Home » , » Η Ελληνοφρένεια" για το "δράμα" του Γκίκα Χαρδούβελη (Βίντεο)

Η Ελληνοφρένεια" για το "δράμα" του Γκίκα Χαρδούβελη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015 | 3:23 μ.μ.

Κατασυγκινημένοι οι συντελεστές της ραδιοφωνικής εκπομπής «Ελληνοφρένεια» από το δράμα που βιώνει ο Γκίκας Χαρβούβελης, ο οποίος αναγκάστηκε να μεταφέρει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στη νήσο Jersey, που ανήκει μεν στη βρετανική επικράτεια, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί τον 7ο πιο σημαντικό φορολογικό παράδεισο στον κόσμο, του συμπαραστέκονται με τον τρόπο τους.

Με αφορμή λοιπόν την συνέντευξη που έδωσε σήμερα το πρωί στην Πόπη Τσαπανίδου και στον τηλεοπτικό σταθμό Star ο Γκίκας Χαρδούβελης, η εκπομπή μας θυμίζει παλαιότερες δηλώσεις του απ’ τις οποίες γίνεται φανερό η «φιλοπατρία» του και οι θυσίες που έκανε ερχόμενος από το εξωτερικό στην Ελλάδα για να προσφέρει τις ανεκτίμητες υπηρεσίες στην πατρίδα του.

Ηταν μια επιλογή, που σύμφωνα με τον ίδιο του στοίχησε πολλά χρήματα, αλλά τα «θυσίασε» σαν φλογερός πατριώτης που είναι.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
9 Μαρτίου 2015 στις 7:37 μ.μ.

Πολυ Πολυ σωστα ολα αυτα.θα μας πειτε κατι και για τα Στελεχη του Τσυριζα που βγαλανε και αυτοι τα λεφτα τους στο εξωτερικο στο πλαισιο της ελευθερης διακινησεις κεφαλαιων στον Καπιταλισμο. Να τα λεμε ολα

Ανώνυμος
10 Μαρτίου 2015 στις 2:47 μ.μ.

σιγα μην τα πουμε ολα! και συ τι θες τωρα και μηλας για ελευθερη μετακοινηση κεφαλαιων? στα αρχ... την εχει γραψει ο κοσμος .. ειναι λεει ηθικο ζητημα .. ενω κατι μπουνιες ειναι νομικο, βρε ας το δια......

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger