Home » , , » Ραχήλ Μακρή: ¨Οι υπουργοί είναι αχυράνθρωποι των αποικιοκρατών" (Βίντεο)

Ραχήλ Μακρή: ¨Οι υπουργοί είναι αχυράνθρωποι των αποικιοκρατών" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015 | 12:53 μ.μ.

Εντυπωσιακό να ακούς τέτοιες εκφράσεις από μια βουλευτή με προέλευση από τους ΑΝΕΛ και σήμερα συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτές που ακούσαμε σήμερα από την Ραχήλ Μακρή.

Δεν είναι απλώς ότι απαξίωσε εντελώς την λειτουργία του αστικού κοινοβουλίου (φιάσκο και τσίρκο την χαρακτήρισε), και του πολιτικού προσωπικού  (οι υπουργοί «είναι, πλέον, διακοσμητικά στοιχεία. Δεν έχει καμία αξία να είσαι πλέον υπουργός. Είναι απλά αχυράνθρωποι των αποικιοκρατών και τίποτα παραπάνω» δήλωσε), αλλά δεν δίστασε, επίσης, να χαρακτηρίσει το μνημόνιο που ψηφίστηκε σήμερα «αποικιοκρατική σύμβαση».

Η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει την λαϊκή νομιμοποίηση για να κυβερνά την χώρα, μας είπε, αιτιολογώντας την άποψη της λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει το προεκλογικό του πρόγραμμα με το οποίο κέρδισε τις εκλογές κουρελόχαρτο.

Να προσθέσουμε ότι πρόσφατα η Ραχήλ Μακρή έχει δηλώσει σε ραδιοφωνικό σταθμό:  «Δεν θα είμαι ξανά υποψήφια με ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα στοιχιζόμουν δίπλα στον Λαφαζάνη»,

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2015 στις 4:21 μ.μ.

Με παρόμοιες εκφράσεις και από την ίδια οπτική κριτικάρουν το αστικό κοινοβούλιο και τους ιμπεριαλιστες των Βρυξελλών οι ναζί - προστατευομενοι της Ραχήλ Μακρη...

Η διορισμενη επί ΠΑΣΟΚ (με ποια αξιοκρατικη διαδικασία άραγε;) στο ΤΕΑΔΥ και μετέπειτα μεταταχθεισα σκανδαλωδως στο ΥΠΕΧΩΔΕ, ψάχνει να βρει νέο πολιτικό όχημα για να διασφαλίσει τη μισθαρα και τα προνόμια του αστικού θεσμού που (δικαίως) βρίζει. Καθόλου περίεργο για ένα πολιτικό παρταλι σαν του λόγου της.

Η μόνη ειλικρινής πολιτική της επιλογή είναι να στηρίξει ο,τι εξυπηρετεί την προσωπική στρατηγική της Ζ. Κωνσταντοπουλου. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που καταψηφισε το νέο μνημόνιο...

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2015 στις 4:44 μ.μ.

Τι σχολιο να κανεις για την "επαναστατρια" του ευρω που προεκλογικα υποσχονταν η κυβερνηση να τυπωσει ευρω μεσω ela και περιεφερε το χρυσαυγιτικο τατουαζ της σε life style περιοδικα. Τι σχολια να κανεις για τη φτωχεια της αριστερας. Ειναι ολοι οι αντιμνημονιακοι φιλοι του λαου?

14 Αυγούστου 2015 στις 4:49 μ.μ.

Η αποσταση απο τους χρυσαυγιτες μερικα βηματα.

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2015 στις 9:17 μ.μ.

Wanted! Αυτά είναι τα σκυλιά του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν Ναι

http://giatinalitheia.blogspot.gr/2015/08/wanted.html

15 Αυγούστου 2015 στις 2:37 μ.μ.

Έχουν εισχωρήσει ως και στο ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ τα έμμισθα Τσιπρόσκυλα του Μεγάρου Μαξίμου και προσπαθούν να λασπολογήσουν όποιον αντιστέκεται στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ Τσίπρα...
Κλασσική γραμμή λάσπης είναι να ταυτίζουν με την ακροδεξιά όποιον αντιτίθεται στο μνημονιακό ξεπούλημα του Τσίπρα και την ευρωζώνη...
Αυτό το λέω για τα δύο πρώτα παπαγαλάκια του Παππά που σχολιάζουν αυτό το άρθρο...

Τσιπρόσκυλα των δύο πρώτων σχολίων, η Μακρή αποδεικνύεται πολύ πιο αριστερή από εσάς & τα αφεντικά σας, τους εγχώριους ολιγάρχες και τους ευρώ-γερμανούς ιμπεριαλιστές!
Βγάλτε το σκασμό και ΟΥΣΤ στο μαντρί των συμμάχων σας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι γερμανοδοσίλογοι!

Ανώνυμος
15 Αυγούστου 2015 στις 6:37 μ.μ.

Σωστος και μπράβο σου. Οι βρισιες το καταφυγιο του απελπισμενου. Για την ουσια τιποτα.
Και η ουσια ειναι οτι η μακρη δεν ανηκει στην αριστερα ειτε το θελεις ειτε οχι. Ειναι μια οπορτουνιστρια που η προσωπικη της προβολη ειναι πιο σημαντικη απο οτιδηποτε άλλα. Ειτς σου αρεσει ειτε οχι ειναι αντιμνημονιακη γιατι τι βολεύει. Εσυ?
Ποια ειναι η παρουσια της στο εργατικο κινημα ποιες ειναι οι αναφορες της? Στις λιγες δημοσιες αναφορες της το μόνο που έχει δηλώσει είναι οτι θα υπερασπιστει τους ψηφοφορους της στην κοζανη. Εαν θεωρεις οτι βοηθαει το κινημα βοηθεια σου.
και μην ξεχνιεσαι ο τσιπρας την επεβαλλε τη στιγμη που ολα τα μελη του συριζα ηταν αντιθετα στη συμμετοχη της στα ψηφοδελτια του συριζα. Θα επαναλαβω την ερωτηση που αρνηθηκες να απαντησεις ειναι όλοι οι αντιμνημονιακοι φιλοι του λαού?
Ψιλα γραμματα για σενα πενία επιχειρηματων βρισιες κατεργαζεται.

Ανώνυμος
16 Αυγούστου 2015 στις 5:36 μ.μ.

Κάνουν κρτική οι κουκουεδες στο τατουαζ της μακρή? Το περιοδικό νεμεσις που εβγαζε η κανέλη το ξεχάσαν?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger