Home » , » Εξεταστική για Μνημόνια

Εξεταστική για Μνημόνια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Απριλίου 2015 | 4:03 π.μ.

Πηγή: "Πριν"

Του .. Κουτρούλη ο γάμος αναμένεται να γίνει αύριο το απόγευμα στην βουλή! Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν προτείνει να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για το πώς μπήκε η Ελλάδα στο απίστευτο καθεστώς των Μνημονίων, αρχίζοντας την εξέταση από τον Οκτώβριο του 2009. Τότε δηλαδή που εκλέχτηκε πρωθυπουργός με θριαμβευτικό ποσοστό (44%)ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος οδήγησε την χώρα στο επονείδιστο καθεστώς του Μνημονίου. Αν το έκανε βάσει σχεδίου, ίσως αποδειχθεί στη βουλή. Σαμαράς και Βενιζέλος επίσης, βρίσκονται στο στόχαστρο, οπότε με διάφορα κόλπα προσπαθούν να σώσουν το κεφάλι τους – από πολιτική και ίσως ποινική σκοπιά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε, για παράδειγμα, να αρχίσει η εξεταστική το έργο της από το 2004, ώστε να συμπεριληφθεί και η περίοδος του Κώστα Καραμανλή. Στόχος του είναι να διαταράξει την πολιτική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ με την καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ., η οποία αποτυπώθηκε και στην επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ ο οποίος έχει δίκιο να φοβάται περισσότερο αφού διατέλεσε πρωθυπουργός, αποφάσισε να προτείνει να επεκταθεί η έρευνα από το … 1981! Ο Αντώνης Σαμαράς θέλει να διερευνηθούν οι ευθύνες του εδώ και εικοσαετία … θανόντος Ανδρέα Παπανδρέου! Θέλει, επίσης, να δείξει τις ευθύνες και του αποσυρμένου από την ενεργό πολιτική άνω της 20ετίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ώστε να μάθει η Ντόρα να μην του μπαίνει στο ρουθούνι! Θέλει ακόμη και τις ευθύνες του Σημίτη, παρά την υπερδεκαετή απόσυρσή του! Όλα στο φως!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger