Home » » Συνεχίζεται η κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Συνεχίζεται η κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 | 8:46 μ.μ.

Μέχρι αυτή την στιγμή συνεχίζεται από ομάδα αντιεξουσιαστών η κατάληψη στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε πώς κάλυψε αυτό το γεγονός η τηλεόραση του Mega ενώ στο indymedia υπάρχει κάλεσμα για να συγκεντρωθεί κόσμος έξω από τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  ΚΟΣΜΟΣ  ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ!

Σήμερα  8 Μάρτη , πραγματοποιήθηκε κατάληψη στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου , από  συντρόφους αλληλέγγυους  , σαν πράξη αλληλεγγύης στους  21 πολιτικούς κρατούμενους   που πραγματοποιούν απεργία πείνας από 2/3 και  παλεύουν για την :

*  Κατάργηση της ειδικής αντιτρομοκρατικής νομοθεσίας και συγκεκριμένα τους νόμους περί τρομοκρατικής και εγκληματικής οργάνωσης (νόμοι 187Α και 187).

*  Κατάργηση των ειδικών κατασταλτικών νόμων (κουκουλονόμος).

*  Κατάργηση των φυλακών τύπου Γ' που αποτελούν το σύμβολο του καθεστώτος εξαίρεσης των πολιτικών κρατουμένων.

*  Οριοθέτηση της χρήσης και της επεξεργασίας του DNA σαν αποδεικτικό μέσο.

*  ικανοποίηση του αιτήματος για την άμεση απελευθέρωση του Σ. Ξηρού που εξοντώνεται καθημερινά εδώ και 13 χρόνια από το εκδικητικό κράτος καθώς και την απαίτηση των μελών της Σ.Π.Φ για την απελευθέρωση των συγγενών τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σαν κυβέρνηση  , αγνοώντας  προκλητικά, τόσο  τα αιτήματα των απεργών , όσο και ένα τόσο σοβαρό γεγονός όπως η απεργία πείνας των συντρόφων,  παίρνει το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης που του αντιστοιχεί.  

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 8 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ!


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger