Home » , » Κυβερνητικός παχυδερμισμός, μεγαλείο λαϊκής ανθρωπιάς στο διαρκές έγκλημα του Αιγαίου (Βίντεο)

Κυβερνητικός παχυδερμισμός, μεγαλείο λαϊκής ανθρωπιάς στο διαρκές έγκλημα του Αιγαίου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 | 8:01 μ.μ.

Οσο σε συγκινεί το μεγαλείο ανθρωπιάς, ευαισθησίας και αλληλεγγύης απλώς ανθρώπων του λαού μας –όπως της εκπαιδευτικού Μίνας Γεωργιάδου από την Κάλυμνο και ψαράδων από την Λέσβο τα λεγόμενα των οποίων παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε- άλλο τόσο σε εξοργίζει ο παχυδερμισμός κρατικών αξιωματούχων.

Και ενώ η θάλασσα στο Αιγαίο εξακολουθεί να γίνεται καθημερινά ο υγρός τάφος για δεκάδες πρόσφυγες –ο τραγικός απολογισμός από τα ναυάγια σε Σάμο και Φαρμακονήσι είναι 15 νεκροί και 6 αγνοούμενοι, ενώ έφτασαν στους 43 οι πρόσφυγες που έχασαν την ζωή τους στο ναυάγιο της Λέσβου, ανάμεσα τους 20 βρέφη και παιδιά- η κρατική αναλγησία χτυπάει κόκκινο.

«Στην παρούσα συγκυρία δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, ώστε το γκρέμισμα του φράχτη του Έβρου να οδηγήσει σε θετικό αποτέλεσμα» συμπεραίνει ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

«Την νύχτα δεν κοιμάμαι απ’ το άγχος και απ’ τις εικόνες που βλέπουμε. Δεν ξέρεις ποιον να πρωτοσώσεις», δηλώνει ένας μεροκαματιάρης ψαράς της Λέσβου.

Τέτοιες ευαισθησίες όμως αποκλείεται να έχει ο κ. Μουζάλας και οι συν αυτώ…  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger