Home » , » "ΛΑΕ": Αναζητώντας έμβλημα, γραφεία και .. στελέχη (Βίντεο)

"ΛΑΕ": Αναζητώντας έμβλημα, γραφεία και .. στελέχη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 22 Αυγούστου 2015 | 10:21 μ.μ.

Πυρετώδεις είναι οι συσκέψεις των στελεχών της «Λαϊκής Ενότητας» για να καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα παρέμβει το νέο κόμμα στις προσεχείς  βουλευτικές εκλογές. Στις αρχές της νέας βδομάδας αναμένεται να δοθεί στην δημοσιότητα το έμβλημα του νέου κόμματος (αντικείμενο σημερινής σύσκεψης  ήταν το τι θα απεικονίζει και σε ποιον γραφίστα θα ανατεθεί ο σχεδιασμός του), ενώ αναζητείται κτίριο στο κέντρο της Αθήνας για να στεγάσει τα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την Πέμπτη η «Λαϊκή Ενότητα» θα δώσει συνέντευξη τύπου στην οποία θα παρευρεθεί και η Ζ. Κωνσταντοπούλου, όπου θα ανακοινωθεί η προσχώρηση της προέδρου της βουλής, καθώς και  τριών ακόμα βουλευτών/ιων στο νέο πολιτικό σχήμα.

Σκέψη υπήρξε να υπάρξει συγκέντρωση υπογραφών από διανοούμενους και καλλιτέχνες κάτω από ένα κείμενο υποστήριξης του νέου κόμματος, ενώ από αύριο κι όλας θα αρχίσουν να καταρτίζονται τα ψηφοδέλτια του νέου κόμματος με ένα όνομα – έκπληξη να ακούγεται ότι θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Στο βίντεο βλέπουμε την εκλογική απήχηση που είχαν τα στελέχη της «ΛΑΕ», όταν στις τελευταίες εκλογές πήραν μέρος σαν υποψήφιοι βουλευτές/ινες του ΣΥΡΙΖΑ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
23 Αυγούστου 2015 στις 12:56 μ.μ.

Θα είναι πρώτη δύναμη! Πρέπει και μπορεί! Καλή επιτυχία στη Λαϊκή Ενότητα!

Ανώνυμος
23 Αυγούστου 2015 στις 10:14 μ.μ.

΄Οχι, καλέ δεν είστε πλέον σύντροφοι κε Λαφαζάνη με τον Τσίπρα. (Αναφέρομαι στη γελοιογραφία). Απλώς εσείς συμμετείχατε και στηρίξατε την κυβέρνηση που έφερε το μνημόνιο και αν δεν προκηρύσσονταν εκλογές θα συνεχίζατε να τη στηρίζετε (εσείς το είπατε κύριε Λαφαζάνη) ώστε να το επιβάλλει κιόλας το μνημόνιο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger