Home » » Κράξιμο από ελληνα φοιτητή στον Ντάισελμπλουμ (Βίντεο)

Κράξιμο από ελληνα φοιτητή στον Ντάισελμπλουμ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 | 8:03 μ.μ.

Στο βίντεο που παραθέτουμε –από το κεντρικό δελτίο των ειδήσεων του Alpha- παρακολουθούμε τον έντονο διάλογο που είχε Γερούν Ντάισελμπλουμ με Ελληνα φοιτητή που σπουδάζει στην Ολλανδία.

Ο ευρωπαίος επίτροπος μετά την διάλεξη που είχε πραγματοποιήσει στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Ντελφτ στην Ολλανδία, με ομάδα Ελλήνων φοιτητών  στάθηκε η αφορμή να βρεθεί αντιμέτωπος με ομάδα Ελλήνων φοιτητών, οι οποίοι απέδωσαν ευθύνες στην ακολουθούμενη ευρωπαϊκή πολιτική η οποία είναι συνυπεύθυνη για την δραματική οικονομική κατάσταση που βιώνει ο ελληνικός λαός.

«Συνεχίζετε αν δίνετε δάνεια στην Ελλάδα για να πληρώσει άλλα δάνεια, είναι σαν να δανείζεσαι από έναν τοκογλύφο για να ξεχρεώσεις έναν άλλο» είπε φοιτητής απευθυνόμενος στον Ντάισελμπλουμ και συμπλήρωσε «Συνεχίζετε να υποστηρίζετε το πρόγραμμα λιτότητας, που μάλιστα το προτείνατε ακόμη και εδώ στην Ολλανδία, πράγμα που σημαίνει περικοπές στην υγεία και απολύσεις. Ενώ την ίδια στιγμή δηλώνετε στις εφημερίδες ότι κάθε Ολλανδός δίνει 700 ευρώ σε κάθε Έλληνα πολίτη, κάτι που δεν ισχύει».

Ο Ευρωπαίος επίτροπος παπαγάλισε την ίδια κασέτα που ακούμε εδώ και καιρό.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

9 Μαρτίου 2015 στις 6:17 π.μ.

Όταν ο Ντάισελμπλουμ λεει , και όχι για πρώτη φορα, "thats the only way Greece can become economically and financially inependent", ["αυτός είναι ο μόνος τρόπος (ή δρόμος) για να γίνει ανεξάρτητη η Ελλάδα οικονομικά και δημοσιονομικά], εννοεί πως ή Ελλάδα δεν είναι οικονομικά και δημοσιονομικά ανεξάρτητη.
Όταν σε θεωρούν χώρα υπο εξάρτηση και συ ξεκινάς να διαπραγματεύσαι με όρκους πίστης στους "θεσμους", δηλαδή σ' αυτούς που σε κρατάνε σε καθεστώς κατοχής, και σε κατάσταση πολιορκίας, πας γυρεύοντας κλωτσιά. Κι όταν τους γλύφεις την μπότα, τρως κλώτσους στο στόμα...και το βουλώνεις μ' αυτούς εκεί.... αλλά στο πόπολο γυριζεις και πουλάς εξυπναδες, ευφημισμούς, και λες σας έκανα " εθνικά υπερήφανους ".

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger