Home » , » Στα 72 λοιπόν για να πάρουμε τι; Μέζεα;

Στα 72 λοιπόν για να πάρουμε τι; Μέζεα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 | 2:50 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Τελικά ο μοναδικός που θα παίρνει σύνταξη στην Ελλάδα, θα είναι ο Επίτιμος των Νοσφεράτου Δαγκώνουν (ΝΔ).
Ο Σύριζα πρόκειται να καταργήσει τις συντάξεις τελείως, για κει το πάει. Τι άλλο έμεινε να κοπεί από τη σύνταξη μετά το νέο Μνημόνιο και τα μέτρα προς ψήφιση που φέρνουν τώρα οι δήθεν αριστεροί; Τίποτα! Μοναχά ο σβέρκος του συνταξιούχου. Που αν δεν αποφασίσει να κόψει τα κουλά των απατεώνων του «ΣΥΡΙΖΑ κούρεψα τη σύνταξη» θα γίνει είδος προς εξαφάνιση.

Πάρτε βαθιά ανάσα κάντε την προσευχή σας (όσοι πιστεύετε), έχετε πρόχειρα τα υπογλώσσια, το πιεσόμετρο, βάλτε καλού - κακού λίγη βαζελίνη και μετά πηγαίνετε στην Τράπεζα να πάρετε... το υπόλοιπο από το μηδέν. Στο μεταξύ οι φόροι όσο πάνε και αυγαταίνουν. Τρώνε καλά τα λεφτά από τις τσέπες μας γι αυτό μεγαλώνουν τα χρυσά μου. Το αίμα, αγάπη μου, ποτέ δεν έκανε τον καρχαρία να λυπηθεί, του ανοίγει πάντα την όρεξη. 'Oσο ματώνουμε λοιπόν τόσο οι τοκογλύφοι χαίρονται.
17 χρόνια αυξάνονται τα όρια ηλικίας. Από 55 στα βαριά κι ανθυγιεινά επαγγέλματα πάνε στα 72. Προς το παρόν, γιατί, αν δουν και ζούμε ακόμη, θα το πάνε στα 100, στα 200... μέχρι να μη μείνει κανένας. Έτσι ρε λύνεται το ασφαλιστικό. Φήμες, ότι οι τοκογλύφοι σκέφτονται την υποχρεωτική ευθανασία στα 72 για όλους τους ασφαλισμένους (πλην βουλευτών και άλλων παρασίτων φυσικά) είναι ανακριβείς, καθόσον είναι σαδιστές. Θέλουν να μας εξοντώσουν, αλλά να το ευχαριστηθούν κιόλας!

Στα 72 λοιπόν για να πάρουμε τι; Μέζεα; Ε! Κάτι θα πάρεις. Μπορεί να μην είναι καν τα 360 € που υπόσχονται σήμερα, να είναι 200, 100... δέκα φάσκελα όμως θα στα δώσουν σίγουρα. Κι αν εργάστηκες στα βαρέα και ανθυγιεινά, «τυχερέ»! θα πάρεις δωρεάν μια μερίδα σφαλιάρες από τη διμοιρία των ΜΑΤ της γειτονιάς σου. Διότι για να έχεις τέτοια κτήνη στη βουλή, δε μπορεί, μαζόχας είσαι.

Κι όλα αυτά ΑΝ δε σε απολύσουν, έτσι; Γι αυτό δουλεία κι «άγιος ο Θεός», που λένε κι οι «τράγοι» με τα ράσα! Μη χάσουμε το ξεροκόμματο! Από το πρωί ως το βράδυ δουλεία, σκλαβιά. Τι να τον κάνουμε τον ελεύθερο χρόνο όταν δεν θα υπάρχει Ελευθερία; Η κυβέρνηση έχει μεριμνήσει για όλα, πάρτε το χαμπάρι. Για να γίνουμε ανταγωνιστικοί πρέπει να ξεπεράσουμε τα μηχανήματα. Δεν τρώνε αυτά; Ούτε εμείς! 24 ώρες το εικοσιτετράωρο αυτά; 24 κι εμείς! Χαλάνε και τα πετάνε; Μας διώχνουν κι εμάς! Νέα μοντέλα αυτά; Νέους ανέργους στη θέση μας! Θέλουν λάδι και βενζίνη; Εδώ τα νικάμε: Νερό κι αέρα κοπανιστό εμείς! Άντε μετά να μας τη βγουν τα «γατάκια» τα robot.

Κι οι κηφήνες; Οι απατεώνες; Οι υπεύθυνοι της χρεοκοπίας; Μια χαρά είναι, μας στέλνουν φιλάκια. και μας τραγουδάνε:

Μέσα στου βόθρου τα σκατά
Μνημόνια ψήφισαν ξανά 
Και σε ένα νομοσχέδιο
Σύνταξη στο ναρκοπέδιο.

Εκεί είν’ οι Κλέφτες οι πολλοί
Ούλοι τους κάθονται βουλή
Κάθονται και τρων και πίνουν
Και τα μέζεα τους ξύνουν.

Πιάνουν και γράφουν μια γραφή
Στα σκάνδαλα παραγραφή 
Γράφουνε και στο Δεσπότη
Τον καλούν για φαγοπότι.

Ρε γέροι κάτσετε καλά
γιατί σας δέρνουμε ξανά!
Γρήγορα δώστε τα φράγκα
μη σας φάει η μαρμάγκα!

Άντε όρε! Να ζήσουμε να τη θυμόμαστε τη σύνταξη και τα εργασιακά δικαιώματα.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger