Home » , » Μια ερώτηση - απορία προς τον Παναγ(ρ)ιότατο δεσπότη Ανθιμο

Μια ερώτηση - απορία προς τον Παναγ(ρ)ιότατο δεσπότη Ανθιμο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 | 5:23 μ.μ.

Ο θαυμαστής της χούντας γνωστός σκοταδιστής δεσπότης Ανθιμος ξαναχτύπησε. Αυτή την φορά ο Παναγ(ρ)ιότατος τα αντιδραστικά τροπάρια του τα έψαλε από τον άμβωνα της τηλεόρασης του Αντένα.

Τις αστειότητες για το πόσο «φτωχή» είναι η Εκκλησία και το «οικονομικό πρόβλημα που έχει» θα αφήσουμε να απαντήσει το βίντεο που παραθέτουμε. Θα προσπεράσουμε και τις απάνθρωπες απόψεις του για τους μετανάστες.
Θα σταθούμε μόνο στην νέα επίθεση που εξαπέλυσε κατά των ομοφυλόφιλων και θα του θέσουμε ένα ερώτημα.

Πιθανόν να θυμάστε τι απίθανα «θεόπνευστα» κηρύγματα είχε κάνει ενάντια στους οργανωτές του gay pride που είχε γίνει στην συμπρωτεύουσα με τον «άγιο» Θεσσαλονίκης να μας λέει ότι «ο γυμνισμός είναι αδίκημα» και ότι οι συμμετέχοντες στο gay pride πρέπει να συλληφθούν απ’ την αστυνομία και ένα σωρό άλλα τέτοια εξωφρενικά.

Σήμερα πάλι χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία «παραφύσιν» πράξη που δεν κάνουν «ούτε τα ζώα»!

Μάλιστα. Οπότε ας του θέσουμε τώρα ένα ερώτημα, που ταυτόχρονα είναι και απορία.
Ο λαλίστατος αυτός «άγιος» όταν έπαιρνε σβάρνα όλα τα ΜΜΕ για να καταγγείλει του ομοφυλοφίλους, είδε την δημοσιότητα ένα επώνυμο κείμενο στην ιστοσελίδα iefimerida το οποίο αποκαλούσε τον Ανθιμο «Ανθισμένη παπαδιά μητροπολίτισα Θεσσαλονίκης», σχολιάζοντας την στάση που κρατάει στην οργάνωση του gay pride. Το συγκεκριμένο απόσπασμα του άρθρου έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έδωσε τροφή για παραπολιτικά σχόλια σε εφημερίδες.
Περίεργο δεν είναι ότι δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση από τον δεσπότη; 
Υπάρχει κάποια εξήγηση γι’ αυτό; 
Και γιατί όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι που του παίρνουν συνεντεύξεις δεν του κάνουν την απλή αυτή ερώτηση;



Υ.Γ: Κανένας δεν μπορεί να ξέρει το ακριβές μέγεθός της αφού πολλά περιουσιακά στοιχεία της Εκκλησίας Α.Ε είναι χαμένα πίσω από εκατοντάδες εταιρείες, που είναι αδύνατον να εντοπιστούν στην πράξη. Αλλά κι αυτά που γνωρίζουμε -233 εκατ ευρώ σε μετοχές τραπεζών, 1,3 εκατομμύρια στρέμματα γης, 1.300 ακίνητα κ.λ.π- μια δίνουν μια γεύση από το «ιερό» θησαυροφυλάκιο.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
12 Οκτωβρίου 2015 στις 8:23 μ.μ.

δίωξη άνθιμου κουκούλωμα παιδεραστίας,
http://tvxs.gr/news/ellada/poinikes-diokseis-kata-anthimoy-gia-koykoyloma-biasmoy-anilikoy-sto-papafeio

https://www.efsyn.gr/arthro/dioxeis-gia-koykoyloma-viasmoy-sto-papafeio

12 Οκτώβρη 2015
http://tvxs.gr/news/ellada/poinikes-diokseis-kata-anthimoy-gia-koykoyloma-biasmoy-anilikoy-sto-papafeio

Ποινικές διώξεις κατά Άνθιμου για το «κουκούλωμα» βιασμού ανηλίκου στο Παπάφειο


Συντάκτης:

Νίκος Φωτόπουλος
.



Μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη για τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμο. Σοκ έχει προκαλέσει στη συμπρωτεύουσα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακεδονία» για κουκούλωμα υπόθεσης βιασμού ανηλίκου στο «Παπάφειο» ορφανοτροφείο Θεσσαλονίκης, πρόεδρος του οποίου είναι ο... Παναγιώτατος.

Πρόκειται για υπόθεση του 2012, που αρχικά φέρεται ότι έγινε προσπάθεια να αποκρυφτεί, αλλά πρόσφατα η Εισαγγελία Εφετών παρήγγειλε την άσκηση ποινικής δίωξης.

Οι αποκαλύψεις για κατ' εξακολούθηση βιασμό ενός 7χρονου στο «Παπάφειο» ορφανοτροφείο είναι συγκλονιστικές.

Το παιδί φέρεται να είχε καταγγείλει τον βιασμό του από μεγαλύτερο τρόφιμο του ιδρύματος το 2012, αλλά η κακοποίηση θα έμενε στην αφάνεια αν δεν βιαζόταν άλλες δύο φορές και δεν κατέληγε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η διεύθυνση του «Παπαφείου» αρχικά αντιμετώπισε το περιστατικό σαν να μη συνέβη ποτέ και, παρότι η κοινωνική λειτουργός του ιδρύματος είχε ενημερώσει τη διοίκηση, χρειάστηκε να περάσουν αρκετές ημέρες ώσπου να ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Η υπόθεση αυτή βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης, όμως από τις εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές διαπιστώθηκε ότι η υπόθεση των βιασμών είχε ξεκινήσει μήνες νωρίτερα κι έτσι παραγγέλθηκε ξεχωριστή έρευνα για τις ευθύνες των διοικούντων το ίδρυμα.

Σε αυτό το πλαίσιο, έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις ο διευθυντής του ιδρύματος που είναι ιερέας, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αλλά και ο μητροπολίτης Ανθιμος ως πρόεδρος του «Παπαφείου».

Οπως τονίζεται στο δημοσίευμα της «Μακεδονίας», ο εισαγγελέας Πρωτοδικών που χειρίστηκε τη δικογραφία πρότεινε να τεθεί στο αρχείο, ωστόσο η αρχειοθέτησή της δεν εγκρίθηκε από την εισαγγελία Εφετών, που τη γύρισε πίσω με την εντολή να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του διευθυντή του ιδρύματος και όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία.

Οι απόφοιτοι...

Για την υπόθεση δεν θέλησαν να μιλήσουν δημόσια ούτε ο τότε νομικός σύμβουλος του ιδρύματος ούτε ο ψυχολόγος που μετείχε στο διοικητικό συμβούλιο όταν συνέβη το περιστατικό, ενώ καμιά δήλωση δεν έγινε από τον μητροπολίτη.

Σε επικοινωνία που είχαμε με εκπρόσωπο του Συλλόγου Αποφοίτων του «Παπαφείου» ορφανοτροφείου, μας είπε απλώς ότι «ο σύλλογος δεν μετέχει πια στη διοίκηση του ιδρύματος. Μας έχουν βγάλει απ' έξω».

Αντιθέτως, λαλίστατος είναι ο... Παναγιώτατος για το θέμα των ομοφυλοφίλων και των μεταναστών.


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger