Home » , » Λυσσασμένη προπαγάνδα των ΜΜΕ υπέρ του "ΝΑΙ" - Εκατοντάδες διανοούμενοι και καλλιτέχνες υπέρ του "ΟΧΙ" (Βίντεο) - Παννό με το "ΟΧΙ" στα γραφεία της Κομισιόν (Βίντεο)

Λυσσασμένη προπαγάνδα των ΜΜΕ υπέρ του "ΝΑΙ" - Εκατοντάδες διανοούμενοι και καλλιτέχνες υπέρ του "ΟΧΙ" (Βίντεο) - Παννό με το "ΟΧΙ" στα γραφεία της Κομισιόν (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 | 11:01 μ.μ.

Μέχρι τον «εφιάλτη της δημοκρατίας» Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ανέσυρε στην επιφάνεια το Mega στην λυσσασμένη προπαγάνδα που κάνει υπέρ του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα». Οι ερπύστριες της παραπληροφόρησης που θέλουν να ισοπεδώσουν συνειδήσεις, να χειραγωγήσουν την λεγόμενη «κοινή γνώμη» έχουν στην κυριολεξία ξεσαλώσει τις τελευταίες μέρες. Πολιτικά απόβλητα, χρεοκοπημένοι πολιτικάντηδες, θλιβερά καθεστωτικά τσιράκια, χωρίς καμιά λαϊκή απήχηση δίνουν το παρών δίπλα στο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο για να επικρατήσει η αντίληψη και οι επιδιώξεις των Σαμαροβενιζέλων.

Ανεξάρτητα τι γνώμη έχει ο καθένας για το δημοψήφισμα και την στάση που πρέπει να κρατήσουν σ’ αυτό τα λαϊκά στρώματα, δεν μπορεί να μην στιγματίσει την εμετική οργιστική προπαγάνδα των ΜΜΕ υπέρ του «ΝΑΙ».

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα αφιέρωσαν κάποια δευτερόλεπτα στα διαφημιστικά σποτάκια του ΣΥΡΙΖΑ και στους εκατοντάδες καλλιτέχνες και διανοούμενους που έχουν ταχθεί ανοιχτά υπέρ του «ΟΧΙ».

 Την ίδια στιγμή μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κρέμασαν πανό με το «ΟΧΙ» στα γραφεία της Κομισιόν.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
2 Ιουλίου 2015 στις 11:17 μ.μ.

http://news247.gr/eidiseis/politiki/h-gpo-kataggellei-diarroh-stoixeiwn-anoloklhrwths-ereynas.3557673.html

Ανώνυμος
2 Ιουλίου 2015 στις 11:22 μ.μ.

Ε άμα πει ο "γουρλής" υπέρ του ΝΑΙ ξέρουμε. θα βγει ΟΧΙ με διαφορά. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger