Home » , » Που ναι ο κόσμος;

Που ναι ο κόσμος;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 | 2:08 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πανωλεθρία, αποτυχία, και σαφώς κατώτερη των προσδοκιών ήταν συγκέντρωση - φιάσκο του γαλάζιου μαντριού. Παρά την πανελλαδική κινητοποίηση ούτε μισή πλατεία δεν κατάφερε να γεμίσει! Λέω "μισή" καθώς η εξέδρα, έτσι όπως είχε στηθεί, μείωνε πολύ το χώρο της πλατείας Ομονοίας.

Ήταν λιγοστά τα γίδια, είδαν και το Σαμαρά, τους κόπηκε η χολή. Μα τα κάνουν τέτοια λάθη τελευταία στιγμή; Καλά τον είχαν κρύψει το Σαμαρά οι νεοδημοκράτες, ποιός τον αμόλησε; Τους ξέφυγε; Αν κρίνω από τον κόσμο, ούτε είκοσι δεν κόβω να πιάνει η ΝΔ. Έπρεπε να είχαν μοιράσει κόλλυβα και κονιάκ για να είναι έτοιμοι, όταν θα ανοίξουν οι κάλπες.

Είχαμε πει ότι οι ψηφοφόροι δεν πάνε πλέον σε τέτοιου είδους μαζώξεις λόγω πένθους. Το μνημόνιο τους έκοψε τα πόδια, αν πάνε κάπου, θα πάνε για να γιουχάρουν τους κηφήνες, ή να διαμαρτυρηθούν για το φασισμό.

Εν τούτοις η ΝΔ τόλμησε να κάνει ανοιχτή συγκέντρωση χάρη στην τούμπα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μέχρι την προδοσία χώνονταν στις τρύπες τους. Το ότι ήταν αποτυχημένη είναι φυσικό. Περίμεναν να πάνε οι συνταξιούχοι να χειροκροτήσουν, ενώ θα τους κόψουν κι άλλο τη σύνταξη; Ή οι νέοι που έμειναν άνεργοι εξ' αιτίας όσων ψήφισαν; Μήπως οι εργαζόμενοι που θα τους μειώσουν το μισθό πριν τους απολύσουν; Μερικά βολεμένα κομματόσκυλα πήγαν και λίγοι συγγενείς. Άντε να κουβαλήθηκαν και δυο τρεις πληρωμένοι χαχόλοι. Όλοι μαζί δεν γέμιζαν ούτε ταξί.

Αναγνωρίζω βέβαια πως δεν ήταν τόσο χάλια, όσο υπήρξαν οι συγκεντρώσεις του Σαμαρά. Εκείνη η "αόρατη" των ευρωεκλογών πχ, ήταν αξεπέραστο φιάσκο. Αλλά τα "μικρά" κόμματα, όπως λέγονται στις κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις, συγκεντρώνουν πολύ περισσότερους. Το ΚΚΕ λχ είχε πολύ κόσμο κι αρκετό παλμό. Πολύ περισσότερους από τη ΝΔ. Τι να υποθέσω λοιπόν;

Με τη συγκεκριμένη συγκέντρωση αλλά και τα προηγούμενα χάλια, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις των παπαγάλων περί "συσπείρωσης" και "ντέρμπυ". Μάλλον το να γίνει η ΝΔ "τσόντα" του ΣΥΡΙΖΑ κατ' εντολή των δανειστών, θα τους στοιχίσει περισσότερο από όσο υπολογίζουν.

Σκούρα τα βλέπω τα πράγματα για τη ΝΔ, πολύ σκούρα. Άντε να δούμε ποιόν άλλο χαμένο θα βάλουν για αρχηγό τη Δευτέρα. Ελπίζω ο κόσμος να γυρίσει την πλάτη και στο έτερον ήμισυ του Βαγγέλη, τον Αλέξη, ώστε να πάρουν μια γεύση τι τους περιμένει στις κάλπες. Να πονέσουν από τώρα. .
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
19 Σεπτεμβρίου 2015 στις 11:49 π.μ.

Μήτσο, τελικά δεν επαληθεύτηκαν οι ελπίδες σου...

Και οι σχολικοί φύλακες στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

http://giatinalitheia.blogspot.gr/2015/09/blog-post_77.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger