Home » , » Ζωή για το "κουφάρι" του ΣΥΡΙΖΑ και Στουρνάρα (Βίντεο)

Ζωή για το "κουφάρι" του ΣΥΡΙΖΑ και Στουρνάρα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 25 Αυγούστου 2015 | 9:51 μ.μ.


Δεν θυμόμαστε στο παρελθόν να έχει σχηματιστεί τόσο ευρύ ετερόκλητο μέτωπο ενάντια σε ένα πρόσωπο όπως σήμερα έχει γίνει ενάντια στην Ζωή Κωνσταντοπούλου. Όλα τα κόμματα –εκτός της «Λαϊκής Ενότητας»- προσπαθώντας να απαξιώσουν την πρόεδρο της βουλής δεν πήραν μέρος στην Ολομέλεια που υπήρχε για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Εκεί ακούστηκαν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα με την Ραχήλ Μακρή να αφήνει υπονοούμενα για την στάση του Προκόπη Παυλόπουλου – «ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιδεικνύει σήμερα μια τέτοια συμπεριφορά και δεν πιστεύω ότι όλο αυτό έχει να κάνει με την εμπλοκή προσώπου της οικογενείας του σε σκάνδαλο με εξοπλιστικά», είπε χαρακτηριστικά- ενώ στο στόχαστρο της Κωνσταντοπούλου εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα βρέθηκε και ο κεντρικός Έλληνας τραπεζίτης.

Αφησε να εννοηθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει κάλυψη στον Στουρνάρα -«η επιτροπή εφόσον συνέλθει και συγκροτηθεί μπορεί να αποφασίσει την βίαιη προσαγωγή του κ Στουρνάρα ο οποίος αρνείται να προσέλθει», ανέφερε χαρακτηριστικά- προσθέτοντας ότι ο βουλευτής Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης της είχε ζητήσει να «μην ζορίζει» την υπόθεση Στουρνάρα,

Αναμένεται μετά την επίσημη προκήρυξη των εκλογών και το κλείσιμο της βουλής η Ζ. Κωνσταντοπούλου να δηλώσει την συνεργασία της με την «Λαϊκή Ενότητα» που εξακολουθεί να έχει ανοιχτό μέτωπο με την ηγεσία του κυβερνητικού κόμματος. «Αυτοί που παριστάνουν ότι εκπροσωπούν τον ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να έχουν καταλάβει ότι δεν εκπροσωπούν κανένα ΣΥΡΙΖΑ, ότι οτιδήποτε τελικώς απομείνει ως κουφάρι απ αυτή την εξοντωτική διαδικασία εκτέλεσης του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε στην σημερινή της τοποθέτηση η πρόεδρος της βουλής.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
25 Αυγούστου 2015 στις 11:08 μ.μ.

Αυτή η κυρία δεν χαρακτήρισε το σκίσιμο των μνημονίων ως σχήμα λόγου;Αυτή η κυρία δεν έθαψε τις πρατάσεις νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων και όλων των εφαρμόστηκών νόμων όπως και για την κατάργηση όλου του αντεργατικού και του ασφαλιτικού πλαισίου;Αυτή η κυρία δεν απέρριψε να συμπεριεληφθεί στο δημοψήφισμα το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ που θα έδινε την δυνατότητα στο Ελληνικό λαό να τοποθετηθεί ενάντια σε όλα τα μνημόνια και την ΕΕ;Για την συμμετοχή της στα πολιτικά παιχνίδια και την στήριξη που παρείχε σε όλες τις κινήσεις και αποφάσεις της κυβέρνησης δεν νιώθει την παραμικρή υποχρέωσει να ζητήσει μια συγνώμη απο τον Ελληνικό λαό;Μήπως τώρα επείδη έφτιαξαν ενα νεο πολιτικό μόρφωμα με τον υπερυπουργό λαφαζάν ξεπλυθηκαν κιόλας απο τις βαρίες ευθύνες που φέρνουν στο ακέραιο για την σημερινή κατάληξη;Και τώρα τι;Ξαναπλασάρονται πάλι ως αντιμνημονιακοί με το ξαναζεσταμένο χρεωκοπιμένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ;Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θα πάρω.Ψήφος στο ΚΚΕ για άυτή θα κατατεθεί απο την επόμενη κίολας μέρα στον δρόμο της πάλης και του αγώνα ενάντια στην εξουσία του κεφαλαίου και των πολιτικών της ΕΕ για να ανοίξει η προοπτική για την ανατροπή αυτού του σάπιου και βάρβαρου συστήματος .

Ανώνυμος
25 Αυγούστου 2015 στις 11:51 μ.μ.

Η ραχήλ δεν θα έκοβε για λιγαριασμό του συριζα 100δις € μέσο του μηχανισμού του ΕΛΑ στην περίπτωση που άμα του αν και του μπορεί να μην αποδεχόντουσαν στην Ευρώπη το πρίγραμμα του και έκοβαν την παροχή ρευστότητας και στήριξης των τραπεζών και πάγβναν τα αναπτυξιακά πακέτα το εσπα και τις επιδοτήσεις;Αυτή η μανταμίτσα δεν ήταν που ψήφισε κατά της άρσυς ασυλίας των βουλευτών της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της χα και της διακοπής της χρηματοδότησης της;Να της καμαρώνετε την "συντρόφισα"στον συριζα2.

Ανώνυμος
25 Αυγούστου 2015 στις 11:57 μ.μ.

Φασίζουσα νοοτροπία, εγωπάθεια,ξερολισμός, η Εβίτα που μας αξίζει

Ανώνυμος
26 Αυγούστου 2015 στις 12:27 π.μ.

Προς γραφείο τύπου Ζωης - Ραχήλ κατα κόσμον tsak-giorgis.blogspot.gr/
Δεν μπορείτε να σηκώνετε τη σημαία της αριστεράς και κάθε μέρα να έχετε τουλάχιστον ένα (σήμερα είχατε δύο) άρθρα για το δίδυμο της σαβούρας. Αφού έχετε γίνει αναμεταδότης Ζωής Μακρή και της Ραχήλ Κωνσταντοπούλου να τα γράφετε ΌΛΑ όχι μόνο αυτά που σας συμφέρουν. Να γράψετε ας πούμε τη τελευταία ομιλία της Μακρή στη βουλή που παρομοίασε την αντιμετώπιση του κοινοβουλίου από την κυβέρνηση με τα εγκλήματα που διέπραξε ο ναζισμός και ο σταλινισμός!!!!! Εγώ λοιπόν που ποτέ δεν υπήρξα θαυμαστής του Στάλιν αυτή την ισοπεδωτική λογική ότι και από τις δύο πλευρές υπήρχαν αιμοσταγείς δικτάτορες μόνο επικίνδυνη τη βρίσκω για την αριστερά. Εσείς που τα αναπαράγετε δεν θα πάρετε θέση?
Να θυμίσετε στη Ζωή ότι όχι μόνο ψήφισε τον Παυλόπουλο αλλά και διθυραμβικά σχόλια έκανε στη πρώτη τους συνάντηση και τον καλούσε στις επιτροπές για το χρέος κλπ, τότε η Ζωή δεν ήξερε ότι ειναι δεξιό απομεινάρι του πολιτικού συστήματος και δεν έδινε δεκάρα τσακιστή για το λαό. Τώρα η κόρη του Νίκου (λέγε με προγραμματική αντιπολίτευση που και η ίδια το εχει υιοθετήσει πλήρως) Κωνσταντοπούλου προτιμά τις κλειστές αίθουσες του κοινοβουλίου που έχουν και κάμερες από το πεζοδρόμιο και τις πλατείες που βρίσκεται η εργατική τάξη.
Προσέξτε γιατί την ίδια κατρακύλα είχατε και πριν τις εκλογές όταν καλούσατε το κόσμο να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, τώρα τον καλείται να ψηφίσει αυτό που ο Λαφαζάνης χαρακτήρισε πλατύ δημοκρατικό πατριωτικό (μπρρρρρ) μέτωπο, προσέξτε γιατί τις βλακείες μιας αρτζιμπούρτζι κι ο λουλάς αριστεράς τις πληρώνει η εργατική τάξη.
Μόνο οι αγώνες τις εργατικής τάξης μπορούν να ανατρέψουν το καπιταλιστικό σφαγείο.
Καληνύχτα και καλή κατρακύλα,
Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ

Ανώνυμος
26 Αυγούστου 2015 στις 12:30 π.μ.

Όταν λέει ότι όλα τα κόμματα απαξιώνουν τη Ζωή, εννοεί και το ΚΚΕ; Ξέρει κανείς τι έχει πει το ΚΚΕ για τη Ζωή; Τη θεωρεί κι αυτήν ρεφόρμα και οπορτούνα όπως όλους τους συριζαίους; Αν ναι, προφανώς έχει δίκιο , αλλά όμως η Ζωή είναι όαση σε συνθήκες αστικού κοινοβουλίου κι απλά με την τυπολατρεία της στο αστικό σύνταγμα, τουλάχιστον ξεβράκωσε πολλούς. Αλήθεια, τι λέει το ΚΚΕ για τις γερμανικές αποζημιώσεις;

Ανώνυμος
26 Αυγούστου 2015 στις 12:56 π.μ.

Τι έγινε ρε παιδια; Εχουμε άλλο τροπάρι τώρα;Καταπίνουμε τα σχόλια που ασκούν κριτική στην ζωή;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger