Home » , » Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει τη διαλυμένη Νέα Δημοπρασία ζωντανή

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει τη διαλυμένη Νέα Δημοπρασία ζωντανή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Απριλίου 2015 | 7:06 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο γενικός διευθυντής της Νέας Δημαγωγίας (ΝΔ) διαψεύδει επισήμως τις πληροφορίες πως οι οφειλές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης οδήγησαν κάποιους πιστωτές της σε νομικές κινήσεις.
"Η εταιρεία Spot Thomson σύμφωνα με πληροφορίες προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να διεκδικήσει τα χρήματα που της οφείλει η Ν.Δ από σποτάκια, έρευνες και διαφημίσεις. Υπάρχει μάλιστα εξώδικο από τράπεζα για οφειλές της". Οι εργαζόμενοι στο γαλάζιο μαντρί λένε πως είναι απλήρωτοι τρεις μήνες, Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο. Πριν το Πάσχα πληρώθηκαν τον Ιανουάριο και το δώρο Πάσχα.

Διέψευσε η ΝΔ; Τώρα δέσαμε! Γιατί η ΝΔ αν για κάτι είναι γνωστή, είναι η ειλικρίνεια που δεν έχει. Που από το συνήθειο στα ψέματα, άμα τη ρωτήσεις τι χρώμα έχει ο ουρανός, θα σου πει καφέ με κίτρινες ρίγες.

Εμπρός λοιπόν στο δρόμο του ΠΑΣΟΚ. Ίδια πολιτική, ίδια κατάληξη. Κι ο τελευταίος πριν κλείσει την πόρτα, να πληρώσει το λογαριασμό, μην το στείλει κι αυτό σε μας. Ειρωνικό δεν είναι; Για τους τοκογλύφους απειλεί και ουρλιάζει να πληρώσουμε. Να κοπούν μισθοί, συντάξεις, θέσεις εργασίας, λαιμοί και να δώσουμε τα άδικα δάνεια. Για αυτά που δανείστηκε η ίδια, σφυρίζει αδιάφορα. Να καμαρώσουν τα γαλάζια γίδια τους "σωτήρες". Τις γερμανικές τράπεζες μια φορά, τις έσωσαν. Θυσιάζοντας βέβαια εμάς.

Εγώ πάντως δεν πληρώνω τα δάνεια της ΝΔ. Να βγάλουν από τα κλεμμένα, από τις μίζες των κουμπάρων, να τα δώσουν. Πόσα χρωστά επίσημα; Μαζί με το δεκανίκι το ΠΑΣΟΚ, 266.000.000! 146 εκατομμύρια η γαλάζια συμμορία, ενώ η πράσινη ακρίδα έφαγε 120.000.000. Μόνο τα δάνεια! Δανεικά κι αγύριστα. Που θα τα πληρώσει ποιός; Μάντεψε! Εμείς. Αμ δε! Η λυπητερή στα γίδια της παρακαλώ. Εμείς έχουμε κόψει διπλωματικές σχέσεις. Να φανταστείς, πως οι μίζες δεν μετριούνται. Να που πήγαν τα λεφτά μας. Εκτός από την Τρόικα. Για μερικά ευρώ κάνουν άστεγο το φουκαρά τον άνεργο, ενώ για τους δοσίλογους "λεφτά υπάρχουν"

Για να κάνω μια σύγκριση, τα πολυδιαφημιζόμενα πεντάμηνα για πάνω από 32.000 θέσεις είναι προϋπολογισμού 123.000.000 ευρώ. Ψίχουλα για τους ανέργους, φιλετάκι για τους κηφήνες.

Υπάρχει φυσικά κι ένα προσωπικό δάνειο του αρχηγού της. Ο Σαμαράς δεν πρόκειται ποτέ να το εξοφλήσει διότι δεν μπορεί: Χρωστά της Μιχαλούς. Νομίζει πως θα τον ψηφίσει ξανά ο κόσμος! Το αισθάνεται, όπως "αισθάνονταν τη νίκη της ΝΔ" στην συνέντευξη - ντροπή στο έκτρωμα της ΝΕΡΙΤ.
Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει τη διαλυμένη Νέα Δημοπρασία ζωντανή. Μέχρι και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, άσχετα αν οι προηγούμενοι έκαναν χειρότερα. Αλέξη, τα λάθη του Αντώνη είναι παραδείγματα προς αποφυγή, όχι άλλοθι για να κάνεις παρόμοια.
Η ΝΔ μας χρωστάει επίσης μια απολογία, για την εγκληματική της δράση. Ελπίζω, όταν ο κόσμος αποφασίσει, να πληρώσει αυτά που έκανε, και να πάνε τα λαμόγια να βρουν τον Άκη. Νιώθει μοναξιά στο κελί του.

Η αλήθεια είναι πως χρωστάμε κι εμείς στη ΝΔ: Φάπες. Είναι ένα δάνειο που οφείλουμε να εξοφλήσουμε με τον απαιτούμενο τόκο. Στις επόμενες εκλογές η κλωτσιά που θα φάει θα έχει ακόμα μεγαλύτερο επιτόκιο. Μονοψήφιο τη βλέπω, άσχετα τι θα γίνει με το ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό γιατί ο γαλάζιος κοριός έχει απομακρυνθεί από τη φλέβα της εξουσίας, που ρουφούσε το αίμα των εργαζομένων. Γι αυτό λύσσαξαν να ξαναβρεθούν με την κουτάλα, ώστε να κονομάνε σε βάρος μας. Αλλά τους μάθαμε. Κι αηδίασαν όλοι από τη βιασύνη που έχει για να υπογραφεί νέο μνημόνιο. Η χαρά του βαμπίρ. Πάντα βρώμαγε η ΝΔ "άρωμα" τουαλέτας, τώρα όμως μυρίζει πτωμαΐνη. Πάει κι αυτός ο υπηρέτης των πλουσίων, ψόφησε. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

22 Απριλίου 2015 στις 9:19 μ.μ.

Αλήθεια, το ΠΑΣΟΚ, πως ή π ο ι ο ς θα ξεπληρώσει τα εκατομμύρια που χρωστάει;
https://roides.wordpress.com/2015/03/12/12mar15/

22 Απριλίου 2015 στις 9:20 μ.μ.

Πόσα χρωστάνε στο ΙΚΑ Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ
http://news247.gr/eidiseis/politiki/posa-xrwstane-sto-ika-nea-dhmokratia-kai-pasok.2453885.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger