Home » , » Καζάνι εν βρασμώ ο ΣΥΡΙΖΑ

Καζάνι εν βρασμώ ο ΣΥΡΙΖΑ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015 | 7:02 μ.μ.

Πραγματικά χαιρόμαστε που τα ρεπορτάζ που κάνουν οι σύντροφοι του μπλοκ μας, επιβεβαιώνονται ακόμα και από δημοσιεύματα του αστικού τύπου.
Στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στην ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε  «Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγείται η κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ» και στην οποία γράφαμε ότι η ηγετική ομάδα του κόμματος της Κουμουνδούρου «παροτρύνει όσους βουλευτές αντιδρούν στην συμφωνία να παραιτηθούν και να παραδώσουν την έδρα στο κόμμα».

Τα ίδια γράφει και το σημερινό «Ποντίκι» με την διαφορά ότι την ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου την ονομάζει «γραμμιτζήδες» και οι οποίοι «προκειμένου να κρατηθεί αρραγής ο ΣΥΡΙΖΑ και να μην οδηγηθεί σε περιπέτειες» αυτό συνιστούν στους βουλευτές που αντιδρούν στο ενδεχόμενο της συμφωνίας όπως αυτή παρουσιάζεται να παραιτηθούν προσθέτοντας ότι αυτή είναι η μόνη «έντιμη στάση»..

Και ρεπόρτερ του τηλεοπτικού καναλιού  Action24 σήμερα επικαλέστηκε, ότι οι «προεδρικοί» επικαλούνται τον «Κώδικα Δεοντολογία» που έχουμε αναφέρει και τον οποίο έχουν υπογράψει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για να αντιπαρατεθούν σε όσους βουλευτές αντιδρούν.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του "Ποντικιού" οι αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτεταμένες και δεν προέρχονται μόνο από τους "συνήθεις υπόπτους" αλλά και από βουλευτές της πλειοψηφίας που πρόσκεινται στον Τσίπρα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

25 Ιουνίου 2015 στις 10:22 μ.μ.

Κυβέρνηση "πρώτη φορά αριστερά": Μόνο απατεώνες ή κάτι χειρότερο;

http://revol-now.blogspot.se/2015/06/blog-post_25.html

Ανώνυμος
26 Ιουνίου 2015 στις 1:59 π.μ.

Να βρασουν μεσα στο καζανι τους,και μετα να πιουν και το ζουμι τους!! Αι στα κομματια πια...χασαμε ολη μας της ζωη,περπαταμε και παραμιλαμε με τον καθε αρχομανη!!Τερμα....εδω και πολυ καιρο,ακομα πριν απο τις τελευταιοες εκλογε την αποφαση την πηραμε αρκετοι!! Για κανεναν και για τιποτα! Δεν καταλαβα;;;;; που ζοριζονται;; Δεν ειναι απολυτως κατανοητο και ξεκαθαρισμενο πως δεν υπογραφουμε τετοιες συμφωνιες;; Εε βρηκαμε τους νεους ''ναι σε ολα''!! Και θα τους χαριστω;;; Βρε αι σιχτιρι αν ''το σκευτονται''!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger