Home » , » 4 Δεκέμβρη 1944 - ΔΟ-ΛΟ-ΦΟ-ΝΕ ΠΑ-ΠΑΝ-ΔΡΕ-ΟΥ

4 Δεκέμβρη 1944 - ΔΟ-ΛΟ-ΦΟ-ΝΕ ΠΑ-ΠΑΝ-ΔΡΕ-ΟΥ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 | 12:43 π.μ.

Στις 4 του Δεκέμβρη του 1944, μόλις ο λαός κήδεψε τους νεκρούς του, που είχαν δολοφονήσει οι χωροφύλακες του Εβερτ, στις 3 Δεκέμβρη, δέχεται μια ακόμα σφαγή.
Στην επιστροφή από το νεκροταφείο τα πλήθη δέχονται και νέα, ένοπλη επίθεση από τους Χίτες. Άλλοι 40 νεκροί και 70 τραυματίες βάφουν με το αίμα τους, τους αθηναϊκούς δρόμους.

Πριν παραθέσουμε το δημοσίευμα του "Ριζοσπάστη" της 5ης Δεκέμβρη 1944 δεν αντιστεκόμαστε στον πειρασμό και θα το γράψουμε. Ο Δολοφόνος Παπανδρέου που είναι ο κύριος τίτλος του "Ρ" είναι ο ίδιος άνθρωπος για τον οποίο πριν κάποιο καιρό ο ραδιοφωνικός σταθμός του Σύριζα του έκανε την "αγιογραφία" του.

ΔΟ-ΛΟ-ΦΟ-ΝΕ ΠΑ-ΠΑΝ-ΔΡΕ-ΟΥ

Ο μοιραίος άνθρωπος που αιματοκύλισε προχτές τόσο φριχτά τον αθηναϊκό λαό εξακολουθεί να παραμένει πρωθυπουργός. Η «κυβέρνηση» του, πνέοντας τά λοίσθια, δέν ντρέπεται να συμπληρώνεται. Και εν ονόματι του. . . έθνους κηρύσσει μέσον του κ. Σκόμπυ το φασιστικό νόμο. Την πενιχρή λευτεριά που δοκίμασε δυο μήνες μονάχα ο λαός προσπαθούν τώρα να την πνίξουν, να τον βάλουν σε βαριά δεσμά χειρότερα από του Μανιαδάκη. Ο ασυνείδητος φιλόδοξος και μωρός «πρωθυπουργός» με καταπληχτική πώρωση ηθική εξαπολύει τον εμφύλιο πόλεμο.

Τί αντιπροσωπεύει ο κ. Παπανδρέου που ανέκαθεν υπήρξεν ο αποδιοπομπαίος τράγος στην πολιτική ζωή του τόπου και πάντοτε αρχηγός ενός ανύπαρκτου κόμματος με περισσότερους τίτλους παρά οπαδούς; Έξ ονόματος πιανού έθνους σπρώχνει το λαό στην άβυσσο του εμφυλίου πολέμου;

Το συλλαλητήριο αυτό, το ύπουλα επιτετραμμένο και υστέρα απαγορευμένο συλλαλητήριο της Κυριακής, υπήρξε μια ηφαιστειακή ηρωική έκρηξη του  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
4 Δεκεμβρίου 2015 στις 2:40 π.μ.

Το'χουνε στο αιμα τους σαν σοι , φαινεται ! Με κορυφαιο τον ΓΑΠ που καταδικασε ενα ολοκληρο εθνος!! Αφηνουν και κλωνους ,για να συνεχιζουν την παραδοση ! Δεν φταιει κανεις αλλος ομως....μαλλον μια ολοκληρη χωρα....Βαρκιζα!!

Ανώνυμος
4 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:29 μ.μ.

2.40 Αυτοί κάνανε την δουλειά τους εκφράζοντας απόλυτα τα συμφέροντα της Τάξης τους. Το ζήτημα είναι γιατί δεν έκανε και το ΕΑΜ σαν Πολιτικό Μέτωπο την δουλειά του και χωρίς ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΖΕΡΤΑ να είχε πάρει την εξουσία τον Οκτώβρη του 1944 την ωρα που αποχωρούσανε οι Γερμανοί μετατρέποντας τον πόλεμο σε Ταξικό. Και όχι να Θεωριτικοποιήσουνε τον ΕΛΙΓΜΟ των Λαικών μετώπων. Εκεί είναι το πρόβλημα.

Ανώνυμος
5 Δεκεμβρίου 2015 στις 3:25 π.μ.

Εμ φιλε των 12:29......για αυτο λεμε για γενικη ψυχολογια '' Βαρκιζας''!! Απο το ΕΑΜ μεχρι τον λαο του......ουδεις αναμαρτητος!! Φυσικα και εκει ειναι το προβλημα....δεν διαφωνω καθολου!

Ανώνυμος
5 Δεκεμβρίου 2015 στις 5:28 μ.μ.

3.25 Ο Λαός δεν φταίει κάτι. Πολέμησε με το όπλο στο χέρι και την ώρα που είχε φτάσει στην βρύση τον Οκτωβρη του 1944 του είπανε οτι υπάρχει τάχα Σοσιαλισμός με ενδιάμεσα στάδια εξουσίας. Και το κάνανε αυτοί που διαστρεβλώσανε τον Ελιγμό των Λαικών Μετώπων σε θεωρία απο το 1937. Σιάντος Παρτσαλίδης Νεφελούδης μαζί με τα άλλα λουλούδια στο ΕΑΜ ως πολιτικό Μέτωπο ΣΒΩΛΟ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟ ΠΑΣΑΛΙΔΗ ΚΥΡΚΟ. Μάλλον δεν συμφωνούμε..................................................

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger