Home » , » Αποχωρητήριο "Η βουλή"

Αποχωρητήριο "Η βουλή"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015 | 1:48 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Την οργή του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνη - Μπουμπούκου Γεωργιάδη, προκάλεσε η καταγγελία αστυνομικού, σχετικά με την απαγόρευση εισόδου ανδρών των ΜΑΤ στο Κοινοβούλιο "προς νερού τους", που, όπως είπε, αποφάσισε η Πρόεδρος της Βουλής.

Ο βουλευτής του γαλάζιου θιάσου το σχολίασε. "Όταν είχαν μπει οι αντιεξουσιαστές στη Βουλή η κα Ζωή τους άφησε λόγω Δημοκρατίας, αν πάνε στην τουαλέτα τα ΜΑΤ όχι! Αίσχος!", έγραψε.
Αίσχος πράγματι. Μπορεί να έχει ουρήσει τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, αλλά για τα ΜΑΤ φροντίζει πάντα η ΝΔ.

Έχω όμως μερικές απορίες: Οι αντιεξουσιαστές ήθελαν να αποπατήσουν στο Κοινοβούλιο; Ή να διαμαρτυρηθούν; Κι αυτά τα ΜΑΤ τα είχαμε παρεξηγήσει. Πολύ επαναστατικά μας βγήκαν. Να αφοδεύσουν σώνει και καλά στη βουλή. Χάθηκε δηλαδή να πάνε κάπου αλλού; Σε κάποιο κατάστημα, σε μια δημόσια τουαλέτα; Στα γραφεία της ΝΔ που είναι σκέτος βόθρος;

Υπηρετείς στην Ελληνική αστυνομία κι έχει σκάσει η φούσκα σου; Τράβα στου Άδωνη για πιπί. Θα έχει χαρτί υγείας τζάμπα. Όχι σαν το ΣΥΡΙΖΑ που θα μας κάνει Βενεζουέλα.
Μετά από αυτό ο μπουμπούκος θα προτείνει στο βασικό εξοπλισμό των ΜΑΤ να υπάρχουν πάνες. Μπορούν βέβαια σε πολύ μεγάλη ανάγκη να χρησιμοποιήσουν τα κράνη.

Αλλά δεν είστε εντάξει στα ΜΑΤ. Τότε που μαζεύτηκε ο κόσμος στο Σύνταγμα για παρόμοιο λόγο, μας ρίξατε χημικά. Όχι χλωρίνη κι άλλα καθαριστικά στα πλακάκια, αλλά δακρυγόνα.
Ήθελαν φαίνεται την τουαλέτα μόνο για την πάρτη τους. Αυτό είναι αδικία. Αν πάνε τα ΜΑΤ για ανακούφιση στη βουλή, να πάμε όλοι. Και θα προσέχουμε να στοχεύουμε καλά μην κιτρινίσει το μάρμαρο.

Ακόμη μια απορία: Κρατιέστε στο σπίτι σας αγαπητοί μπάτσοι, για να πάτε όλοι μαζί στη βουλή, ή φάγατε κάτι και σας πείραξε; "Φάγατε" τους "τρομοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ" στα υπουργεία; Αυτό πραγματικά είναι δυσκολοχώνευτο, για κάθε όργανο καταστολής. Εκεί που τους δέρνατε, να τους βαράτε προσοχή. Γι αυτό σας έπιασε πονόκοιλος.

Αποχωρητήρια δεν έχει το αστυνομικό τμήμα; Η ΓΑΔΑ; Θυμάμαι παλιότερα είχανε. Τα κατάργησαν λόγω περικοπών; Βέβαια που να τρέχεις άμα σε πιάσει κόψιμο. Αλλά για να σε πιάσει κάτι τέτοιο δε μπορεί, κάτι χαλασμένο θα έφαγες. Ληγμένα χημικά ίσως;

Ζωή δώσε τους ένα ποτήρι νερό και τραγούδα το "θάλασσα πλατειά" ή το "ένα νερό κυρά Βαγγελιώ". Να τα κάνουν πάνω τους, να μάθουν. Γι αυτό ρε δε σας έδωσε ο περιπτεράς νερό. Αφού έχετε ακράτεια. Κι εσείς τον χτυπήσατε. Να τώρα.


Τα παραπάνω καλοί μου "Μπαλούρδοι" είναι σάτιρα. Σας το εξηγώ, για να μη θεωρήσετε ότι προσπαθώ να σας γελοιοποιήσω. Αυτό το κάνετε εσείς μόνοι σας καλύτερα από τον καθένα. Αναρωτιέμαι πως θα το σχολιάσει η Ελληνοφρένεια.

Καλά εκεί στο Πρώτο Ψέμα και τις άλλες φυλλάδες του ΔΝΤ και της ΕΕ που δημοσιεύουν τέτοια, ποιός είναι ο σκοπός τους; Το τρολλάρισμα; 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
9 Ιουνίου 2015 στις 10:05 μ.μ.

Η "κυβέρνηση της αριστεράς" μπορεί απλά να καταργήσει τα ματ και να σταματήσει τα δήθεν και τις γελοιότητες. Τί νόημα έχει από τη μία ο προσωπικός εξευτελισμός (λες και το πρόβλημα είναι ότι ο ματατζής πάει τουαλέτα και όχι ότι είναι όργανο της εξουσίας και της καταστολής...) και από την άλλη να συνεχίζει να έχει τα μαντρόσκυλά της έξω από τη Βουλή??? Μια ακόμη φορά η ερμαφρόδιτη κυβέρνηση πουλάει παραμύθι για ιθαγενείς... Το τσίρκο καλά κρατεί για πολιτικό προσωπικό και μμε όπως και η κατρακύλα στα βάθη της ανέχειας για το λαό.
Άχθος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger