Home » , » Προκαλεί το ΚΚΕ ο «Νταβατζής, εκβιαστής και ψυχανώμαλος» νεοναζί Γ. Λαγός - Οι "βρόμικες" δουλειές της Χ.Α (2 Βίντεο)

Προκαλεί το ΚΚΕ ο «Νταβατζής, εκβιαστής και ψυχανώμαλος» νεοναζί Γ. Λαγός - Οι "βρόμικες" δουλειές της Χ.Α (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 | 9:37 μ.μ.

Ανευ ορίων πρόκληση από τον «Νταβατζή, εκβιαστή και ψυχανώμαλο» -σύμφωνα με απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ- ναζιστή βουλευτή Γ. Λαγό στους βουλευτές του ΚΚΕ σήμερα στην βουλή.

Με τραμπουκικό τρόπο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στο ΚΚΕ και χαρακτήρισε τους βουλευτές του «οικονομικούς εγκληματίες» γιατί όπως είπε δεν δέχονται έλεγχο στα οικονομικά του κόμματος. Το πανδαιμόνιο που επικράτησε στην αίθουσα του κοινοβουλίου, μετά την πρωτοφανή (;) αυτή πρόκληση του χρυσαυγίτη βουλευτής –ο οποίος σημειωτέον στο παρελθόν είχε αποκαλύψει σημεία και τέρατα για το εσωτερικό της ναζιστικής οργάνωσης- το παρακολουθούμε από τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Δημήτρη Τάκη.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ απαξίωσαν να ανοίξουν διάλογο με τον χρυσαυγίτη και αποχώρησαν από την αίθουσα λέγοντας απευθυνόμενοι προς τους βουλευτές του Μιχαλολιάκου: «Είστε εγκληματίες, δολοφόνοι και μαχαιροβγάλτες».


H Χρυσή Αυγή δεν είναι παρά ένα κατασκεύασμα των μυστικών υπηρεσιών,κάτι που το ισχυρίστηκε «μετά λόγου γνώσεως» όπως είπε η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου και για τους χρηματοδότες της έχουν αποκαλυφθεί πάρα πολλά. (Παραθέτουμε κάποιες παραπομπές στο τέλος της ανάρτησης).

Υπάρχουν επίσης δυο άτομα τα οποία φέρονται να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα για την οργάνωση του Μιχαλολιάκου και τα οποία «κελάηδησαν» κατά την ανάκρισή τους όταν άρχισε να ξετυλίγεται η εγκληματική δράση της Χ.Α. Οι επώνυμες καταθέσεις τους "καίνε" στην κυριολεξία τους πρώην ομοϊδεάτες τους.

Τα πρώην μέλη της Χ.Α κατάγγειλαν ότι , «όλα τα στελέχη-οργανωμένα επίσημα μέλη του Κόμματος του Μιχαλολιάκου που αποτελούνε τον "σκληρό πυρήνα" είναι μπλεγμένα σε ιστορίες με υπόκοσμο, μπραβιλίκια, μαφίες ναρκωτικά, δουλειές της νύχτας εν γνώσει της ΕΛΑΣ, η οποία κάνει τα στραβά μάτια αν και γνωρίζει τα πάντα, γιατί πέφτει μοιρασιά σε χρήμα και πληροφορίες... 

Ποιος δεν γνωρίζει τον διαμερισματικό σύμβουλο του Μιχαλολιάκου στην Αθήνα, Χ.Α., που επίσημα είναι σωματέμπορος και ιδιοκτήτης πορνείων στην οδό Φυλής Ποιος δεν ξέρει τον Μ. τον λιμενικό από τον Πειραιά, που βγάζει στο κλαρί στο λιμάνι γυναίκες Στην Κρήτη ο αρχιμπράβος-αρχινονός Σ.Κ. με τα εκεί "παλικάρια" του πουλάει πρέζα και προστασία στα μαγαζιά, μαζί και αναβολικά στο γυμναστήριό του. Την ίδια δουλειά κάνει και ο Κ. στην Πάτρα, μαζί με τον Χ.Ρ. που οπλοφορεί παράνομα και τον Γ.Σ., γνωστό πρεζέμπορα και "βαποράκι" των κατασχεμένων της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών. Από κοντά και τα μπατσάκια Τ., Κ., Α., και άλλα "αστεράκια" της ΕΛΑΣ, μαζί με τον Κ., τον Ι.Σ. και άλλους μπράβους του υποκόσμου και της νύχτας».

Πέρα απ' αυτός όμως θεωρούμε απαραίτητο κάποια στιγμή να ανοίξει μια ουσιαστική συζήτηση μέσα στο κίνημα για το ποια θα πρέπει να είναι η αντιμετώπιση του νεοναζιστικού φαινομένου. Παραθέτουμε τις σχετικές απόψεις που είχε διατυπώσει η  Αλέκα Παπαρήγα, καθώς και από περασμένη συζήτηση που είχε οργανώσει το "Β.Κ" την σχετική τοποθέτηση από τον Γ. Ραχιώτη.

Η πρώην γ.γ. του ΚΚΕ αναφέρει μεταξύ άλλων: «η απάντηση στην Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να είναι οδόντας αντί οδόντος, ούτε κάποια πολιτική ρεβανσισμού. Την απάντηση πρέπει να την δώσει στις εκλογές ο λαός».
Διαμετρικά αντίθετες οι απόψεις που διατύπωσε το στέλεχος της Ανταρσύα, Γιάννης Ραχιώτης: «Η αντιμετώπιση των φασιστών δεν μπορεί να είναι άλλη, σε πρώτη ανάγνωση πέρα απ' την βία. Χρειάζεται βίαιη αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου. Δεν είναι ένα φαινόμενο που μπορεί να αντιμετωπιστεί με όρους διαλόγου. Και χρειάζεται κάθε είδους βία που μπορεί να καταλάβουν αυτές οι συμμορίες. Το λαϊκό κίνημα πρέπει να χρησιμοποιήσει και να συνεργαστεί με τους αναρχικούς σ' αυτό το ζήτημα οι οποίοι έχουν πολύ μακρά ιστορία σύγκρουσης με τους φασίστες σε όλα τα επίπεδα...».

Τώρα ποιος έχει δίκιο στις απόψεις του αφήνουμε να το εκτιμήσετε εσείς


Διαβάστε επίσης:

700 επαγγελματικά στελέχη διαθέτει η Χ.Α τα οποία μισθοδοτεί με 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο!!! (Βίντεο)

Η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής από ακροδεξιούς στη Ρωσία, έλληνες και ρώσους επιχειρηματίες

Αποκάλυψη-Κύκλωμα εμπορίας λευκής σαρκός-ξεπλύματος μαύρου χρήματος- χρηματοδότηση Χρυσής Αυγής

Κόκα τιμή Χρυσή Αυγή (Βίντεο)
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 13 σχόλια

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2015 στις 10:39 μ.μ.

Πονηρούληδες του τύπου "μια στο καρφί και μια στο πέταλο", εσείς στο Β.Κ., θα σας βόλευε πολύ η άποψη του ΚΚΕ για την αντιμετώπιση των εγκληματιών ναζί της ΧΑ να εξαντλείται στην εκλογική καταδίκη, αλλά όπως καλά ξέρετε κάτι τέτοιο απέχει έτη φωτός απ' την πραγματικότητα.
Οπότε κόψτε τις πονηριές με τις επιλεκτικές, αποσπασματικές μεταφορές δηλώσεων.
Αλήθεια, γιατί δε μας λέτε και τι άλλο είπε η Παπαρήγα "μεταξύ άλλων";
Το ΚΚΕ όπως ξέρουν και οι πέτρες, αλλά εσάς σας "διαφεύγει", εδώ και χρόνια καλεί στην απομόνωση των φασιστών εγκληματιών από την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, ώστε να μη βρίσκουν μέρος να πατήσουν το πόδι τους σε χώρους δουλειάς και λαϊκές γειτονιές, με ταυτόχρονη αποκάλυψη του ρόλου τους ως μπράβων των αφεντικών και μαντρόσκυλων του καπιταλισμού, ώστε να μην πιάνει το ναζιστικό δηλητήριό τους, με αλληλεγγύη και κοινή οργάνωση σε ταξική βάση ντόπιων και μεταναστών εργατών, ώστε να μην βρίσκει αντίχτυπο η σάπια ρατσιστική προπαγάνδα τους. Αν αυτά "δεν τα ξέρετε" ή σας φαίνονται εκλογολαγνικά, όπως θέλετε για ευνόητους λόγους να τα παρουσιάζετε, πάω πάσο...

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2015 στις 10:48 μ.μ.

Θυμίστε μου ρε παιδιά που ανήκει ο Σιφωνιός που φωτογραφιζόταν χαιρετιζόμενος με τον Κασιδιάρη; Μάλλον δεξιός θα είναι αφού όχι μόνο άφηνε τους ναζιστές να "πατούν το πόδι τους σε χώρους δουλειάς" αλλά δεχόταν και την "αλληλεγγύη" τους.

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2015 στις 10:51 μ.μ.

Προς ΒΚ για το φασιστοειδές των 10:48:
Το γιατί αφήνετε τον κάθε χρυσαυγίτη να κοπρίζει στο σαιτ σας είναι κάτι που επίσης "πρέπει να εκτιμήσει" ο καθένας...

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2015 στις 10:54 μ.μ.

Ωραια επαιξε το ρολο της η χα σημερα. Αποπροσανατολισε τη συζητηση απο το νομοσχεδιο-καρμανιολα του λαου και επαιξε το ρολο του συκοφαντη του κκε σπιλωνοντας τη μονη πολιτικη δυναμη που αντιστεκεται. Αληθεια η Κωνσταντοπουλου που ειναι να υπερασπιστει τα δικαιωματα των αδικημενων χρυσαυγουλων?

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2015 στις 10:55 μ.μ.

@10:48
Αμα βλέπεις μονταρισμένα βιντεάκια στο κανάλι των μαχαιροβγαλτών και τα καταπίνεις αμάσητα θα γίνεις τα ίδια σκατά μ' αυτούς-
για την αμυδρή περίπτωση που δεν είσαι ήδη-

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2015 στις 11:19 μ.μ.

https://www.youtube.com/watch?v=PQbWENJd_jo

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2015 στις 12:42 π.μ.

Ποια απο τις βρωμιές των ναζί δεν έχουν διαδώσει οι κάθε είδους οπορτουνιστές; Συγκοινωνούντα δοχεία

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2015 στις 12:53 π.μ.

Να βάλουμε τα πράγματα στις σωστές του διαστάσεις. Είναι αλήθεια ότι στους κόλπους της αριστεράς υπάρχουν δυο απόψεις για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί η ναζιστική συμμορία. Η μία του ΚΚΕ που λέει ότι "δεν πρέπει να γίνουμε σαν τα μούτρα του" ή όπως είπε η Παπαρήγα "η απάντηση στην Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να είναι οδόντας αντί οδόντος". Η απάντηση, στην Χ.Α σύμφωνα με το ΚΚΕ πρέπει να είναι "πολιτική" όπως αναφέρει ο 10.39.
Το αποτέλεσμα αυτής της αντιμετώπισης το βλέπουμε και μάλιστα σε περιοχές, όπως το Πέραμα, οι οποίες κάποτε ήταν προπύργια του ΚΚΕ. Η ναζιστική συμμορία αλωνίζει ανενόχλητη και μάλιστα στήνει δουλεμπορικά σωματεία.

Η άλλη άποψη του Γ. Ραχιώτη που αποδέχονται οι αναρχικές συλλογικότητες και μεγάλο μέρος της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς λέει καμιά ανοχή στους θιασώτες του ναζισμού και δυναμική αντιμετώπισή τους. Τα αποτελέσματα αυτής της αντίληψης τα βλέπουμε στο Περιστέρι.
Ο τοπικός σύνδεσμος των Original ΑΕΚτζήδων καθώς και ο σύνδεσμος αντιφασιστών – αναρχικών μιας τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας απέτρεψαν την λειτουργία γραφείων της Χ.Α καθώς και δημόσια παρουσία των οπαδών της. Μια φορά που δοκίμασαν να κάνουν δημόσια παρουσία τους διέλυσαν με όχι και τόσο κόσμιο τρόπο.

Ας καταλήξεις ο καθένας στα δικά του συμπεράσματα για το ποια άποψη είναι σωστή.

Η αναφορά του Σιφωνιού σ αυτή την ανάρτηση είναι λάθος. Ο αγωνιστής αιφνιδιάστηκε από την επίσκεψη των ναζιστών και διαχειρίστηκε λανθασμένα την κατάσταση. Δεν ευθύνεται το ΚΚΕ γ’ αυτό.

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2015 στις 1:50 π.μ.

Είναι απλό.Οπου οι συσχετισμοί στις τοπικές κοινωνίες είναι υπέρ των ναζι τότε δημιουργούν πυρήνες και ανοίγουν γραφεία.Σε καμία περιοχη δεν αποθαρύνθηκαν οι φασίστες να ανοίξουν γραφεία λόγο της δράσης κάποιον ομάδων.Απόδειξη οι περιοχές του Πειραιά και της Νίκαιας που σαφώς υπάρχουν αναρχικές και εξωκοινοβουλευτικές συλλογικότητες πέρα των οργανώσεων του ΚΚΕ αλλά οι ναζί έχουν έντονη παρουσία και δράση.Οσοι νομίζουν οτι ο υπόκοσμος υποχωρεί απο απειλές και μερικές σφαλιάρες είναι βαθιά νυχτωμένος.Οποιος θέλει να μπεί σε ένα ατελίωτο γύρο ενέδρων στα σκοτάδια το οποίο αποτελεί και το προνομιακό γήπεδο των φασιστών και οπού ακριβώς αυτό επιδιώκουν μπορεί να το πράξει αυτοβούλος.Το κίνημα δεν είναι συμμορία και για δρα με όρους συμμορίας.Το κίνημα περιφρουρείται και αμύνεται στις επιθέσεις.Δεν στήνει δικά του τάγματα όπως οι ναζί για να σχεδιάζουν και να εκτελούν επιθέσεις όπως οι ναζί.Μην περιμένετε απο επίδοξους ζορο να λύσουν αυτό που μόνο η κοινωνία μπορεί και όσο δεν λαμβάνει μέρος στο κίνημα όπου κομμάτι της πάλης του είναι και ο αγώνας ενάντια στον φασισμό τόσο άλυτο ολοζώντανο θα παραμένει.

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2015 στις 7:32 π.μ.

@ 16 Οκτωβρίου 2015 - 12:53 π.μ

Κι όμως αυτό που περιγραφεις είναι σόφισμα.

Η Πετρούπολη και η Καισαριανή είναι επίσης προπύργια του ΚΚΕ και οι ναζί δεν έχουν τολμήσει να πατήσουν το πόδι τους.

Στο Πέραμα και στην Περιφέρεια Πειραιά ξεχνάς υπάρχουν επιχειρηματικά συμφέροντα (ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, εφοπλιστές, λιμάνια, νυχτερινά μαγαζιά). Και ως συστηματική εφεδρεία οι ναζί παίζουν το ρόλο τους σε αυτές τις περιοχές, ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗΝ των αφεντικών τους.

Επίσης, ποσοστά ΝΔ+ΛΑΟΣ προ κρίσης= ποσοστά ΝΔ+ΧΑ μετά την κρίση στις γειτονιές του Πειραιά. Οι διαρροές του ΚΚΕ (και του ΠΑΣΟΚ ειρήσθω εν παρόδω) είναι προς ΣΥΡΙΖΑ κυρίως.

(Στο Περιστέρι, ο ναζί Μπούκουρας ήταν υποψήφιος με τον Παχατουρίδη το 2010 και αλώνιζε στην περιοχή. Οι δε Περιστεριώτες συνεχίζουν να στηρίζουν το συγκεκριμένο δήμαρχο...)

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2015 στις 10:26 π.μ.

Η λαικη αντιβια οταν γινεται απο αυτοκλητους αντιπροσωπους και οχι αποντο ιδιο το κινημα ειναι βουτυρο στο ψωμι των ναζι. Αν ο εργαζομενος λαος δεν καταλαβει τη φυση του φασισμου, τους σκοπους και τα αφεντικα τους. Αν ο ιδιος δεν σταθει απεναντι τους καμια οργανωση πρωτοπορειας δε θα τα βγαλει περα μαζι τους. Αυτοι εχουν ολο τον κρατικο κατασταλτικο μηχανισμο. Στη Γερμανια το Κοκκινο Μετωπο Νεολαιας που ηταν ενοπλο τμημα του τιμημενου Γερμανικου ΚΚ αριθμουσε 300.000 μαχητες η ολειοψηφια τους μη οργανωμενα μελη του ΚΚ! Οι βιομηχανικες περιοχες και πολεις οπως το Βερολινο ηταν κοκκινα καστρα οπου καθημερινα οι κομμουνιστες εδιναν ενοπλες μαχες εναντια στα SA τα SS και την αστυνομια που τους συνεπικουρουσε. Ακομα και αυτη η μαζικη λαικη αντιβια (θυμιζω οτι το ΚΚΓερμανιας ηταν κομμα εκλογικα του 17% και με εξεγερσεις στην πλατη του και παραστρατιωτικο τμημα, οχι αστεια. Επιπλεον πολλοι σοσιαλδημοκρατες εργατες καταταχθηκαν σε ομαδες για την αποκρουση των SA στις συνοικιες) δεν καταφερε να αποτρεψει την επελαση των ναζι διοτι αυτοι στηριχθηκαν σε μαζες μικροαστων, λουμπεν που περασαν μαζικα και ενεργητικα στο ναζιστικο κομμα και επιπλεον οι ναζι ειχαν απο την ωρα που εγιναν κυβερνηση και ολο τον κρατικο μηχανισμο.
Δειτε το καθικι το Ρουπακια. Λουμπεν μισθοφορος για 600 ευρω. Αυτο πως το αντιμετωπιζεις? Μονο με ξυλο απο ομαδες κρουσης? Στη Γερμανια αυτο γινοταν μαζικα και ενοπλα αλλα οι κομμουνιστες ηταν ανεργοι, πεινασμενοι ενω οι ναζι εξαγοραζαν ακομα και πρωην κομμουνιστες με το συστημα προνοιας κσι φακελωματος. Αρα τι εφεδρειες είχαν οι μεν και τι οι δε....
Η μετωπικη ΧΑ με το ΚΚΕ πρωτα απ'ολα ειναι αναποφευκτη. Το θεμα ειναι οτι ασπιδα της ΧΑ, εντολοδοχος και χρηματοδοτης ειναι οι αστοι και το κρατος τους. Απο την αλλη θα ειναι το εργατικο κινημα, ο λαος που θα καταλαβει οτι οι φασιστες ειναι η εμπροσθοφυλακη των αφεντικων ή θα σταθουν απλα καποιοι πρωτοποροι που θα παλεψουν με νυχια και με δοντια αλλα ανισα?

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2015 στις 6:23 μ.μ.

Το κακό με την θέση του ΚΚΕ για την Χ.Α. είνα ιπως το ΚΚΕ με το να αποχωρεί συνέχεια απο τις προκλήσεις που δέχεται, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ τις προκλήσεις της ΧΑ σε έναν κόσμο λαϊκό, διότι αυτός ο κόσμος (και είναι πολύς) σκέφτεται, ότι "για να μην απαντά το ΚΚΕ στις κατηγορίες της ΧΑ, έχει λερωμένη την φωλιά του".

Δευτερον το ΚΚΕ με το να μην εντάσσει στην δράση του με σχετική αυτοτέλεια το ζήτημα του αντιφασισμού, όπως πολύ ορθά πράττουν η Αναρχία και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΦΗΝΕΙ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ στους εθνικιστές πράκτορες του κεφαλαίου.

Συνεπώς, το ΚΚΕ πρέπει α. να απαντήσει επιτέλους δημόσια σε ΠΟΙΟΝ πούλησε τις συχνότητες (καταστροφική για τον λαό απόφαση του ΚΚΕ), και μέσω ΠΟΙΑΣ διαδικασίας.

β. Το ΚΚΕ πρέπει να υιοθετήσει την αντίληψη που έχει και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κομμάτια της αναρχίας κα ινα παρατήσει το λαθεμένο επιχείρημα του "αποπροσανατολισμού" που πια ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΛΑΘΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ για τον λαό. Οι εθνικιστές πρέπει να παίρνουν την απάντηση που τους αξίζει τόσο πολιτικά, όσο πολιτισμικά και στον δρόμο.

Οι εθνικιστές, φασίστες κλπ είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ πράκτορες και υπηρέτες των καπιταλιστών:

α. είναι τσιράκια του Μελισσανίδη, του Μαρινάκη, του ΣΚΑΪ κα ιάλλων καπιταλιστών. Με στοιχεία!

β. Πουλάνε πρέζα (ηρωϊνη κλπ) στον κόσμο. Ο Κουζηλος (υψηλοβαθμο στέλεχος της ΧΑ) ήταν καπετάνιος στο πλοίο του Μαρινάκη που μετέφερε 2 τόννους ηρωϊνη!

γ. Οι εθνικιστές προστατεύονται απο το ΚΡΑΤΟΣ και την Ε.Ε.!! Εχουν διαπράξει πολλές δολοφονίες ελλήνων και κυρίως μεταναστών, έχουν διαπράξει βιασμούς κοριτσιών στα γραφεία τους (πχ Σπάρτη), έχουν πάρει του κόσμου τις μίζες απο μεγαλοεπιχειρηματίες ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ μπήκε φυλάκα; Κανένας εκτός απο 2 για την επίθεση στο Αντίπνοια!

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2015 στις 8:21 μ.μ.

τη κρατικη συχνοτητα του 902 σε ποια οφ σορ την σπρωξατε κκεδακια;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger