Home » , » «Αλλα μελετάν τα βόδια και άλλα σκέπτεται ο ζευγάς».

«Αλλα μελετάν τα βόδια και άλλα σκέπτεται ο ζευγάς».

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 25 Αυγούστου 2015 | 5:26 μ.μ.

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καθημερινές παραιτήσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ (Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε εδώ) ενώ μόλις τώρα έστειλαν στο μαιηλ μας κείμενο παραίτησης από την Ο.Μ. Δικηγόρων ΣΥΡΙΖΑ Αθήνας, που φέρει 19 υπογραφές.

Και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ καθημερινά φυλλοροεί, την ηγεσία και ειδικά των πυρήνα στελεχών που αποτελούν το επιτελείο του Τσίπρα δεν φαίνεται ότι τους αγγίζει το γεγονός.
Είναι η αλαζονεία που δημιουργεί η εξουσία, είναι η έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα, δεν ξέρουμε.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι το «περίεργο» σκεπτικό των προεδρικών που όχι απλώς δηλώνουν την αισιοδοξία τους ότι στις προσεχής εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα ρθει πρώτο κόμμα με ποσοστό μάλιστα που θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, αλλά αιτιολογούν αυτή τους την άποψη με μια αντίληψη που απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα.
Μας λένε ότι το κυβερνητικό κόμμα διαθέτει λιγότερα από 32.000 οργανωμένα μέλη και πάνω από 2.200.000 ψηφοφόρους. Ισχυρίζονται δηλαδή ότι ο «κοινωνικός» ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμιά σχέση με τον κομματικό, και ότι οι όποιες αποχωρήσεις στελεχών θα έχουν αντίκρισμα ελάχιστες εκλογικές απώλειες για το κόμμα της Κουμουνδούρου, οι οποίες όχι απλώς θα αναπληρωθούν αλλά θα εκτοξεύσουν το εκλογικό του ποσοστό από συντηρητικούς ψηφοφόρους, που έχουν αντιληφθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει με κάθε θυσία την παραμονή της χώρας μας  στην ευρωζώνη και θα ακολουθήσει ένα «ρεαλιστικό» πρόγραμμα.

Αντί για οποιοδήποτε σχόλιο σ’ αυτή την άποψη των ατόμων που στελεχώνουν την ηγετική ομάδα του κόμματος της Κουμουνδούρου παραθέτουμε μια λαϊκή ρήση: «Αλλα μελετάν τα βόδια και άλλα σκέπτεται ο ζευγάς». 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

25 Αυγούστου 2015 στις 7:12 μ.μ.

Αλλα λογαριαζει ο γαιδαρος κι αλλα ο γαιδουριαρης (Λαικη εκδοχη Αιτωλ /νιας)

Περαστικός
26 Αυγούστου 2015 στις 12:39 π.μ.

Ναι, αφού έθρεψαν την αριστερή απάτη με τη συμμετοχή τους και τη σιωπή τους, τουλάχιστον μετά τις εκλογές του Μάη του '12 όπου οι κωλοτούμπες έπεφταν βροχή, τώρα πάνε να στηρίξουν την άλλη πολιτική απάτη.



Διονύσης Σολωμός:
«Πρὸς τοὺς Ἑπτανησίους
Δυστυχισμένε μου λαέ, καλὲ κι ηγαπημένε,
πάντοτ' εὐκολοπίστευτε καὶ πάντα προδομένε.»

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger