Home » , » Σαμαρά Επιτάφιος

Σαμαρά Επιτάφιος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 | 3:17 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Νιώθω την ανάγκη να πω λίγα λόγια για τον εκλιπόντα, τον πρόεδρο της Νέας Δημοπρασίας Αντώνη Σαμαρά.

Πριν όμως αρχίσουμε τον επιτάφιο μια διαφήμιση: Ο κύριος Αλαφούζος μετά την συντριπτική επικράτηση του ΟΧΙ προσφέρει ένα βαζάκι βαζελίνη σε κάθε ένα γαλαζοπράσινο γίδι. Τιμή κόστους, με ΦΠΑ 39%.

Και μετά από αυτό το διαφημιστικό διάλειμμα πάλι μαζί με μοιρολογίστρα από τη Μεσσηνία.
Αχ Αντώνη μου! Αχ αρχηγέ μου εσύ! Που ήσουν το καμάρι όλων τοκογλύφων πως κατάντησες. Από πρωθυπουργός, ζόμπι. Τι να πρωτοθυμηθώ από όσα έκανες; Τι; Τις Τούμπες σου; Που από το Ζάππειο έκανες σάλτο και βρέθηκες στην αγκαλιά του Γιωργάκη; Αξέχαστο θα μείνει τέτοιο πήδημα. Πέντε χρόνια πήδαγες: Συνταξιούχους, υπαλλήλους ανέργους, ασθενείς. Στην Ιστορία θα τα γράψουν τα όσα έκανες στην Ελλάδα. Εσύ και τα SS στην κατοχή κάνατε τόσα πολλά.

Μανάρι μου! Που πας αντράκλα μου; Τον Άδωνη που θα τον αφήσεις ορφανό; Το Βορίδη; Που από τη στενοχώρια του ούτε το τσεκούρι του δεν μπορεί να σηκώσει. Η ΝΔ δεν έχασε αρχηγό. Το δεξί της όρχι έχασε, γι αυτό πονάει τόσο. Κοίτα Αντωνάκη μου, δες πόσο λυπούνται που φεύγεις. Η Ντόρα το έριξε στο ποτό. Αλκοολική θα καταντήσει από τη σαμπάνια.

Έλα Αντώνη, έλα να υπογράψεις Μνημόνιο. Για να μείνουμε στο Ευρώ θυσιάστηκες. Φίλαγες τα οπίσθια της Μέρκελ και των άλλων. Κι έγλυφες τα πόδια τους, όπως κανένα σκυλάκι ποτέ δεν τα έγλυψε. Η πιο ευκίνητη διχαλωτή γλωσσίτσα ήσουν. Για ισόβιο δικτάτορα σε προόριζαν οι Γερμανοί. Εδώ που τα λέμε, ισόβια βλέπω και τώρα για την περίπτωση σου, αλλά δεν νομίζω πως θα σ' αρέσει. Ο Άκης δεν πλένει συχνά τα πόδια του, γιατί δεν θέλει να σκύψει και το κελί μυρίζει ποδαρίλα. Βέβαια από τη ΝΔ που είναι ψόφια εδώ και καιρό, βρωμά λιγότερο.

Ποτέ δεν θα σε ξεχάσουμε ούτε εσένα ούτε τις εντολές σου. Για το κλείσιμο της ΕΡΤ, για τα ΜΑΤ, για τις άδικες συλλήψεις, για το φόνο των μεταναστών στα νερά του Αιγαίου, για τις διώξεις. Ήσουν και θα είσαι από τους μεγαλύτερους φασίστες και δεν το λέω να σε παρηγορήσω επειδή είσαι νεκρός πολιτικά, το λέω επειδή είναι αλήθεια.

Το μεγαλύτερο σου έργο δεν ήταν το Μνημόνιο. Ήταν κι αυτό τεράστιας σημασίας για τους εφοπλιστές, τους βιομηχάνους, τους τραπεζίτες. Αλλά το μεγαλύτερο έργο σου για μένα ήταν τα κάγκελα στη βουλή. Βλέποντας τα κάγκελα στο Σύνταγμα καταλάβαμε όλοι τι θα πει αστική δημοκρατία.
Πως θα σε χάσουμε τώρα μετά από αυτά τα κατορθώματα έτσι στα καλά καθούμενα; Βάλε μας τουλάχιστο πριν φύγεις ένα ακόμα φόρο. Σαν τον ΕΝΦΙΑ, έτσι να ευχαριστηθούμε, όπως μείναμε ευχαριστημένοι με όλα τα Μνημόνια που ψήφισες, ΔΟΣΙΛΟΓΕ!

Μας είπες ψέματα, μας έγδαρες, μας βασάνισες, αλλά το χειρότερο το ευχαριστιόσουν! Ως κι Εμφύλιο ήσουν έτοιμος να κάνεις για μην χάσεις την καρέκλα. Ευτυχώς που δεν σου έδινε σημασία κανείς εκτός από μερικά βολεμένα γίδια ή κόλακες που άρπαζαν με τα ξερά τους το δημόσιο χρήμα.

Στον αγύριστο λοιπόν.

Όσο για τη ΝΔ δεν ανησυχώ, έχει και χειρότερους. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 9:20 π.μ.

Επιτάφιος Σαμαρά,κηδεία ΚΚΕ,μνημόσυνο του άκυρου,κόλλυβα για το ΝΑΙ.
Χαμός,

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger