Home » , » Ονόματα δεν έχουν αυτοί που εντοπίστηκαν να φοροδιαφεύγουν;

Ονόματα δεν έχουν αυτοί που εντοπίστηκαν να φοροδιαφεύγουν;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 | 7:06 μ.μ.

Το ίδιο έργο αυτό που παρακολουθούμε σήμερα έχει προβληθεί επανειλημμένος απ’ όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις. (Η φωτογραφία που παραθέτουμε είναι από δημοσίευμα του 2010),
Να βγαίνει δηλαδή το ΣΔΟΕ και να ανακοινώνει ότι εντόπισε καραμπινάτες περιπτώσεις φοροδιαφυγής.

«Πιασάρικο»το θέμα και κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Διαβάζουμε λοιπόν ότι για τον άνεργο που είχε στην κατοχή του 1,5 εκατομμύριο ευρώ, τον δικηγόρος που έκρυψε 16 εκατ. ευρώ τον μηχανολόγο – μηχανικό. με 3,7 εκατ.
Το ΣΔΟΕ, λοιπόν, μας λέει ότι η έρευνα του ανακάλυψε δεκάδες άτομα που έχουν στην διάθεση τους καταθέσεις που δεν δικαιολογούνταν από τα δηλωθέντα εισοδήματα του.

Να προσπεράσουμε ότι το μεγάλο κεφάλαιο διαφεύγει νόμιμα με μια σειρά ευεργετικές γ αυτό νομοθετικές διατάσεις.
Ας μην εστιαστούμε στα λεγόμενα του αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Παναγιώτη Νικολούδη, που έχει αναλάβει την καταπολέμηση της διαφθοράς ο οποίος παραδέχτηκε ότι τεχνικά είναι σχεδόν αδύνατο να ελέγξουν τις  τουλάχιστον 10.000 υπεράκτιες διακινούν 500 δισ. ευρώ σύμφωνα με το Παγκόσμιο Δίκτυο Φορολογικής Δικαιοσύνης.

Ρωτάμε όμως: Γιατί δεν δίνονται στην δημοσιότητα τα ονόματα φυσικών προσώπων και εταιριών που διαπιστώθηκε από το ΣΔΟΕ ότι φοροδιαφεύγουν;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 8:44 μ.μ.

Τα ίδια τα ίδια τα ίδια και μια από τα ίδια!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger