Home » , » Περί του ''ροζ σκάνδαλου'' 'Ελληνα κληρικού στη Νέα Υόρκη: ''Δώστε τσόντα στο ποίμνιο''

Περί του ''ροζ σκάνδαλου'' 'Ελληνα κληρικού στη Νέα Υόρκη: ''Δώστε τσόντα στο ποίμνιο''

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 | 10:59 μ.μ.

Το παρακάτω κείμενο μας το έστειλαν από την εφημερίδα ¨Καλάμι" που εκδίδουν οι ομογενείς μας στην Αμερική

Το ότι ο ''κλήρος'' είναι διεφθαρμένος, δηλ. ένα...''μπορντέλο'', αυτό το γεγονός ''το ξέρουν και οι κότες''.
Από το ''σεπτόν οικουμενικό Πατριαρχείο'', μέχρι την τελευταία επισκοπή του στις ΗΠΑ, βρωμάει (με φιλοχρήματους-αρπακτικά, ''επιβήτορες'' και ''αδελφές'').

Ο Πασσιάς, δεν είναι η... εξαίρεση, άσχετα αν το σκάνδαλο είναι παλιό, αφού τα αίσχη είναι... κανόνας και απλά κουκουλώνονται για χρόνια.
Η διαφορά είναι ότι το ''πορνοελκόμενο θεοφοβούμενο ποίμνιο'' βλέπει τώρα και τα ροζ πιπεράτα βίντεο των ''πρωταγωνιστών'' (ενός έγγαμου με 4 παιδιά ''κληρικού'' και μιας έγγαμης με 3 παιδιά ''πιστής'').

Η εφημερίδα New York Post που το δημοσιοποιεί, με φωτογραφίες και βίντεο, είναι ''σκανδαλοθηρικά κίτρινη''. Αλλά οι δικές μας οι ελληνικές, Νέα Υόρκη και Αθήνα, είναι καλύτερες; 

Τα παιδιά των πρωταγωνιστών δεν τα σκέφτηκαν; Και αφού ασχολούνται με τέτοια, γιατί δεν ασχολήθηκαν (ειδικά η οσμίζουσα ''ημερήσια γεροντοκόρη Αστόριας'') και με τα ροζ σκάνδαλα έγγαμων μεγαλο-κληρικών, εκλεκτών του Βαρθολομαίου, με ''καθώς πρέπει'' έγγαμες κυρίες της ''υψηλής κοινωνίας ελληνο-κροίσων'' Νέας Υόρκης;

Γιατί δεν ασχολούνται και με τις ''ξεφωνημένες αδελφές του ελέους'', τις επισκοπίνες, μητροπολίτισες και ''λοιπές'';
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2015 στις 1:48 μ.μ.

Τελικά ο μοναδικός που θα παίρνει σύνταξη στην Ελλάδα, θα είναι ο Επίτιμος των Νοσφεράτου Δαγκώνουν (ΝΔ). Ο Σύριζα πρόκειται να καταργήσει τις συντάξεις τελείως, για κει το πάει. Τι άλλο έμεινε να κοπεί από τη σύνταξη μετά το νέο Μνημόνιο και τα μέτρα προς ψήφιση που φέρνουν τώρα οι δήθεν αριστεροί; Τίποτα! Μοναχά ο σβέρκος του συνταξιούχου. Που αν δεν αποφασίσει να κόψει τα κουλά των απατεώνων του «ΣΥΡΙΖΑ κούρεψα τη σύνταξη» θα γίνει είδος προς εξαφάνιση.
Πάρτε βαθιά ανάσα κάντε την προσευχή σας (όσοι πιστεύετε), έχετε πρόχειρα τα υπογλώσσια, το πιεσόμετρο, βάλτε καλού - κακού λίγη βαζελίνη και μετά πηγαίνετε στην Τράπεζα να πάρετε... το υπόλοιπο από το μηδέν. Στο μεταξύ οι φόροι όσο πάνε και αυγαταίνουν. Τρώνε καλά τα λεφτά από τις τσέπες μας γι αυτό μεγαλώνουν τα χρυσά μου. Το αίμα, αγάπη μου, ποτέ δεν έκανε τον καρχαρία να λυπηθεί, του ανοίγει πάντα την όρεξη. 'Oσο ματώνουμε λοιπόν τόσο οι τοκογλύφοι χαίρονται.
17 χρόνια αυξάνονται τα όρια ηλικίας. Από 55 στα βαριά κι ανθυγιεινά επαγγέλματα πάνε στα 72. Προς το παρόν, γιατί, αν δουν και ζούμε ακόμη, θα το πάνε στα 100, στα 200... μέχρι να μη μείνει κανένας. Έτσι ρε λύνεται το ασφαλιστικό. Φήμες, ότι οι τοκογλύφοι σκέφτονται την υποχρεωτική ευθανασία στα 72 για όλους τους ασφαλισμένους (πλην βουλευτών και άλλων παρασίτων φυσικά) είναι ανακριβείς, καθόσον είναι σαδιστές. Θέλουν να μας εξοντώσουν, αλλά να το ευχαριστηθούν κιόλας!
Στα 72 λοιπόν για να πάρουμε τι; Μέζεα; Ε! Κάτι θα πάρεις. Μπορεί να μην είναι καν τα 360 € που υπόσχονται σήμερα, να είναι 200, 100... δέκα φάσκελα όμως θα στα δώσουν σίγουρα. Κι αν εργάστηκες στα βαρέα και ανθυγιεινά, «τυχερέ»! θα πάρεις δωρεάν μια μερίδα σφαλιάρες από τη διμοιρία των ΜΑΤ της γειτονιάς σου. Διότι για να έχεις τέτοια κτήνη στη βουλή, δε μπορεί, μαζόχας είσαι.
Κι όλα αυτά ΑΝ δε σε απολύσουν, έτσι; Γι αυτό δουλεία κι «άγιος ο Θεός», που λένε κι οι «τράγοι» με τα ράσα! Μη χάσουμε το ξεροκόμματο! Από το πρωί ως το βράδυ δουλεία, σκλαβιά. Τι να τον κάνουμε τον ελεύθερο χρόνο όταν δεν θα υπάρχει Ελευθερία; Η κυβέρνηση έχει μεριμνήσει για όλα, πάρτε το χαμπάρι. Για να γίνουμε ανταγωνιστικοί πρέπει να ξεπεράσουμε τα μηχανήματα. Δεν τρώνε αυτά; Ούτε εμείς! 24 ώρες το εικοσιτετράωρο αυτά; 24 κι εμείς! Χαλάνε και τα πετάνε; Μας διώχνουν κι εμάς! Νέα μοντέλα αυτά; Νέους ανέργους στη θέση μας! Θέλουν λάδι και βενζίνη; Εδώ τα νικάμε: Νερό κι αέρα κοπανιστό εμείς! Άντε μετά να μας τη βγουν τα «γατάκια» τα robot.
Κι οι κηφήνες; Οι απατεώνες; Οι υπεύθυνοι της χρεοκοπίας; Μια χαρά είναι, μας στέλνουν φιλάκια. και μας τραγουδάνε:
Μέσα στου βόθρου τα σκατά
Μνημόνια ψήφισαν ξανά
Και σε ένα νομοσχέδιο
Σύνταξη στο ναρκοπέδιο.
Εκεί είν’ οι Κλέφτες οι πολλοί
Ούλοι τους κάθονται βουλή
Κάθονται και τρων και πίνουν
Και τα μέζεα τους ξύνουν.
Πιάνουν και γράφουν μια γραφή
Στα σκάνδαλα παραγραφή
Γράφουνε και στο Δεσπότη
Τον καλούν για φαγοπότι.
Ρε γέροι κάτσετε καλά
γιατί σας δέρνουμε ξανά!
Γρήγορα δώστε τα φράγκα
μη σας φάει η μαρμάγκα!
Άντε όρε! Να ζήσουμε να τη θυμόμαστε τη σύνταξη και τα εργασιακά δικαιώματα. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger