμο να κάνουμε αναρτήσεις με το σκεπτικό ότι μια τέτοια διαμάχη δεν οδηγεί πουθενά.

Επι της ουσίας τώρα. Εγινε μια ενέργεια, αναδείχτηκαν κάποια γεγονότα πολύ ουσιαστικά που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας –αυτός ήταν ο λόγος που κι εμείς προβάλλαμε βασικά αποσπάσματα απ’ το κατειλημμένο ραδιόφωνο- αλλά από κει και πέρα, κατά την άποψη μας,  δεν είχε κανένα νόημα να συνεχίζεται η κατάληψη του ραδιοφωνικού σταθμού.

Απ αυτή την άποψη δεν θα δώσουμε βήμα να συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ συναγωνιστών για το πόσο σκόπιμη ήταν η ενέργεια κατάληψης του σταθμού.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
26 Μαρτίου 2015 στις 10:44 π.μ.

Δεν τους δίνει σημασία πια κανείς.
Δεν υπάρχουν και αυτό τους αφηνιάζει.
Και για να τελειώνουμε δώστε τους κάποιο άγαλμα να το αποκεφαλίσουν ή κάποιο αλλο να του βάψουν την μούρη για να εκτονωθούν οι επαναστάτες της φακης.
Αυτό είναι το μόνο που μπορούν πια να κάνουν.
Η Ξεφτίλα στον χώρο του Αναρχισμού.

Ανώνυμος
26 Μαρτίου 2015 στις 5:06 μ.μ.

Εχουμε διαφωνίες και ευτυχώς που τίς έχουμε....πλήξη και θάνατος θα ήταν να είχαμε όλοι τήν ίδια ματιά και τό ίδιο χρώμα στην σκέψη!
Καλα κάνεις και την κλείνεις την αντιπαράθεση απόψεων για το ζήτημα γιατί δεν οδηγεί πουθενά,παρά τό ότι αποψή μου είναι πως η επιλογή τής κατάληψης ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ(με δεδομένο την δεσμευτική στάση της κυβέρνησης,έστω σε κάποια απο τα αιτήματα,οι κατακτήσεις δέν γίνονται με ένα τεράστιο βήμα αλλά μικρα και σίγουρα στήν ιστορία....) αλλά και τής απεργίας πείνας στο συγκεκριμμένο χρονικό σημείο, είναι συνολικά άστοχες και άκαιρες και μάλιστα στο ζήτημα της "κατάληψης"-βανδαλισμού ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΝΑΡΧΙΣΜΟΥ στήν Νομική και τούς εμπρησμούς γραφείων του Σύριζα κτλπ(που δεν είδα ουτε μιά ανακοίνωση καταδίκης απο ομάδες,άτομα ή συλλογικότητες του αναρχικού χώρου ) κόβει γέφυρες και συναινέσεις απο τήν Αριστερά και μεγαλώνει κι άλλο την απόσταση μεταξύ κοινωνίας και "αναρχικού χώρου".Ενός χώρου που δεν αναζητά εσωτερικά διαλόγους για το ξεπέρασμα της δικής του πολιτικής κρίσης και ένα μέρος του -ισως και πλειοψηφικό δυστυχώς- καταφεύγει(υμνολογεί και προπαγανδίζει) μέχρι και σήμερα σε θεαματικές "επιθετικές ενέργειες" και "πολύμορφη μαχητική δράση" φωτοτυπημένες απο το παρελθόν,για νά διεκδικήσει και να προβάλλει πολιτικά ζητήματα που κάτω απο άλλες επιλογές και "τρόπο" θα μπορούσε να είχαν διαφορετική-θετική- εικόνα,ανταπόκριση καί φυσικά αποτελεσματικότητα.Στον προβληματισμό μου και στην αποψή μου αυτή είναι και το παρακάτω κείμενο που σου στέλνω,το διάβασα πρίν λίγο στην ιστοσελίδα των συντρόφων τής Ελευθεριακής Φράξιας και ενισχύει ότι έγραψα παραπάνω και ότι γράφω τα τελευταία χρόνια σε σχέση με τά πολλά αδιέξοδα που έχουν σκεπάσει τούς "ουρανούς" του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού ρεύματος στήν Ελλάδα....
συντροφικά πρός όλους και όλες
Παπαδοπουλος Παναγιωτης(Κάϊν)26/3/2015



Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015




Επιστολή Φυλακισμένων Δομοκού Για τους "αναρχικούς καταληψίες"







Ολόκληρη η επιστολή των κρατουμένων φυλακών τύπου Γ' Δομοκού:


http://eleytheriakifraxia.blogspot.gr/2015/03/blog-post_37.html
















Ανώνυμος
27 Μαρτίου 2015 στις 12:56 π.μ.

Προς τον πρωτο σχολιαστη:
Οι πυρηνικες βομβες των νατοικων και των Γερμανων στη Γιουγκοσλαβια
πως αντιμετωπιστηκαν απο τον συριζα;
Ητανε η οχι κοντα στο νατο;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger