Home » , » Και τα λείψανα της Αγ. Βαρβάρας εντός ευρώ

Και τα λείψανα της Αγ. Βαρβάρας εντός ευρώ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015 | 9:47 μ.μ.

Πηγή: Του Χριστόφορου Ζαραλίκου – «Unfollow»

Ευρώ με κάθε κόστος - πάση θυσία στο ευρώ, κατ τώρα μια νέα διαφημιστική καμπάνια ξεκίνησε. Ευρώ μέχρι λείψανο.

Είναι τυχαίο, συνέλληνες, που θα ’λεγε κι ο Βελόπουλος, που ακόμα και ία λείψανα της Αγιαβαρβάρας ήρθαν στη χώρα μας εντός ευρώ; Γιατί τώρα; Μα για να δώσουν φώτιση στα κουμμούνια, που θέλουν να μας βγάλουν εκτός ευρώ και να ξαναπέσουμε στα δίχτυα της ειδωλολατρίας.

Μεταξύ μας, αν ισχύει η θεωρία ότι αυτοί που θέλουν να μας βγάλουν απ’ το ευρώ είναι κουμμούνια και ταυτόχρονα ισχύουν τα non paper της κυβέρνησης και τα ρεπορτάζ των δελτίων ειδήσεων, τότε λογικά καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το αρχικουμμούνι της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ο Σόιμπλε.

Δηλαδή, αυτός θέλει να μας πετάξει έξω και να αφήσουμε τα κοκαλάκια μας εντός δραχμής και η κυβέρνηση του λέει «όχι, μάστορα, εμείς θα αφήσουμε τα κοκαλάκια μας εντός ευρώ, κι αν δεν μας πιστεύεις ρώτα και τα λείψανα της Αγιαβαρβάρας, που έχουν περάσει και Διαφωτισμό».

Της Παναρίτη γίνεται, συνέλληνες, που θα ’λεγε κι ο Λιακόπουλος, αν δεν το ’χετε καταλάβει. Αυτοί μας έχουν πεθάνει στο κάπιταλ κοντρόλ, κι εμείς θα τους πεθάνουμε στην ορθοδοξία. Γιατί τι μπορεί να φοβάται ενα κουμμούνι σαν τον Σόιμπλε περισσότερο από το να του στείλει ο Τσίπρας τα κόκαλα της Αγιαβαρβάρας στον ύπνο του και να του χαλάσει τη σούπα;

Στην απίθανη περίπτωση που ο Σόιμπλε το αντέξει κι αυτό, τότε η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει το υπερόπλο που έχει καβάτζα μόνο για την περίπτωση εισβολής Αρειανών στην Ελλάδα. Η ίδια η Ζωή θα του χτυπήσει την μπροστινή πόρτα του σπιτιού του με τις παντόφλες του Παΐσιου, ενώ ταυτόχρονα ο ίδιος ο Πάνος ο Κομμένος θα του χτυπάει την πίσω πόρτα με μια ιερή τρίχα, άγνωστο από ποιο μέρος του σώματος, του Αϊ-Γιάννη του ΡΩΣΟΥ.

Έτσι είναι, συνέλληνες, θα δώσει ο Θεός, που θα ’λεγε κι ό αριστερός ψάλτης Φίλης, γιατί μην κοιτάτε που δεν τα λέει ανοιχτά, αλλά πού νομίζετε ότι βρίσκει ο Μάρδας κάθε τρεις και λίγο για μισθούς, συντάξεις και ΔΝΤ; Ο Θεός τα δίνει από την προίκα της Παναγιάς, που τη φύλαγε γι’ αυτήν τη δύσκολη ώρα.

Τώρα, αν γίνει κάνα τσαφ και υπογράψουμε ακόμα ένα μνημόνιο και αφήσουμε τα λείψανά μας εντός ευρώ, δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε. Το στιλό που θα βάλει την υπογραφή ο πρωθυπουργός θα ναι ευλογημένο και θα σβηστεί η υπογραφή μετά από 50 χρόνια. Έχει plan Β ο Θεός για τη σωτηρία της Ελλάδας, δεν παίζει μ’ αυτά. Άσε που μπορεί απλώς να δοκιμάζει την πίστη μας, οπότε δεν θα το πούμε μνημόνιο, αλλά test drive. EYΛOΓHCON. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger