Home » , » Εξαθλιώνουν και απειλούν τους αγρότες

Εξαθλιώνουν και απειλούν τους αγρότες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 | 7:04 μ.μ.

Αντιγράφει «μέχρι κεραίας» την αυταρχική αντίληψη των προηγούμενων αστικών κυβερνήσεων και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Στην προκειμένη περίπτωση επιλέγει την συνηθισμένη μέθοδο της καταστολής για να ικανοποιήσει τους τοκογλύφους –δανειστές του ελληνικού κράτους με θύματα αυτή την φορά τους ξωμάχους της γης.

Συγκεκριμένα αυτή την βδομάδα πρόκειται να ψηφιστεί στην βουλή το πολυνομοσχέδιο που θεωρείται προϋπόθεση από τους δανειστές για να προχωρήσει η έγκριση και εκταμίευση της υπο-δόσης των δύο δισ. ευρώ.
Η διαδικασία αυτή θα βάλει ταφόπλακα στον αγροτικό κόσμο –θα αναφερθούμε αναλυτικά σ’ αυτό- γι’ αυτό οι αγρότες έχουν αναγγείλει κινητοποιήσεις. (Μια γεύση πήραμε από το πρόσφατο Παναγροτικό συλλαλητήριο της Κρήτης)

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη (ευφημισμός του υπουργείου μπάτσων και καταστολής) Νίκος Τόσκας σε ρόλο Ζαγοριανάκου του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» δηλώνει: «Οι δρόμοι δεν θα κλείσουν. Δεν θα επιτρέψουμε ενέργειες που θα βλάψουν περαιτέρω την ήδη δοκιμαζόμενη οικονομία».

Οδηγούν σε μαρασμό και εξαθλίωση τον αγροτικό κόσμο και όταν αυτός αποφασίζει να διεκδικήσει το δικαίωμα στην επιβίωση τον απειλούν με κατασταλτικά μέτρα. Νέα «αριστερά» ήθη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger