Home » » Συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας από το ΠΑΜΕ

Συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας από το ΠΑΜΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 | 7:12 μ.μ.

Από το πρωί, εργαζόμενοι από δεκάδες σωματεία του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, πραγματοποιούν κινητοποίηση και συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας.

Το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του καλεί τους εργαζόμενους, άνεργους, νέους και νέες, συνταξιούχους και γυναίκες να πάνε αυτή την ώρα στο υπουργείο και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να πάρουν τώρα αποφάσεις αγώνα, να βγουν στο δρόμο. Υπενθυμίζεται πως σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα το πόρισμα της «επιτροπής των 12 σοφών» για το Ασφαλιστικό, το οποίο αποτελεί πιλότο για την ισοπέδωση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Το γιγαντοπανό αναγράφει το σύνθημα: «Δούλοι του 21ου αιώνα δε θα γίνουμε. Όχι στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, στις ομαδικές απολύσεις, στους πλειστηριασμούς, στη φτώχεια, στην ανεργία» και καλεί στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 22 Οκτώβρη, καθώς και στην απεργία στις 12 Νοέμβρη.

Λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα 902

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2015 στις 8:04 μ.μ.

αααα συμβολικη! λεω και γω μπας και ηταν πραγματικοτητα για τις πολιτικες κοτες!!

Μήτσος
15 Οκτωβρίου 2015 στις 8:37 μ.μ.

Μία συμβολική κατάληψη που θα συνεχίσει όλο το βράδυ και θα κλείσει (μάλλον!) αύριο με το συλλαλητήριο.
Οι οικοδόμοι που βρίσκονται μέσα στο Υπουργείο ξέρουν πως κάνουν "συμβολική" κατάληψη όπως πολύ σωστά γράφει το TVXS, ο ΣΚΑΙ και λοιπά δευτεραριστεραφορά με ολίγη (κ)ΑΝΕΛ μέσα ενημέρωσης.
Μερικά μόνο μιλάνε για κανονική Κατάληψη.
Δεν πειράζει.
Όποιος θέλει έρχεται στο κάλεσμα "όπως είναι" που θα έλεγε και ο μακαριστός χριστόδουλος.
Όσοι λείψουν θα είναι εκείνοι που βρήκαν την ανακοίνωση της κυβερνητικής ΟΛΜΕ σωστή. Εντάξει;

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2015 στις 10:56 μ.μ.

Οι εξωκοινοβουλευτικοί υπεραγωνιστές σνομπάρουν κάτι τέτοια, είναι μόνο για απεργίες διαρκείας χωρίς όμως απεργούς. Όταν δεν συνεργάζονται σαν την ΑΡΑΝ-ΑΡΑΣ με το ΣΥΡΙΖΑ ή όπως κάνουν οι υπόλοιποι με τη ΛΑΕ του Λαφαζάνη που είναι επίσης αβανταδόρος του καπιταλισμού με αριστερή φρασεολογία.

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2015 στις 3:54 μ.μ.

Μόνο που όποτε επαιξε και παιζει σενάριο για απεργία πέφτετε όλοι μαζί η απεργοσπαστικη παλιοπαρέα κκε - σκαι - πρετεντερησ - πορτοσαλτες να την πνίξετε. οι φωτο των επαγγελματιων εργατοπατερων κολαουζων του καπιταλισμου και αρα του συριζα δε βλεπω να ενοχλουν κανένα. αντίθετα φουλ διαφημιση τρωνε. φοβεροί ταξικοί αγωνες - ολα για το θεαμα. μπορουν να μπουν και διαφημιση στα ημιχρονα των ποδοσφαιρικων. αμετανοητα στηριγματα του συστηματος, κουκουδες ειστε οι πιο χρησιμοι συριζεοι

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2015 στις 5:20 μ.μ.

Προς το παρον το ΠΑΜΕ εχει καταθεσει προταση για απεργια 2/11 και περιμενουμε να τοποθετηθειτε. Ετσι και αλλιως ξερουμε το ΠΑΜΕ θα παει απεργιακες φρουρες στις πυλες των εργοστασιων ενω εσεις ρεπον, αδεια ή θα χτυπησετε καρτα και θα ερθετε στης 12.
Αληθεια απο το Γεναρη μεχρι τωρα ποσες κινητοποιησεις εναντια στην κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ εχετε κανει? Μη μου πεις για τις συγκεντρωσεις στηριξης της διαπραγματευσης που φωναζατε με τους ΣΥΡΙΖαιους πιτσα-σουβλακι-Γιανη Βαρουφακη....

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2015 στις 7:24 μ.μ.

@5.20
Την πρόταση του ΚΚΕ οι εργαζόμενοι την έχουν γραμμένη,όπως γραμμένο έχουν και το κώμα.
Να μας ειδοποιήσετε μόνο σε ποιά εργοστάσια θα έχει απεργικές φρουρές το κώμα.Αν φυσικά βρείτε εργοστάσιο να περιφρουρήσετε αφού όλα έχουν κλείσει.
Καλύτερα να βάλετε φρουρά στη βουλή.Αυτή ξέρετε και την φυλάτε μια χαρά.

Πάρτε και τον Κουτσούμπα να χορέψει ζεμπέκικα να ξεσκάσει ο άνθρωπος.Τον βρήκαν πολλά κακά μαζεμένα τον τελευταίο καιρό και έχει μεγάλους νταλκάδες.

Ανώνυμος
17 Οκτωβρίου 2015 στις 10:48 π.μ.

-Μόνο που όποτε επαιξε και παιζει σενάριο για απεργία πέφτετε όλοι μαζί η απεργοσπαστικη παλιοπαρέα κκε...
-Προς το παρον το ΠΑΜΕ εχει καταθεσει προταση για απεργια 2/11 και περιμενουμε να τοποθετηθειτε.
-Την πρόταση του ΚΚΕ οι εργαζόμενοι την έχουν γραμμένη,όπως γραμμένο έχουν και το κώμα.

Ξεκάθαρα πράματα.

Ανώνυμος
17 Οκτωβρίου 2015 στις 12:55 μ.μ.

Εκτός από το παμε και ο ψυχαρης υποφερει με τις περικοπες στις συνταξεις της μεσαιας τάξης. Αυτό φανερωνουν τα δακρυβεχτα προωτοσελιδα των φυλλαδων του.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger